Konu: Dave_Barrington - Deathmatch / Retardet  (Okunma sayısı 131 defa)

#0 - 02.12.2020 17:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dave_Barrington - @GaceBlyat

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2.12.20 - 17:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatch / Retardet

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Little Italy'de oturup sohbet halindeyken kişi gelip 'Sergeyev Kalashnikov geliyor, buraları satın alacak. Ona saygı duymalısınız. Bu restorana akşam gelecek, iyi bir ziyafet verin ona.' şeklinde bir rol yaptı. Birliğimizdeki oyuncularla kim olduğunu sormaya gittiğimizde tanımamazlıktan geldi. Sahip olduğum restorana girip alt tabda vice discordundan gelen destekleri incelemeye başladım. Oyuna döndüğümde kulağıma sohbet ekranındaki yazıları yazdı ve bana saldırma emotesi verdi. Ne olduğunu anlamadım. Saçma bir rol yaptı ve sonucunda bana DM attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://i.hizliresim.com/IIN4nt.png https://i.hizliresim.com/6wgO7W.png

Ek açıklamalar(varsa): James_Andolini karakteriyle olan pmlerimizi gizledim, afkyken yazmış. Sorun olursa paylaşabilirim sıkıntı olmaz. Ek olarak bahsi geçen kişilerin birliğinde de çok kural ihlalinden dolayı işlem uygulanmış kişiler var. Bunlar göze alınarak bir işlem uygulanmasını isterim. DM otağına ayak bastık. Son ekleyeceğim şey ise kişilere günde en az 2 tane şikayet geliyor, incelenmesi gereken kişiler. Rol desteği gerekebilir.

« Son Düzenleme: 02.12.2020 18:01 Everetts »

#1 - 02.12.2020 18:56
Little İtaly'de sorun çıkarmam için beni oraya Sergeyev Kalashnikov gönderdi. Olayda DM yoktur, siz benim etrafı sarıp tehdit ettiniz sonra ben mekanı bir süre gözetleyip sizi tek yakalayıp gereken rolü yaptım.

#2 - 02.12.2020 19:02
Little İtaly'de sorun çıkarmam için beni oraya Sergeyev Kalashnikov gönderdi. Olayda DM yoktur, siz benim etrafı sarıp tehdit ettiniz sonra ben mekanı bir süre gözetleyip sizi tek yakalayıp gereken rolü yaptım.
Sebepsiz yere sorun çıkartıyorsunuz, bu bir kural ihlali. Yapılan davranış ve role göre de saçma bir rol yaptınız.

#3 - 02.12.2020 19:29
Ben oraya geldiğimde gereken fear rp'yi zaten yaptım. Gereksiz yere sorun çıkarıp bana silah çeken sizsiniz.

#4 - 02.12.2020 20:04
Ben oraya geldiğimde gereken fear rp'yi zaten yaptım. Gereksiz yere sorun çıkarıp bana silah çeken sizsiniz.
Silah bile çekmedim :D? Sadece ellerimi belime koydum

#5 - 03.12.2020 15:18
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Dave Barrington karakteri cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.