Konu: [02/12/2020] Melissa Corredor - /b ihlali, carramming  (Okunma sayısı 91 defa)

#0 - 02.12.2020 13:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Melissa Corredor - @akaGUCLUG

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kevin Zane @Gangst3r, Rachel Crowther @GGKUS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
/b ihlali, car ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaza yaptık, kaza rolü yapmadan /b'den rol yapmamı engelledi,

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını rica ediyorum.

#1 - 02.12.2020 15:51

Gerçekten kimin ihlal yaptığı ortada ve net, kimseye şuana kadar 100 dolar için şikayet açmamıştım. Fakat siz kendi yaptığınız ihlale şikayet açtınız, yetkili bu kanıtlara bakarsa anlayacaktır zaten.

-B için gelirsek, NON-RP driving yapıyorsunuz ters şeritten gelip çarpıyorsunuz. O yüzden böldüm sonra yanlış bir hareket olduğunu anlayınca -B yazdım. Savunmam bu kadar.

#2 - 02.12.2020 16:28
Bu durum benimle ilgili değil ben arkadaşı polis departmanından almıştım ve arkadaşlar yolu kapatmışlardı, kapatmalarında hiçbir sıkıntı yok çünkü ben rolumu devam ettirdim bağırarak yolu açın dedim. Yolu kapatanlarında bir konuşması olmadı benimle.

#3 - 02.12.2020 16:52
Merhaba,

Kanıtlar incelendi. Aktif rolde bölmemenizi istiyoruz, bu konuda sizi uyarıyoruz. Car Ramming konusunda ise pek bir şey görülmüyor, işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.