Konu: [02.12.2020] Caprio - Arthur - Drake Sergios, Wolvesgo - Harold Guzman  (Okunma sayısı 150 defa)

#0 - 02.12.2020 01:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Caprio_Sergios @YGtt , Wolvesgo_Guzman @MemooCann06 , Drake_Sergios @Kemal023 , Arthur_Sergios @YiqitBey , Harold_Guzman @MeqquenN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mark_Greenwood @umxtkabakci0 , Oliver_Blade @stepfatheryaveri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling, RefuseRP, NonRP, FearRP İhlali, Metagaming, Retarded RP, Düşük IQ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar Mark Greenwood'u tehdit edip soymaya çalışmışlar. Birlik yetkilileri bize haber vererek çaylaklar olarak ilgilenmemizi; kendilerinin ilgilenemeyeceğini söyledi. Oliver Blade ile birlikte bölgeye yöneldik. Oliver Blade benden daha erken gitmişti, olay yerine vardığımda kendilerine silah doğrulmuştu ancak şahıslar sopalar ile silaha doğru koşup saldırmaya başladılar. Bunun akabinde ben de silahımı çektim ve bana doğru da sopa ile saldırmaya çalışan Caprio_Sergios'u düşürdüm. Yeniden ayağa kalktıklarında öncesinde yapmadıkları gibi sonrasında da rol yapmayarak bölgeden bunny yaparak kaçmaya başladılar.

Arthur Sergios her nasıl olduysa bölgeye araç ile gelerek (hiçbir şekilde haber vermemelerine rağmen) Caprio Sergios kendisinin aracına binerek bölgeden uzaklaştı. Arthur Sergios ile birlikte bölgeye gelen Harold Guzman'da (metagaminge dahil) araçta yer olmadığını görünce orada kaldı ancak rol yapmadan sonrasında kaçarak uzaklaştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Özellikle son bir haftadır sunucuyu trollemek için çeşitli sunuculardan Düşük IQ örneği gösterebilecek, özel seçilmiş tipler saldırıyor. Şikayet açıldığında da en fazla 100 - 200 dk. ceza alıp çıkıp tekrar trollemeye devam ediyorlar ve bu kişilere bir gün içerisinde beş şikayet açılabiliyor. Sunucunun bu gibi tiplerden temizlenmesi lazım.

#1 - 02.12.2020 01:27
Pawn Shop'un önüne gittim soyduğum evdeki malları satmak için geldi motordaki malı çaldı benden önce gitti sattı kesinlikle bu bi kural ihlalidir. Kesinlikle hiçbir emote dahi vermeden böyle bişey yapamaz.

#2 - 02.12.2020 01:29
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 02.12.2020 01:35
(Arthur Sergios)Olayın Daha öncesinde Harold Guzmanin Orda olduğu ve Harold Guzman kaçarak beni  aradı bende onu aldım ve gittik oraya,hiçbir şekilde mix söz konusu değildir Araçta yer olmayacagi için arka tarafta indi o Caprio Guzmanin Emote vererek kalkması sonucu aracıma bindi ve kaçtık Videonun İlk Başı Ve Geri Kalanını atarsa hiç bir sıkıntı yok saçma eksik bir video atarak şikayette bulunmuş,Trol İle Alakası yok Refuserp rolü kabullenmek kabullenmedigim bir rolde nasıl Non-Rp Yapıyorum? Videonun tamamını atmasını istiyorum.

#4 - 02.12.2020 03:59
(Arthur Sergios)Olayın Daha öncesinde Harold Guzmanin Orda olduğu ve Harold Guzman kaçarak beni  aradı bende onu aldım ve gittik oraya,hiçbir şekilde mix söz konusu değildir Araçta yer olmayacagi için arka tarafta indi o Caprio Guzmanin Emote vererek kalkması sonucu aracıma bindi ve kaçtık Videonun İlk Başı Ve Geri Kalanını atarsa hiç bir sıkıntı yok saçma eksik bir video atarak şikayette bulunmuş,Trol İle Alakası yok Refuserp rolü kabullenmek kabullenmedigim bir rolde nasıl Non-Rp Yapıyorum? Videonun tamamını atmasını istiyorum.

1- Bunu kanıtlayabilir misin? Ekran görüntüsü ya da Chatlog'dan bulmak için saat?
2- Emote vermesi gibi bir durum yok. Yaralı RP'si yapması gereken yerde koşarak araca biniyor ki ben onu iterek yere düşürdüğümün emote'unu da verdim ayağa kalktığında.
3- Videonun başı ya da sonu yok; kayıt almaya başladığım andan ve yaptığınız ihlalin barizleşmesinden ötürü sonlandırdığım dakikadan itibaren ne varsa attım. 7/24 Kayıt açık gezmiyorum. Burada kanıt atması gereken kişi ben değilim, sizin masum olduğunuz ( :P) kanıtlamanız için atmanız gerek.
4-Yaptığınız net şekilde MG ve Refuse RP. Şikayetimde de kanıtlarımla belirttim. Aksini düşünüyorsanız, kanıtlarınızı atabilirsiniz.
5-Wolvesgo_Guzman için, yerden destek alarak koşarak uzaklaşır diye bir rol zaten kabul edilebilir değil. Ateşli silahla düşürülmüş durumda kendisi, (-ki brawldan sonra düşmüş olsa bile yaralı rolü yaparak orada kalması gerek) ama depara kalkıyor. Yani nasıl açıklayabilirim sana bunu daha fazla; OOC'de kendine dört el pompalı tüfek ile ateş edip koşmayı dene istersen, eğer kalkıp elli metre koşuya yapabilirsen ben bu şikayeti kaldırır üstüne özür dilerim.
« Son Düzenleme: 02.12.2020 19:11 Vonagall »

#5 - 02.12.2020 05:29
Ya kankam zaten senin arkadaşlarının hepsi shotgun, tec-9 silahla vuruldu arkadaşın da zaten /b den yazıyor ben tec yedim diye ee tec silah değil mi? hadi diyelim yumrukla düşürdük kaçsın gitsin, silah diyoruz silah insan silaha olan saygısından bile /hurt 1 çeker rol yapardı.

#6 - 03.12.2020 15:12
Merhaba,

Kanıtlar titizlikle incelendi. Arthur ve Harold karakterini uyarıyorum, bu tip durumla tekrar karşılaşırsak mixing üzerinden işlem uygulanır. Diğer karakterlere gelecek olursak eğer Caprio, Drake ve Wolvesgo karakterleri yaralı kural ihlali ve Retarted RP kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.