(Arthur Sergios)Olayın Daha öncesinde Harold Guzmanin Orda olduğu ve Harold Guzman kaçarak beni aradı bende onu aldım ve gittik oraya,hiçbir şekilde mix söz konusu değildir Araçta yer olmayacagi için arka tarafta indi o Caprio Guzmanin Emote vererek kalkması sonucu aracıma bindi ve kaçtık Videonun İlk Başı Ve Geri Kalanını atarsa hiç bir sıkıntı yok saçma eksik bir video atarak şikayette bulunmuş,Trol İle Alakası yok Refuserp rolü kabullenmek kabullenmedigim bir rolde nasıl Non-Rp Yapıyorum? Videonun tamamını atmasını istiyorum.
1- Bunu kanıtlayabilir misin? Ekran görüntüsü ya da Chatlog'dan bulmak için saat?
2- Emote vermesi gibi bir durum yok. Yaralı RP'si yapması gereken yerde koşarak araca biniyor ki ben onu iterek yere düşürdüğümün emote'unu da verdim ayağa kalktığında.
3- Videonun başı ya da sonu yok; kayıt almaya başladığım andan ve yaptığınız ihlalin barizleşmesinden ötürü sonlandırdığım dakikadan itibaren ne varsa attım. 7/24 Kayıt açık gezmiyorum. Burada kanıt atması gereken kişi ben değilim, sizin masum olduğunuz (

) kanıtlamanız için atmanız gerek.
4-Yaptığınız net şekilde MG ve Refuse RP. Şikayetimde de kanıtlarımla belirttim. Aksini düşünüyorsanız, kanıtlarınızı atabilirsiniz.
5-Wolvesgo_Guzman için, yerden destek alarak koşarak uzaklaşır diye bir rol zaten kabul edilebilir değil. Ateşli silahla düşürülmüş durumda kendisi, (-ki brawldan sonra düşmüş olsa bile yaralı rolü yaparak orada kalması gerek) ama depara kalkıyor. Yani nasıl açıklayabilirim sana bunu daha fazla; OOC'de kendine dört el pompalı tüfek ile ateş edip koşmayı dene istersen, eğer kalkıp elli metre koşuya yapabilirsen ben bu şikayeti kaldırır üstüne özür dilerim.