Bence böyle olması daha iyi, sunucunun yapısını bozar. Çocuk skinlerinden kastın, 12 yaş ve altı tarzındaysa bildiğin boyu çok kısa skinler ise desteklemiyorum ama ergenliğe girmiş bir nevi hafif olgunlaşmış rolü yapanlar ise 13-17 yaş arası diyelim onların skinleri olabilir. Küçük yaş skinleri gerçek oyuncu olarak annesi yada babası mevcutsa olabilir. Ablası türevi falan değil direk ebeveyn gerekiyor. Yoksa trollemeye çok açık. Hamile skini içinde trollenmeye müsait, gerek yok bence. Belirtebilirsin emoteler ile. Zaten kimse 7-9 ay çocuğu doğurmak için beklemeyeceği için hamile skinine gerek yok. Fast-RP geçilecekse olacaksa ortada itici bir durum ortaya çıkıyor. Arkadaşının yaşı aynı ama sen 10 gün içinde 10 yaşında çocuğun falan olmuş. Ondan doğurma rollerine sıcak bakmıyorum. Bebek rolleri de yapılacaksa ve uzun sürecekse lafım yok, öyle 1 ay içinde evlenip 10 yaşında çocuk görmeyelim. Özetle desteklemedim, 13-17 yaş arası olabilir tek, yani teenager skinleri. Abya falan diyenler annesiz, babasız sokakta dolaşmasın yeter.