Konu: Toplu şikayet 29.11.2020 00:15 DM / Emotesiz eylem  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2020 04:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @SmallBrother @batuhan44 @BlackFish @Allon @durangenc1234
Rayzen Deshawn, Tommy Deshawn, Ellard Hudson, Nicholas Ellswoorth, Dwayne Hudson
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jose Huerta @Balboa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.11.2020 00:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
6-) Emotesiz Saldırmak, DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sslerde gördüğünüz kişilerle daha önce hiç rol yapmadım. İşlettiğimiz mekanın önüne 5 kişi gelip onlara laf attığımızı tehdit  ettiğimizi iddia ettiler ve agresif rol sergilediler.Kişileri ilk başta pmden uyardım fakat fayda etmedi. IC'den de aradığınız kişi değilim desem de ısrarla sensin dediler. Öyle bir rol yaptığıma dair en ufak bir kanıtları yoktur. Olayın devamında saldırmaya başladılar fakat saldırma emotesini yalnızca 1 kişi verdi. Diğerleri  emote vermedi. Jose'yle birlikte kendimizi savunduk,  iki kişiyi düşürdük. O sırada Jose de düştü diğerleri de canları yarıyken araçlarına binip bölgeden uzaklaştılar. ss toplamaya başladığım sırada tekrar gelip tekrar emote vermeden saldırdılar ve beni de düşürdüler.  Amaçlarının trollemekten başka bir şey olduğunu sanmıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Nicholas karakterinin yaşı 55. Buna uygun rol sergilediğini düşünmüyorum.
« Son Düzenleme: 30.11.2020 04:18 Sefil Por Vida »

#1 - 30.11.2020 16:39
Şahitliğimi onaylıyorum. Elimizden geldiğince sessiz kalıp, tepki göstermemeye çalışsakta kışkırtıcı sözlerle bizi buna ittiler. Yine de ağır hakaretlerde bulunmadık. Gidin, ikileyin tarzı şeyler kullandık. Arkadaşlara roleplay kavramının, 7-8 kişi toplanıp durduk yere millete ahkam kesmek olmadığını birilerinin öğretmesi lazım. İyi forumlar.

Edit: Ekstra olarakta hiçbir telefon konuşması olmadan iki kişiden bir anda beş, altı kişiye çıktılar. Mixing olduğunu düşünüyorum. İncelerseniz sevinirim.
« Son Düzenleme: 30.11.2020 16:41 Balboa »

#2 - 01.12.2020 14:42
@SmallBrother @batuhan44 @BlackFish @Allon @durangenc1234  12 saat içerisinde savunma yapın.

#3 - 01.12.2020 14:49
@Allon
Nicholas Ellswoorth savunması.
Benim vurduğuma dair kanıt yok racon kesebilirim şahsa hiçbir şekilde vurmadım.

#4 - 01.12.2020 15:12
Tommy Deshawn savunması.
Benim vurduguma dair bir kanıt yok ben vurmadım orada bir atışma oldu ve bende kavga çıkınca araca bindim kaçtım

#5 - 01.12.2020 15:51
Aynen arkadaşlar Cesar ve Jose karakteri birbirine dalıp bayıldı.

Yetkili kişiler SS'lerdeki chati ve karakterlerin davranışlarını detaylı şekilde incelerlerse o an ne yaşandığını az çok anlayabilir. Yeterli kanıtımızın olduğunu düşünüyorum. Ayrıca arkadaşların birlikleri bile yok. Apaçık şekilde sunucuyu trollüyorlar.

#6 - 01.12.2020 16:53
Rayzen Deshawn'ın Savunması =

Görsellerin bir tanesinde bile bulunmamakdayım sadece pm'den bir soru sormuş bulunmakdayım onun dışında hiçbir şekilde şahıslarla ne konuşmam nede vurmam gibi bir durum bulunmamakdadır yetkililerin iyice incelediğinde farkedilebilir bir durumdur.

#7 - 01.12.2020 18:23
Arkadaşlar savunmasını yaptı. Yetkililer hasar loglarını incelerse kişilerin yalan söylediğini anlayacaktır. Şikayete OOC Yalan / yöneticiyi kandırmaya teşebbüsü ekliyorum.
« Son Düzenleme: 01.12.2020 18:34 Sefil Por Vida »

#8 - 02.12.2020 01:42
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Dwayne Hudson karakteri tam beyzbol sopası vururken çekilmiş kanıt. Bu yüzden eli havada ve tam vurma animasyonunda. Tommy Deshawn karakterinin beyzbol sopası ile dolaştığı görülüyor fakat vurduğu gözükmüyor. Rayzen Deshawn ana karakter gibi görünüyor herhangi bir vurduğuna dair somut bir kanıt bulunmuyor. Nicholas Ellswoorth karakterinin de vurduğuna dair somut bir kanıt bulunmuyor. Sadece Dwayne Hudson karakteri cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.