Toggle navigation
VICE
Forum
Forum
Okunmamış Mesajlar
Cevaplar
Sunucu Kuralları
Harita
Oluşum Tanıtımları
Karakter Tanıtımları
Genel Sohbet
Ara
Üyeler
Yönetim Ekibi
Kurulum
İlanlar
VCP
Market
Market
Bakiye Yükle
Market Geçmişi
 Karakter Başvurusu
Ticket
Ticket
Yeni Ticket Gönder
Açık Ticketler
Kapalı Ticketler
Giriş Yap
Kayıt Ol
Vice Roleplay
»
Diğer
»
Karakter Tanıtımları
»
Arşiv
(Moderatör:
reagan
) »
James "İmpala Jamie" Andolini [THE END.] ARŞİV.
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
3
...
8
Konu: James "İmpala Jamie" Andolini [THE END.] ARŞİV. (Okunma sayısı 1052 defa)
0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Smokey
- 30.11.2020 03:31
Hikayemi mi duymak istiyorsun? Pekala pekala. İsmim James insanlar bana Jimmy The İmpala veya İmpala Jamie olarak seslenir, sebebi beyaz bir 67' İmpala sürmemden olması gerek. Lanet olsun aracımı seviyorum. 1994 yılında Bronx'da diğer zencilerin yanında doğdum, babam annemi ben beş yaşında terk etmiş. Siktiğimin herifinin yüzünü bile hatırlamıyorum. İsmi Vito değişik bir herifmiş diğerlerinin dediğine göre. Zaten son Vice seferinden sonra bir daha kontak kurulamamış, umarım o herif ölmüştür.
16.04.2006 DOĞU NEW YORK, BRONX APARTMAN 568U PROJECT BUİLDS
Küçüklüğüm mü? Peh annemin Wallmart'ta kasiyer olarak çalışması ve benim sokakta bir aptal gibi takılmam, diğer zencilerle beraber sıkı dostluğum oldu anlarsın ya? Hepsiyle küçük işler çevirir biraz para kazanırdım, sonra Manhattan'da bir dolandırıcılık işi yaparken bir herife denk geldim, Joey Merlucci herif Manhattan'daki eski zeki adamlardanmış, 2019 yılında 46 yaşında RİCO davası yüzünden içeriye girmiş yazık oldu. Ney-se orada ben Errand Boy² oldum bilirsin.
06.08.2012 DOĞU NEW YORK, BRONX, 167. SOKAK.
Normal bir gün, her zamanki gibi sabah erkenden kalkıp kahvaltımı yaptım ve sıcak bir duşa girdim, bir sokağa girdim ve diğerleri ile Spot Bar Grill'de buluştum, birşeyler içtik ve normal bir gün geçirdik, cebime fazla para girmemişti her zamanki gibi Errand Boy görevimi yere getirmiş, tiplerden kazandığım paralarla eve dönüyordum. Yolda 2012 bir Caddilac CTS Coupé gördüm, o zamanlar yeni çıktı tabii, mükemmel ve pahalı araç. Onların kilit sistemleri beni fazla zorlamıyordu tabii, çorabımdan dizimin altına kadar uzanan 8 milimlik metal levha ile aracın fitillerini söküp camından girdim, aşşağıya inip kapı kolunun demirini ittirdim ve kapıyı açtım, Caddilac yeni bir sistem yapmış tabii İmmobilizer'a Amerikan dokunuşları eklemiş ve o lanet alarm. Hala alarm sesi duyduğumda ürperiyorum. Aşşağıya inip kontak kablolarını söküp elektrik gelen eksi devresini kontağın pozitif devresine bağladım ve araç elektriğini getirdim, motoru çalıştırmaya başlamadan o lanet olası ses geldi. Alarm sesleri ötüyor ve polis departmanı yürüme mesafesinde, devriyeye yeni çıkan iki moron geldiler sirenle, ben araçtan inmeye kalana kadar silahlarını bana doğrulttular. Kaçacağım delik yoktu çaresizce teslim oldum. Araç hırsızlığından ıslah evinde bir süre geçirdim, iyi dostluklar edinip içeride sigara karşılığında barbut oynattım heh-heh.
16.03.2015, STATEN ADASI, TOTTENVİLLE
Tottenvile aptallığı mı? Dalga geçiyor olmalısın onu nasıl duydun?! Siktiğimin şişko Tony Santirro'su. Şişko Tony iyi bir çocuktu, direksiyonda benim gibi bir şeytandı. Normal bir gün evimden çıktım çocuklarla buluştum ve bir iş pasladılar bize, Totenville'deki lüks evleri bilirsin belki orada bir 112 kapı numaralı evde kalan bir Yahudi elmas tüccarının olduğunu söylediler, alarm var evet fakat karşında Bronx'un en hızlı kasa patlatıcısı var, doktor gibi stretoskopla hallediyorum işimi. Gece vakti siyah bir Ford Bronco araklayıp oraya gittik, acemiyiz tabii plaka değiştirmek aklımızda bile değil. Gece vakti Şişko Tony'i nöbete koyduk ve motorun açık kalmasını söyledik siktiğimin mormonu kafasını salladı ve içeriye girdik, kasayı patlattığımız gibi alarm çaldı koştuk ve araca bindik. Trafik ışığında araba anlamadığımız bir şekilde su kaynattı, su kaynatınca arkadan siren sesi duyduk, Şişko Tony koşarak kaçmaya çalışıyor polisler arkamızda ben tabii elmasları sigara paketimin içine sakladım bulmamaları için fakat siktiğimin Tony'si yere düştü ve ardından biz, paket elimde ve artık yerde. Kafamı çevirdiğimde polis bana taserını doğrultuyordu, birazda sert davrandı tabii. 1 yıl Louisville hapishanesinde geçirdim.
03.11.2016 BATI NEW YORK, MANHATTAN, ACCARDİ SUÇ AİLESİ YÖNETİMİNDEKİ GECE KLÜBÜ
Well, o zamanlar her zamanki gibi ayakçı işleri yapardım, bana hiç bir şans vermediler anlarsın ya? Uzun süre geçmesine rağmen hala yabancı gibi hissediyordum, ama öyle değilmiş pek bilemiyorum bu konuyu açıkçası. Gece klübü günlerimiz çok iyiydi, içkiler iyi, insanlar eğleniyor ben de sızan heriflerin ceplerinde ne varsa soyup bir kenara bırakıyordum ve otoparklardan araç çalıp Queens'deki Razza Tamirhane Dükkanına götürüp yok paraya okutuyordum. Eğlenceli günlerdi tüm dostlarımız ile beraber eğlenir geceleri kendimizce takılırdık. Annemin durmadan beni arayıp nerede kaldığımı soruyordu ama fazla sorgulamıyordu. "Car Booster³" olduğumu biliyordu ve sadece parasına bakıyordu, ona evin kira parasını ve ve biraz alışveriş parası veriyordum kendi paylarımdan. Küçük zamanlı işlerden büyük zamanlı işlere hep geçmeyi istedim ama olmadı... Sebebini ne kadar ben de bilmesemde bir imkan yakalayamadım. 2-Bit bir serseriden 3-BİT bir serseri asla olamadım. Neyse o günler iyiydi ve eğlenceliydi kısaca herkesin yüzü gülüyordu.
22.9.2019 KUZEY NEW YORK, QUEENS.
O gün mü? Sikeyim o gün cidden çok değişik bir gündü. Felicia isimli latin bir hatunla çıkıyordum, sağlam kalçası vardı heh-heh, herneyse. Queens'te Bohemian Hall vardır, belki bir kaç kişi gelir harika biraları var! Sohbet zaten ayrı bir dünya. Felicia'yı oraya götürdüm kızları geceleri çıkarttığımda her zaman altımda üvey babam *istavroz çıkarttı* Tanrı ruhunu kutsasın onunla beraber topladığımız Lincoln Continental Coupé'yi sokağa çıkartırdım, motor sesi sokakta kendini belli ederdi. Neyse orada bir köşe bulup kızla beraber içtik, hedef geceyi mutlu bir sonla bitirmek anlarsın ya? *Vanilyalı kolasından hafif bir yudum aldı* Peh-, Queens'in zenci holiganlarını bilirsin, araç yeni boyanmıştı vernik vesayre parlıyordu araç üç kişilik bir zenci grup gelip aracıma kendi çetelerinin yazılarını felan yazıyorlardı, olaya girmeye kalkıştıktan üç saniye sonra bir yerden yumruk geldi, sonra bir yerden ne olduğunu anlamadan üstüme çullandılar, herifler beni pataklamaya çalıştı ama hepsi çelimsiz bir aptaldı zaten önemli noktayı bilirsin adamım kasıklar, kasıklara vurduğunda adamlar nakavt! Orada onlarla kavgaya girişince etraftaki insanlar polise haber vermiş, tam gideceğim ceplerindeki tüm taş kokain paralarını aldım, pager kullandıklarından sokak "hustler"¹ olduklarını farketmiştim. Tam üstündekilerini aldıklarımda siren sesleri ve bum, hapisteyim.
Şaka gibi bir gündü, mahkemeden iki yıl Lompoc Federal hapishanesinde geçirmem istendi, iyi hal vesayre kütüphanede çalışarak hapishanede iyi örnek olduğumu göstermeye çalışıyordum anlarsın ya? Orada bir buçuk yıl yattım ve işte buradayım,
27.11.2020 VİCE ŞEHRİ, FLORİDA, KÜÇÜK İTALYA, RAVENİTE.
Ve işte buradayım, hapisten çıktıktan sonra biraz çulsuz takıldım, annem beni eve almadı, ben de üvey babamdan kalan Lincoln'u arakladım, sesini hala çıkarmadı. Rizitelli bana Vice Şehrinde bir ekip kurduğunu söyledi ve buradayım, şimdilik en iyi olduğum işi yapıyorum işte biliyorsun. Car boostlayıp paramı kazanıyorum, İnan Vice Şehri'ndeki paylar New York'tan on kat daha iyi. Ne olacağını göreceğiz. Burada güzel bir hayat kurmayı planlıyorum güzel bir kadın, küçük çocuklar, mutlu sonu hakettiğime inanıyorum.
16.12.2020 VİCE ŞEHRİ, FLORİDA, Joe "Junior" Accardi yönetimindeki Palma Striptiz Klübü.
Sıradan bir gündü normal collect⁵'lerimi yapıp bir kaç iş döndererek günlük paramı çıkartmıştım, kısacası çantada keklik gibi bir şeydi. Ekipteki diğer kişilerle eğlenip günlük rutinim olan Armando ile satranç oynamıştım, yorucu bir gündü, fazlasıyla yorucu. O gün bir kumar gecesi düzenlenmişti. Kumar gecesine katılmayıp Vice Mall'daki evime yatmıştım, sıkıcı tipik bir gündü fakat gece olaylar patlamıştı. Dillimore'da ayarladığımız kumar organizasyonunda paralar ve kartlar yerine silahlar konuşmuş, Junior Accardi, dostum ve ortağım Greg ve bir çok kişi orada yaralanmış herif orada son nefeslerini vermiş. Junior'u severdim, ne kadar adaletli bir lider olmasada zeki ve liderlik kabiliyeti olan bir insandı. Tanrı ruhunu kutsasın. O gece ne oldu bilmiyorum ama tüm Jersey'lilerin sokaktan çekildiği gece oldu.
«
Son Düzenleme: 22.12.2020 23:24
Smokey
»
İşlemler
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki Ekle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
shotofwhiskey
- 30.11.2020 03:32
adamım yapar bu işi
İşlemler
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki Ekle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Smokey
- 30.11.2020 03:34
Alıntı yapılan: Everetts - 30.11.2020 03:32
adamım yapar bu işi
aslan kardeşm
İşlemler
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki Ekle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Babo
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Ishai Labzowski
Sivil
Uyruk:
Israil
Doğum Tarihi:
24.02.1995
ViceSocial:
@aaronb
36
- 30.11.2020 03:38
yorum yaparken düşünemedim
İşlemler
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki Ekle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
tonyc
- 30.11.2020 03:55
best
İşlemler
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki Ekle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
ducatistreetfighter
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Felipe Vaughn
Sivil
Uyruk:
Brezilya
Doğum Tarihi:
21.03.1997
ViceSocial:
@vaughnfelipe
48
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Jay Harlow
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
10.06.2000
ViceSocial:
@vaughnfelipe
2
- 30.11.2020 04:06
Adamım benim be
İşlemler
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki Ekle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
itznigga
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Elliot Span
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
01.01.2000
ViceSocial:
@
51
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Libby Welsh
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
18.05.2002
ViceSocial:
@
3
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Callum Twist
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
18.02.2005
ViceSocial:
@
1
- 30.11.2020 04:07
Tanıtım güzel bi ara banada yapsana böyle bişey
İşlemler
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki Ekle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Thoros
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Frank Ligambi
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
13.04.1985
ViceSocial:
@
43
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Damian Kingston
Sivil
Uyruk:
Jamaika
Doğum Tarihi:
31.07.1996
ViceSocial:
@
5
- 30.11.2020 08:07
Alıntı yapılan: tonyc - 30.11.2020 03:55
best
İşlemler
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki Ekle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
woldia
- 30.11.2020 08:57
bu adami seviyorum dogrusu
İşlemler
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki Ekle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Fabrodo
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Christopher Mannella
Cordizelli
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
10.01.1995
ViceSocial:
@
40
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Adrian Mazzanti
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
12.11.1997
ViceSocial:
@
6
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Christian Pearce
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
22.05.1990
ViceSocial:
@
1
- 30.11.2020 10:02
ipana james başarılar
İşlemler
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki Ekle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
3
...
8
« önceki
sonraki »
Vice Roleplay
»
Diğer
»
Karakter Tanıtımları
»
Arşiv
(Moderatör:
reagan
) »
James "İmpala Jamie" Andolini [THE END.] ARŞİV.