Konu: [29.11.2020 Carlos_Clay] GBİ  (Okunma sayısı 178 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2020 00:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carlos_Clay @AgtBack

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.11.2020/ 23:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, AFK duruyordum alt tabda SAMP ADDON kullandığım için alt tab attığım gözükmüyor ve kişide AFK simgesi gözükmüyor, Richardson Night Club arkasında AFK bırakmıştım. Carlos_Clay adlı karakteri tanımıyorum fakat rol yapılmış sanırım karkaterimin IC sorunlu olduğu kişiler bu Carlos_Clay adlı karaktere haber vermiş sanırım  bu yüzden karakterime sıkıyor ve bu sıktığı yer Güvenli Bölge, forumdan bakabilirsiniz, aşağıya ssini bırakacağım. İkinci demek istediğim bu karakter ile bu rol yapılmadıysa OOC bir şekilde bu söylendiyse bu DM kural ihlaline ve MİX'e de giriyor çünkü Albert Allen ve Carlos_Clay adlı karakter arasında  hiç bir rol olmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Vurulduğum yer, yeşil bir şey ile işaretli.

Güvenli bölge olduğuna dair kanıt;

Ek açıklamalar(varsa): IC bi' rol ile karakterimi vurun vs gibi bir rol geçmediyse ve bu OOC bir şekilde söylendiyse DM/MİX kural ihlaline giriyor, yapıldıysa rolün ssini atarsanız sevinirim. Albert Allen ile Carlos Clay karakteri arasında hiç bir rol geçmedi.

#1 - 30.11.2020 03:00
Merhaba  her zaman kurallar dikkat ederim fakat oranın güvenli bölge olduğunu bilmiyordum bu arada güvenli bölge haritasını attığın için teşekkürler kaydettim bundan sonra buna göre haraket edeceğim.Hatamdan dolayı lütfen kusura bakma teşekkrüler.

#2 - 30.11.2020 03:02
IC rolü yapıldı Lisa Mikaelson karakteri beni aradı ve senin ıc karakterinin ıc yakın arkadaşımızı tehdit ettiğini ve benimda alıp size getirmem söylendi bende ıc emir dinledim çünki underboss'um dan emir aldım bunu rolü yapıldı fakat ss almadım her yapacağım rolü ss sini almıyorum mantıken.

#3 - 30.11.2020 03:08
Gerçekten ben oranın güvenli böyle olduğunu bilmiyordum bilsem neden seni orada kaldırayım dostum,bundan sonra daha dikkatli oalcağımı belirterek özür dilemek istiyorum, herhangi bir oyundan soğuma gibi bir durum olduysada kusura bakma dostum,ceza uygulamak yerine uyarı puanı rica edeceğim,böyle bir hatayı birdaha yapmayacağımıda belitrmek isterim.

#4 - 30.11.2020 05:10
@Lordus, şikayet edilen kişinin yazdıkları üzerine geri dönüş sağlayın. Bir de şunu sormam gerek; bu rol olurken ihlali yapan tarafa hiç uyarıda bulundunuz mu? Bulunduğunuz yerin güvenli bölge olduğu hatırlatıldı mı?

#5 - 30.11.2020 10:23
@Lordus, şikayet edilen kişinin yazdıkları üzerine geri dönüş sağlayın. Bir de şunu sormam gerek; bu rol olurken ihlali yapan tarafa hiç uyarıda bulundunuz mu? Bulunduğunuz yerin güvenli bölge olduğu hatırlatıldı mı?
Hayır, güvenli bölge olduğundan emin değildim. Rol bittikten sonra güvenli bölgeler kısmından baktım.

#6 - 01.12.2020 02:53
Merhaba,

Savunmasında da belirttiği gibi karşıdaki kişi bilmiyormuş, haliyle pişman ve özür diliyor. Bu durumda tolerans gösterilip, bu seferliğine herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak. Tekrarı halinde cezalandırılacaksınız. Lütfen daha dikkatli olun, yapılan rol iptal edildi. @AgtBack @Lordus 

Şikayet kapatıldı.