Konu: Xenon Felix [GODMODE]  (Okunma sayısı 657 defa)

#0 - 27.11.2020 18:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Xenon Felix @razorx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @favellakubibackinbusiness

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.11.2020, 18:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dokuz kere Shotgunla vurduğum halde canı eksilmiyor, 0:16-0:17 saniyeleri arasında yerde ateş ediyor. Canım uyuşturucu kullanımında doları 160'tı o halde iki kere vurup beni düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yasaklanmasını temenni ediyorum, hile kullandığından ötürü silahlarını ve mülklerine birilerine bırakabilir.

#1 - 27.11.2020 18:44
her şeyin videoda belli olduğunu düşünüyorum

#2 - 27.11.2020 18:55
Sadece gülüyorum.
Her türlü kontrol yapılabilir, Log'lar ile başlayın sizlerden ricam, araçtan indiğim sırada bug olmuş olabilir herhangi bir program 3.part yazılım kullanmıyorum.

Not : Uyuşturucu kullandım çatışma öncesinde, öyle girdim.

Bir not daha : Sizi vurmak için hileye ihtiyaç yok.  :)

#3 - 27.11.2020 18:58
Tam tamına 9 defa shotgun ile sana sıktım, gram can kaybı yok hala uyuşturucuymuş... diyorsun. Bu arada o dipnotu bu şikayetten sonra göreceğiz, yönetici arkadaşlar gerekli kararı vericek.

#4 - 27.11.2020 19:04
Gülmeye devam ediyorum..
Herhangi bir hile kullanmadım, dediğim gibi tüm kontroller gerçekleştirilebilir.
29 seviyeyim bir tane OOC ceza almadım, rol yaptık sonuçlarına katlanamayıp şikayete koştunuz bu yüzden savunmam bu kadar.

#5 - 27.11.2020 19:13
Ek olarak arkadaşım ile test yaptım, maksimum kalite uyuşturucu verdim ve tüketti canı 160 iken sadece üç kurşun sıktım ve canı ne kadar düştüğünü videoda görürsünüz zaten fakat bu arkadaşa 9 el ateş ediyorum hepside üstüne gitmesine rağmen bir milim bile canı gitmiyor.

test yaptığımız video;

#6 - 27.11.2020 19:16
Bak arkadaşım, gidip arkadaşını alıp test yapmışsın yakınında olan adama ateş ediyorsun, ne pingini kontrol ediyorsun ne lag durumunu bunun bir çok sebebi olabilir ki videoda'da aynı şekilde benimde seni vurup canının gitmediği olmuş lütfen daha fazla uğraşma. Yetkililer versin kararı :)

#7 - 27.11.2020 19:18
Bak arkadaşım, gidip arkadaşını alıp test yapmışsın yakınında olan adama ateş ediyorsun, ne pingini kontrol ediyorsun ne lag durumunu bunun bir çok sebebi olabilir ki videoda'da aynı şekilde benimde seni vurup canının gitmediği olmuş lütfen daha fazla uğraşma. Yetkililer versin kararı :)

Gerekli kararı yetkililer vericek, aramızda 2 metre varken sıktım hadi vurmadı diyelim, yakınıma girdin üç el ateş ettim hiç canın gitmedi. Ben daha hiç bir şey demiyorum, gerekli açıklamayı adminler yapacaktır...

#8 - 28.11.2020 14:38

Gerekli kararı yetkililer vericek, aramızda 2 metre varken sıktım hadi vurmadı diyelim, yakınıma girdin üç el ateş ettim hiç canın gitmedi. Ben daha hiç bir şey demiyorum, gerekli açıklamayı adminler yapacaktır...

Merhaba, söylediğim gibi ki araçtan inişimde zaten belli, bug olmuş olabilir, lag sorunu meydana gelmiş olabilir, herhangi bir 3.part yazılım vs kullanmıyorum, görüntülerde zaten benim size vurup işlemediği de oluyor bunlar olabilen şeyler başka söyleyeceğim birşey yok yetkili arkadaşlar gerekli kararı verir.

#9 - 01.12.2020 20:05
Merhaba,

Videoda her şey belli olmakta bu yüzden karakteri yasaklanacak. Yeni bir karakter açıp devam edebilirsiniz, tekrarı halinde forum hesabınızın da yasaklanabileceğini unutmayın.

Şikayet kapatıldı.