Konu: [26.11.2020] Franklin_Rashford , Richie Scottie , Ruslan Hetmanov (DEATMATCH)  (Okunma sayısı 878 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 27.11.2020 01:55
Olaya dahil değilim ama o aracı ben çalıp bıraktım, yanlış anlaşılma olmasın.

#21 - 27.11.2020 02:20

"Boş boş konuşma, boş muhabbetler, bela arıyorsunuz..." öncesinde de loglarda görülebilir "Serseri" gibi cümleler kuruldu. Yazdığın cümlelerin farkında değilsin bence sen. Bundan sonrasını yönetim inceleyecektir. DM'ye dair bir şey yapıldığını düşünmüyorum. Özellikle bana ithafen yazdığın silahlı konuda. Daha fazla uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
Aynen bu bir kişiyle brawla girmek için geçerli bir sebeptir. Silah çekilme sebebi korkutmak ve evden ayrılmaması içindır bu kadar basit.

#22 - 27.11.2020 02:21
Aracı sen çaldın veya çalmadın. Bunu IC şekilde bilmiyoruz. Araçta o evin orda olduğu için o kişiden şüphelendik ve zaten brawla girme nedenim şüpheli olması değil.

#23 - 27.11.2020 04:56

"Boş boş konuşma, boş muhabbetler, bela arıyorsunuz..." öncesinde de loglarda görülebilir "Serseri" gibi cümleler kuruldu. Yazdığın cümlelerin farkında değilsin bence sen. Bundan sonrasını yönetim inceleyecektir. DM'ye dair bir şey yapıldığını düşünmüyorum. Özellikle bana ithafen yazdığın silahlı konuda. Daha fazla uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

Ben serseri gibi bir cümle kurmadım. Size herhangi bir hakaret veya kışkırtma göremiyorum IC olarak bu SS'lerde. Boş muhabbet yaptığınızı söyleyip evime girmişim. Agresif bi şey yok. DM aradığınızın OOC farkında olduğum için de IC'den bela arıyorsunuz, belanızı benden bulamayacaksınız diyip sizle polemiğe girmemek için uzaklaştım. Ama siz kilidimi kırmayı tercih ettiniz ve DM attınız. Ne dediğimin çok iyi farkındayım ve bunu defalarca açıkladım.

#24 - 27.11.2020 04:57
Aracı sen çaldın veya çalmadın. Bunu IC şekilde bilmiyoruz. Araçta o evin orda olduğu için o kişiden şüphelendik ve zaten brawla girme nedenim şüpheli olması değil.

IC'den defalarca açıkladım ve ben olmadığımı söyledim. Elinizde bir kanıt yokken bile IC'den beni suçlamanız saçmalık. Benle brawla falan da girmedin, evimin kilidini kırdın, haneye tecavüz ettin yani üstüne bana saldırdınız (karşılık vermedim SS'te görüldüğü üzere) beni bayıltıp arkadaşıma silah çektiniz ve bunun tek sebebi "boş boş konuşmayın" dememdi. İşte bu DM.

#25 - 27.11.2020 04:59
Spoiler: GösterGizle

Aynen bu bir kişiyle brawla girmek için geçerli bir sebeptir. Silah çekilme sebebi korkutmak ve evden ayrılmaması içindır bu kadar basit.

Dostum, "boş boş konuşma" lafını gerçekten birinin evine zorla girip ona size karşılık vermemesine rağmen saldırıp bayıltmak için gerekli bir sebep olarak mı görüyorsun?  ??? Medium RP sunucusunda oynamıyoruz. Bu düpedüz DM. Daha fazla konuşmaya gerek yok admin kararı bekleyebilir.

#26 - 27.11.2020 05:02
@deuaclion açıklama için teşekkürler.

Birlik aracını çalıyorsunuz üzerine çaldığınız araçla hood bölgesindeki motorlara çarpıp kaçıyorsunuz ve çalınan araç evinizin önünde bulunuyor.
Kimsenin dm atmak gibi bir amacı yok dm atmak istesek dm sunucularında oynarız kardeşim, panelden şikayet açmak yerine IC yollarla hakkını arayabilirdin rolde bir yanlışlık yok o kadar insan durduk yere gelip sana agresif rol sergilemez admin kandırmayın iyi forumlar...

Kim admin kandırıyormuş? Sen mi ben mi? Bu arada konuyla hiçbir alakan yok. Olaya da şahit değilsin hiçbir şekilde. Üstüne yalancı şahitlik yapıyorsun  @cengiz35 . İlginç  ???

Savunmalarınızı yeterli görüyorsanız yönetim kararı bekleyebiliriz artık.
« Son Düzenleme: 27.11.2020 05:04 cranscor »

#27 - 27.11.2020 13:33
Diğer yazdıklarına cevap vermekle uğraşmayacağım, DM diye itham etmekte ısrarcısın çünkü. Başta düzgünce konuştuğumuzu da kabul edip ironik şekilde DM niyetinde olduğunuzu biliyorum gibi şeyler söylüyorsun.

Cengiz35'i ben ekledim şikayet ile alakalı olduğu için, aracın yerini bulan oydu; o yüzden eklendi kendisi role şahit olarak. Bilmiyorum yönetimi niye bu kadar manipüle etme çabası içerisindesin ama yazdığımız şeyleri okumuyorsun sanırım.

#28 - 27.11.2020 15:35
Birlik aracını çalıyorsunuz üzerine çaldığınız araçla hood bölgesindeki motorlara çarpıp kaçıyorsunuz ve çalınan araç evinizin önünde bulunuyor.
Kimsenin dm atmak gibi bir amacı yok dm atmak istesek dm sunucularında oynarız kardeşim, panelden şikayet açmak yerine IC yollarla hakkını arayabilirdin rolde bir yanlışlık yok o kadar insan durduk yere gelip sana agresif rol sergilemez admin kandırmayın iyi forumlar...

OOC olarak söylüyorum ki dünkü aracı yani birlik aracınızı ben çalmadım, rolde de defalarca bunu belirttim ve size tatlı dille anlattım, çözmek için numaramı verdim hatta rolde de söyledim "ben salak mıyım çaldığım aracı evimin önünde bırakayım?" Bana kardeşim diye hitap edemezsin üslubunu takın önce. IC yollarla sonuna kadar hakkımı aradım ve bana agresif rol sergilemeye devam ettiniz buna rağmen ve sebebi yokken benim rolümü baltalayıp evimin kilidini kırıp bana DM attınız. DM arayışınıda olduğunuz açık ve net şekilde belli olduğu için şikayet oluşturdum, sizi OOC olarak tanımıyorum bile ve kinli değilim. Admin falan kandırmıyorum dün sizin aracınızı ÇALMADIM. Aksini kanıtlar bi şeyiniz varsa bekliyorum. Sana da iyi forumlar.

"Kardeşim" kelimesini hakaret olarak algılayıp, üslubunu düzelt diyen birinin şikayeti ciddiye alınmamalı bence, şok oldum resmen bu kişi oyunda dayak yediği için çok sinirlenmiş sanırım  ;D

#29 - 27.11.2020 16:11
Diğer yazdıklarına cevap vermekle uğraşmayacağım, DM diye itham etmekte ısrarcısın çünkü. Başta düzgünce konuştuğumuzu da kabul edip ironik şekilde DM niyetinde olduğunuzu biliyorum gibi şeyler söylüyorsun.

Cengiz35'i ben ekledim şikayet ile alakalı olduğu için, aracın yerini bulan oydu; o yüzden eklendi kendisi role şahit olarak. Bilmiyorum yönetimi niye bu kadar manipüle etme çabası içerisindesin ama yazdığımız şeyleri okumuyorsun sanırım.

Başta düzgünce konuştuk, konuyu neredeyse çözüyorduk ki siz benden böyle düzgün konuşma ve iyi dil beklemediğiniz için dm arayışına girip "harmony oaks zencisi dinlemem bak sen yaptıysan bilmemne bilmemne" gibisinden konuşmaya başlayınca DM arayışında olduğunuzu anladım. Ortada ironik bir durum yok yani anlayacağın. Cengiz35 OOC yalan söyleyen bi şahit dostum ne yazık ki. Adam aracı kesinlikle benim çaldığımı belirtmiş şikayette çünkü.

"Kardeşim" kelimesini hakaret olarak algılayıp, üslubunu düzelt diyen birinin şikayeti ciddiye alınmamalı bence, şok oldum resmen bu kişi oyunda dayak yediği için çok sinirlenmiş sanırım  ;D

Kardeşim kelimesini hakaret olarak algılamıyorum. Bana kardeşim diye hitap edecek yaş seviyesinde olduğunu düşünmüyorum sadece. Şikayetin ciddiye alınıp alınmayacağını yönetim sana sormayacak. Beni OOC'den aracı çalmakla ve OOC yalan atmakla suçladıktan sonra aracı çalan kişinin gelip itiraf etmesiyle bence sen fazla içerledin. Biraz içerlemiş gibisin ne dersin? Ben sen değilim bu arada, IC'de yediğim dayağı OOC'ye dökmem. He çok gücün varsa gel OOC'de yap aynısını bak ne oluyor?  ;)
« Son Düzenleme: 27.11.2020 16:24 cranscor »