Konu: [26.11.2020 - Toplu Şikayet] Güvenli Bölgeler, DM, Yasaklanmış Roller, MG ...  (Okunma sayısı 486 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.12.2020 13:28
Olay ile bir alakam yok ama benim bu şikayet için bir yorumum var ss'leri inceledim sen adamlara "burası pazar'mı enayiler" demişssin adamlar seni kaçırmasınmı ?
gerçek hayatta sen böyle onlarca kişiye bağrıabiliyormusun adamlar haklı bence adamlara bağırırsan normal.

#11 - 02.12.2020 16:37
Şikayetle ilginiz bulunmuyor ve etiket atılmadı tarafınıza @Allon . Yaptığınız şey şikayet konusu bölümü ihlalidir. Zaten o SS'i kendim paylaşmışım ve söylediğimi şikayetimde kabulleniyorum. Gerçek hayatta birisine enayi dediğin zaman kimse seni kaçırmaz onu da söyleyeyim :D

#12 - 05.12.2020 23:30
Merhaba,

Atılan kanıtların tamamı incelendi. Açılan kişilerin yaptıkları hatalar şikayette açık olarak yazılmış durumda. Bu duruma bağlı olarak; Ellard Hudson karakteri "DM, /b, Güvenli Bölge İhlali, İzin Gerektiren Roller İhlali" kapsamında cezalandırılacak, ek olarak Non-RP kapsamında sizi uyarıyorum. Bir diğer karakter olan Ricardo Hudson karakteri "DM, Metagaming ve Güvenli Bölge İhlali" kapsamında cezalandırılacak. Diğer karakter David Kenneth "DM, Güvenli Bölge ve /b" kapsamında cezalandırılacak. Ronnie Correy karakteri "DM ve Güvenli bölge ihlali" kapsamında cezalandırılacak. Danny Vasquez karakterini "DM, Güvenli Bölge İhlali" kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.
« Son Düzenleme: 05.12.2020 23:34 Scealten »