Konu: [26.11.2020] Heulwen Reiter  (Okunma sayısı 109 defa)

#0 - 26.11.2020 15:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Heulwen Reiter @Pasha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de görülmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

- Cj

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Kendi yolumda gidiyorken bir anda önüme atladı kornaya bastım. Takip ederek VCPD Air biriminin binasının önünde ayna kırma emotesini verdi, ben devam ettim ileride motorla PIT atarak aracımı yan çevirdi. Araçtan indikten sonra aracıma binerek kaçtı. Yetersiz rol bilgisi olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 26.11.2020 15:59
Ayna kırma emotesini verdim,daha sonra ilerde motoru kapatmadan aracını bırakıp bana saldırmaya başladı bende gittim çalışan arabayı aldım ve bölgeden uzaklaştım.

#2 - 26.11.2020 16:03
Ayna kırma emotesini verdim,daha sonra ilerde motoru kapatmadan aracını bırakıp bana saldırmaya başladı bende gittim çalışan arabayı aldım ve bölgeden uzaklaştım.

Ekran görüntülerinde her şey çok net sana vurmuş olsam canın azalırdı. Yalan konuşmaya gerek yok biraz kuralları oku ve rol bilgini genişlet lütfen.

#3 - 26.11.2020 16:10
Peşimden yumruk atarak koşman bana saldırman anlanıma geliyor kovalamanda öyle vurmana gerek yok.

#4 - 26.11.2020 17:06
Peşimden yumruk atarak koşman bana saldırman anlanıma geliyor kovalamanda öyle vurmana gerek yok.

Söylediklerinin hiç biri gerçekleşmedi, elinde ekran görüntüleri varsa ekleyebilirsin. Savunmam bu kadar.

#5 - 27.11.2020 13:39
Merhaba,

Her ne kadar aracın motoru açık olsa dahi ve buna ek olarak sürücü araçta olmasa bile emote vererek almanız gerekli. Bundan dolayı cezalandırılacaksınz.

Şikayet kapatıldı.