Konu: [24/11/2020 - Niko Parker] Emotesiz saldırı.  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.11.2020 15:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Niko_Parker - @Tommy_Vercetti

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tommy Parker - @laylaylom

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ssde bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz saldırı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben arkadaşımın aracından indim, pizza stacke doğru ilerlerken bir adam geldi ve bir araçla drift atıp araçtan indi. Sonra bir anda sopasını çıkartıp sebepsiz yere adama ve bana saldırmaya başladı, canım düştü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/713032264711143534/780775017276899338/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): Gerektiği cezayı almasını rica ediyorum.

#1 - 24.11.2020 16:18
Öncelikle emote verildi, atacağım SSlerde mevcut. Dövdüğüm kişi kendisi ile aramda daha önce rp yaşadığım birisi @laylaylom kendisi. Ayrıca şahsa saldırmadım, saldırdığım kişi koşarken onun yanındanda geçti ve yanlışlık ile bir kez vurulmuş olabilir, sonuçta bir kovalamaca ve kavga var. Pmden belirtmiştim ama kendiside haklı emote verildikten çok sonra olaya geldi kendisi. Şahısta emote verildiğine şahittir. (Saatlere bakılırsa yaklaşık 4 dakika önceden emote verildiği belli olmakta.)

Kanıt:

« Son Düzenleme: 24.11.2020 16:21 Tommy_Vercetti »

#2 - 24.11.2020 16:22
Ben de şahidim emote verdi @Tommy_Vercetti.Sıkıntı yok yani ayrıca belirttiği gibi bu bir kavga , sizin de yanımızda olmanız yanlışlıkla canınızın gitmesine olanak sağlar.Kısacası kişi suçlu değil.@d3x_

#3 - 24.11.2020 18:10
Öncelikle böyle durumlarda mention şeklinde cevaplamamanızı rica ediyorum. Adamı döver/onu döver gibi basit emoteler sayılabileceğini sanmıyorum. Sopayı çıkartmak için bir emote vermemişsin. Screenshotlarında gözükmüyor.

#4 - 25.11.2020 09:02
Ben de şahidim emote verdi @Tommy_Vercetti.Sıkıntı yok yani ayrıca belirttiği gibi bu bir kavga , sizin de yanımızda olmanız yanlışlıkla canınızın gitmesine olanak sağlar.Kısacası kişi suçlu değil.@d3x_
Ayrıca insan topluluğu bulunan bir yerde sopa sallamak ne kadar mantıklı bilmiyorum, neyse admin kararı bekleyelim.

#5 - 25.11.2020 09:41
Video kaydı alamadım oyun kasabildiği için, biz sadece 2 kişi pizzastack civarında kavga rolü yapıyorduk, sonra kovalamaca başladı. Sen geldin ortada durdun. Kavga varken tabiiki ortada duran biri bir tane yanlışlıkla yiyebilir, sonuçta hızlıca yapılan bir rol ve daha önce bende yaşadım böyle rollerin ortasında kalınca bende bırakın can gitmeyi, yaralanmıştım. Kişiyle aramızda geçen önceki animde sopayı elime aldığım yazıyordu ve biraz konuştuktan sonra saldırma animi vererek saldırdım. Rol sadece şahıs ile aramda başka kimse yokken başlamıştı. Sizin yanlış anlayacağınızı bildiğimden pmden anim kullandım boşuna şikayet açmanıza gerek yok dedim ama açmışsınız, adminler yine daha fazla uğraşacak neyse dediğiniz gibi admin kararına bırakalım.  :)

#6 - 26.11.2020 02:10
Merhaba,

Atılan kanıtlar titizlikle tamamı incelendi. Gerekli emote verilmiş fakat eksik verilmiş, bu konuda sizi uyarıyorum. Emote verdiğiniz zaman anlaşılır bir şekilde emote verin. DM olayına gelecek olursak iki kişi kavga arasında dönerken orada bulunduğunuzdan dolayı hatayla size vurulmuş olabilir, tüm ihmaller göz önünde bulunduruluyor. Herhangi bir ceza uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.