Merhabalar öncelikle olayın başında olaya dahil olduğum için bu açıklamayı yapma gereği duydum. Benzinlikte car jack atılırken olayın içinde ben de vardım şahıs ilk önce benim aracıma emote vermeden içinde ben varken Car jack atmaya çalıştı fakat aracın motoru kapalı olduğundan aracı çalıştıramayıp benzin almakta olan
@Tommy_Vercetti kişisi AFK durumdayken onun aracına koşup tekrardan ''EMOTE VERMEDEN'' araca CarJack atıp kaçmaya başladı olaya dair ve emote atılmadığına dair CHAT LOG ve SS'ler aşşağıdaki eklerde mevcuttur eğer videonda varsa aracı şahıs içerisinde iken çaldığının emotelarını gösterirsen memnun olurum
(şahıs ben SS aldığımda hala AFK halde ve olayın başında aracın içerisinde benzin alıyordu kendi savunmasını yapacaktır)

Chat logda göründüğü gibi benim de aracımı emote atmadan Car Jack atmaya çalıştığı ve aracın motoru kapalı olduğu için ''AY'' yazıyor sonrasında ben sözlü olarak karşılık veriyorum. sonrasında BMX e bindiğim zamandan anlayacağınız gibi olay yanımda gerçekleşiyor ve herhangi bir EMOTE yok.

Son SS kişinin benzinliğe olay anında geldiğini ve orada bulunduğunu göstermektedir. (BMX onun adına bakabilirsiniz)

Son olarak kişiyi sonuna kadar kovaladığımızın SS'leri sonucu admine bırakıyorum teşekkürler