Konu: [23.11.2020] Niko_Parker  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.11.2020 13:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Niko_Parker @Tommy_Vercetti

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Carl_Jack, Trolling, Rol Baltalama, Kaza rolü

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Benzincinin orada açık bir şekilde araç buldum, AFK bırakmıtşı sürekli roleplay kuralı olduğu için araca düzgünce binip ilerledim ve PM üzerinden yazmaya başladı sonra aşşağıdan bir şeye bakarken oyuna geldim birden yanımda belirdi. Araba ile seyahat yaparken birden önüme çıkınca çarpmak zorunda kaldım kaza rolünü yapması gerekirdi, kaza rolü yapmak için kaldırıma çektim. OOC'den onun aracının olduğunu biliyordum fakat İC bilmediğim için MG yapmak istemedim ardından sağ çektim konuşmak için birden emote vermeden arabadan beni attı, arabada ilerledi. Normalde beni arabadan atmak için benim kas seviyemden yüksek olması gerekirdi fakat ona göre kas olarak ondan kat kat daha güçlüyüm, artı olarak herhangi bir emote vermeden arabadan attı. Tüm rol zevkimi aldı ve rollerimi baltaladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 23.11.2020 13:46 fearwend »

#1 - 23.11.2020 14:03
Merhabalar öncelikle olayın başında olaya dahil olduğum için bu açıklamayı yapma gereği duydum. Benzinlikte car jack atılırken olayın içinde ben de vardım şahıs ilk önce benim aracıma emote vermeden içinde ben varken Car jack atmaya çalıştı fakat aracın motoru kapalı olduğundan aracı çalıştıramayıp benzin almakta olan @Tommy_Vercetti kişisi AFK durumdayken onun aracına koşup tekrardan ''EMOTE VERMEDEN'' araca CarJack atıp kaçmaya başladı olaya dair ve emote atılmadığına dair CHAT LOG ve SS'ler aşşağıdaki eklerde mevcuttur eğer videonda varsa aracı şahıs içerisinde iken çaldığının emotelarını gösterirsen memnun olurum
(şahıs ben SS aldığımda hala AFK halde ve olayın başında aracın içerisinde benzin alıyordu kendi savunmasını yapacaktır)

Chat logda göründüğü gibi benim de aracımı emote atmadan Car Jack atmaya çalıştığı ve aracın motoru kapalı olduğu için ''AY'' yazıyor sonrasında ben sözlü olarak karşılık veriyorum. sonrasında BMX e bindiğim zamandan anlayacağınız gibi olay yanımda gerçekleşiyor ve herhangi bir EMOTE yok.

Son SS kişinin benzinliğe olay anında geldiğini ve orada bulunduğunu göstermektedir. (BMX onun adına bakabilirsiniz)

Son olarak kişiyi sonuna kadar kovaladığımızın SS'leri sonucu admine bırakıyorum teşekkürler
« Son Düzenleme: 23.11.2020 14:09 Notiza »

#2 - 23.11.2020 14:19
Olay şu şekilde gelişti. Ben crash yedim ve oyundan düştüm. Araç benzinlikte benzin doluyordu, daha sonra oyuna giriş sağladım ve alt-tab attım geri oyuna dönünce bug oldu ve 10-15 saniyeliğine oyun yanıt vermedi. Bu sırada @Notiza orda aracında duruyormuş ve olayı görmüş bana pmden yazmış. Oyuna girebildiğimde aracımı emotesiz bir şekilde car jack yapıldığını ve şahsın kaçtığını gördüm. Ardından civarlarda aracı aramaya başladım. Şahıs ile aramda bir kovalamaca oldu ve sonunda önüne atladım. Videoda görüldüğü gibi beni ezmeye kalktı ve bende " kendi aracım " olduğu için direkt olarak aracı aldım ve oradan uzaklaştım. Ayrıca kendisine emotesuz car jackten ve bugdan yararlanmadan şikayet açacaktım fakat işim çıktığı için gecikti. O sırada ise zaten şikayet açma taraftarı olmadığımdan kendisine 5 dakika kadar bekleyeceğimi ve aracı getirirse normal olarak rolümüze devam etmemiz hakkında bir mesaj attım. Fakat kendisi tam tersine aç ben birşey yapmadım tarzında cevapladı. Ve istediği olmadığından hemen kendisi şikayet açmış. Olaya dair şahidim var onun aldığı SSler var. Şahit olan şahısada defalarca aynısı yapmış bu şahıs. Kaza rolü yapmadın demiş, kendi çektiği videoda da gözüktüğü gibi kendine ping giriyor o sırada bana yavaş yavaş yaklaştı, araç dokununca sampın fizik kuraları gereği araç dokunsa bile karakter yere düşüyor, ardından ise hemen sağa çekip beklemeye başladı. Ping girdiği için kendisinde öyle gözükmekte, zaten onda olduğum yerde koşup ardından ışınlanmamda kendisinde ping olduğunu kanıtı. Ayrıca şahıs bana her zaman videoda olduğunu yazmıştı, o halde nerde videonun öncesi? Kendi car jackini falan tüm hatalarını kesmiş, benim kendi aracımı aldığım kısmı bana karşı şikayet sebebi olarak kullanıyor. Zaten şahitte var, yalan bir şikayet olduğu bellidir.

#3 - 23.11.2020 16:02
Hiç bir şekilde şikayetimin tam bir savunmasını göremedim, Car Jack yaptığınız belli zaten. Kendini savunmak yerine özür dileyebileceğini düşünmüştüm. Forum üzerinde şikayette adı geçmeyen bir insan neden buraya savunma olarak arkadaşını savunuyor, olayla alakası yok. Kendi kendini savunabilir arkadaşlar. Forum üzerinde yasak bir davranış yapıyorsunuz. Şikayeti inceleyen admin zaten hatanızı söyleyip işlem uygulayacaktır arkadşalar. Videoda her şey belli oluyor zaten.  :) Hiç bir fotoğrafta yer almamana rağmen arkadaşını savunman yanlış bir durum. Şikayeti sana değil arkadaşına açıyorum onun savunması gerekirken senin yazman hatalı bir davranış. Forum şikayetler yerinden yeni kuralları okumanı tavsiye ediyorum. Böyle devam edersen yasaklama bile yiyebilirsin. Zaten bu şikayete bakan yetkili işlemini uygulayacaktır.
« Son Düzenleme: 23.11.2020 16:27 fearwend »

#4 - 23.11.2020 16:51
Hakkında açılan şikayette olduğu gibi bunda da aynısını yapıyorsun. Şahitler olduğunu bildiğinden onların isimlerini vermiyorsun, herşey ortaya çıkacağı için. Ayrıca konuyu başka yere çekiyorsun. Haklı olduğum birşeyde özür dilemem. Burda söylenecek birçok şeyi sana açtığım şikayette zaten belirttim, adminler orayada dikkat edeceklerdir.  :) Ayrıca car jack yaptığım falan yok. Emote vermeden aracımı ilk sen car jack yaptın ki bu da sana açtığım şikayette gözükmekte. Hatalı bir rolü uzatıyordun, bunu hemen bitirmek için böyle bir hareket sergiledim. Hem zaten sende orda ping giriyor ve aracına direkt olarak ışınlanıyorum, dahası videonun öncesi yok? Bunu önceki yazımda belirtmiştim buna ve sana sorduğum daha birçok şeye cevap vermemişsin, konuyu değiştirmişsin. Kendi hatanın olduğu yeri gizleyip, temeli hatalı olan rolü uzatmadan bitirmek amacıyla yapılmış hareketi bana şikayet olarak kullanıyorsun. IC olarak gerçekleştiremediğin birşey için OOC şikayet açman, şahitler çıkınca konuyu daha da başka yere çekmen ve insanların vakitlerini çalman cidden üzücü. Ayrıca arkadaşı yazabilir demişsin, elimizde SSler var, arkadaşımda olsa kendide orda ve olaya tanıklık ediyor, başka bir oyuncu yine orda bulunuyor ve olaya tanıklık ediyor, bundan daha iyi şahit olamaz. Belirttiğim gibi şikayet açmayı istemiyordum ama sen git aç benim kanıtım var dedin, daha ben açmadan heme kendin yalan ve eksik bilgiler ile şikayet açtın. Adminleri tekrardan daha çok bilgiyi görmeleri için kendi açtığım şikayete bakmaya davet ediyorum ve kendilerine güvendiğimi belirtmek istiyorum.

#5 - 23.11.2020 21:09
Hakkında açılan şikayette olduğu gibi bunda da aynısını yapıyorsun. Şahitler olduğunu bildiğinden onların isimlerini vermiyorsun, herşey ortaya çıkacağı için. Ayrıca konuyu başka yere çekiyorsun. Haklı olduğum birşeyde özür dilemem. Burda söylenecek birçok şeyi sana açtığım şikayette zaten belirttim, adminler orayada dikkat edeceklerdir.  :) Ayrıca car jack yaptığım falan yok. Emote vermeden aracımı ilk sen car jack yaptın ki bu da sana açtığım şikayette gözükmekte. Hatalı bir rolü uzatıyordun, bunu hemen bitirmek için böyle bir hareket sergiledim. Hem zaten sende orda ping giriyor ve aracına direkt olarak ışınlanıyorum, dahası videonun öncesi yok? Bunu önceki yazımda belirtmiştim buna ve sana sorduğum daha birçok şeye cevap vermemişsin, konuyu değiştirmişsin. Kendi hatanın olduğu yeri gizleyip, temeli hatalı olan rolü uzatmadan bitirmek amacıyla yapılmış hareketi bana şikayet olarak kullanıyorsun. IC olarak gerçekleştiremediğin birşey için OOC şikayet açman, şahitler çıkınca konuyu daha da başka yere çekmen ve insanların vakitlerini çalman cidden üzücü. Ayrıca arkadaşı yazabilir demişsin, elimizde SSler var, arkadaşımda olsa kendide orda ve olaya tanıklık ediyor, başka bir oyuncu yine orda bulunuyor ve olaya tanıklık ediyor, bundan daha iyi şahit olamaz. Belirttiğim gibi şikayet açmayı istemiyordum ama sen git aç benim kanıtım var dedin, daha ben açmadan heme kendin yalan ve eksik bilgiler ile şikayet açtın. Adminleri tekrardan daha çok bilgiyi görmeleri için kendi açtığım şikayete bakmaya davet ediyorum ve kendilerine güvendiğimi belirtmek istiyorum.
Arkadaşlar şikayet açmayı bilmediğiniz belli oluyor ve daha kendinizi savunamıyorsunuz. Arkadaşım videoda her şey belli oluyor herhangi bir emote vermeden aracımı çalıyorsun, öyle uzun uzun anlatarak lafı ağzında geveliyorsun. Ardından sonunada savunmanı yazıyorsun, sonra saçma bir şekilde Ben adminlere güveniyorum zaten arkadaşım videoda her şey belli düzgünce bana deseydin, Car Jack yaptım dostum kusura bakma deseydin zaten şikayeti çekerdim. Oyuna yeni başlamış olabilirsin, kuralları bilmiyor olabilirsin düşüncesiyle şikayeti geri çekerdim. Olayı uzatmana gerek yoktu aslında. Arkadaş orada olsa bile onu şikayete eklemediğim için hiç bir şekilde şikayet şablonumun altına bir şey yazamaz, şikayet açmadan önce lütfen kuralları okuyun ya, forum kurallarını okuyun lütfen.

#6 - 23.11.2020 23:39
Lütfen artık daha fazla uzatmadan adminin cevabını bekleyelim. Geçmiş karşıma kendini savunamıyorsun diyorsun, kural bilmiyorsun diyorsun. Ben sana düzgünce anlatıyorum şikayetimde sorduklarımı ve burda sorduklarımı cevapla diye. Sen hala konuyu dolandırıyor belli zaten ceza alacaksın diyorsun. Car jack ihlalini sen yaptın aracımı bugdan yararlanıp çaldın, yalan ve eksik bilgiler ile şikayet açtın. Her zaman videoyadayım diyorsun nerde bu videonun öncesi? Kendi ihlalini kesmiş, benim oldukça normal bir hareketimi car jack diyerek şikayet açıyorsun. Araç benim, rolün temeli bugdan yararlanma herşey yanlış bir rolün üstüne kuruluydu, böyle bir rolü kısa geçmek için yapabileceğim en mantıklı hareket buydu. Sen bende yanlış arayacağına önce sorduğumuz sorulara cevap ve @laylaylom @Notiza arkadaşların şahitliklerine cevap vermeni istiyoruz. Ama yine lafı dolandıracağını ve başka birşeyden suç atmaya devam edeceğini biliyoruz ama neyse. Lütfen birdaha kendi hatanı kesip başka bir yeri çekip ihlal diye paylaşma. Milletin hakkına giriyor, boşa zaman harcatıyorsun.  :) (Ayrıca IC ve OOC sicillerininde olması ve hakkında birçok kez şikayet açılması daha önce benzer farklı farklı şeylerden ceza yemeni, ihlaller yaptığını gösterir, yenisin bilmezsin dediğin ben de ise IC ve OOC olarak hiç bir sicil kayıt bulunmamaktadır, 400 küsür oynama saatine karşılık çok ama çok az vergi ödemende senin sadece BMX ile gezip başka zamanlarda da car jack yaparak gezdiğini gösteren bir diğer ayrıntı. SSlerin yanında destekleyici kanıt olarak bunlar da sunulabilir bir detay. :)  :o )
« Son Düzenleme: 24.11.2020 09:25 Tommy_Vercetti »

#7 - 24.11.2020 09:00
Lütfen artık daha fazla uzatmadan adminin cevabını bekleyelim. Geçmiş karşıma kendini savunamıyorsun diyorsun, kural bilmiyorsun diyorsun. Ben sana düzgünce anlatıyorum şikayetimde sorduklarımı ve burda sorduklarımı cevapla diye. Sen hala konuyu dolandırıyor belli zaten ceza alacaksın diyorsun. Car jack ihlalini sen yaptın aracımı bugdan yararlanıp çaldın, yalan ve eksik bilgiler ile şikayet açtın. Her zaman videoyadayım diyorsun nerde bu videonun öncesi? Kendi ihlalini kesmiş, benim oldukça normal bir hareketimi car jack diyerek şikayet açıyorsun. Araç benim, rolün temeli bugdan yararlanma herşey yanlış bir rolün üstüne kuruluydu, böyle bir rolü kısa geçmek için yapabileceğim en mantıklı hareket buydu. Sen bende yanlış arayacağına önce sorduğumuz sorulara cevap ve @laylaylom @Notiza arkadaşların şahitliklerine cevap vermeni istiyoruz. Ama yine lafı dolandıracağını ve başka birşeyden suç atmaya devam edeceğini biliyoruz ama neyse. Lütfen birdaha kendi hatanı kesip başka bir yeri çekip ihlal diye paylaşma. Milletin hakkına giriyor, boşa zaman harcatıyorsun.  :) (Ayrıca IC ve OOC sicillerininde olması ve hakkında birçok kez şikayet açılması daha önce benzer farklı farklı şeylerden ceza yemeni, ihlaller yaptığını gösterir, yenisin bilmezsin dediğin ben de ise IC ve OOC olarak hiç bir sicil kayıt bulunmamaktadır, SSlerin yanında destekleyici kanıt olarak bu da sunulabilir bir detay. :)  :o )

++  :)

#8 - 24.11.2020 12:02
Lütfen artık daha fazla uzatmadan adminin cevabını bekleyelim. Geçmiş karşıma kendini savunamıyorsun diyorsun, kural bilmiyorsun diyorsun. Ben sana düzgünce anlatıyorum şikayetimde sorduklarımı ve burda sorduklarımı cevapla diye. Sen hala konuyu dolandırıyor belli zaten ceza alacaksın diyorsun. Car jack ihlalini sen yaptın aracımı bugdan yararlanıp çaldın, yalan ve eksik bilgiler ile şikayet açtın. Her zaman videoyadayım diyorsun nerde bu videonun öncesi? Kendi ihlalini kesmiş, benim oldukça normal bir hareketimi car jack diyerek şikayet açıyorsun. Araç benim, rolün temeli bugdan yararlanma herşey yanlış bir rolün üstüne kuruluydu, böyle bir rolü kısa geçmek için yapabileceğim en mantıklı hareket buydu. Sen bende yanlış arayacağına önce sorduğumuz sorulara cevap ve @laylaylom @Notiza arkadaşların şahitliklerine cevap vermeni istiyoruz. Ama yine lafı dolandıracağını ve başka birşeyden suç atmaya devam edeceğini biliyoruz ama neyse. Lütfen birdaha kendi hatanı kesip başka bir yeri çekip ihlal diye paylaşma. Milletin hakkına giriyor, boşa zaman harcatıyorsun.  :) (Ayrıca IC ve OOC sicillerininde olması ve hakkında birçok kez şikayet açılması daha önce benzer farklı farklı şeylerden ceza yemeni, ihlaller yaptığını gösterir, yenisin bilmezsin dediğin ben de ise IC ve OOC olarak hiç bir sicil kayıt bulunmamaktadır, SSlerin yanında destekleyici kanıt olarak bu da sunulabilir bir detay. :)  :o )

Forum üzerinden kendinize ait olmayan şikayetleri lütfen yanıtlamayın bu yasak bir davranış, bundan ceza almanızı istiyorum. Lütfen kuralları okuyun.

#9 - 24.11.2020 12:14

Forum üzerinden kendinize ait olmayan şikayetleri lütfen yanıtlamayın bu yasak bir davranış, bundan ceza almanızı istiyorum. Lütfen kuralları okuyun.

Kendisi yabancı değil, sizin ısrarla gerçek ortaya çıkacak diye reddettiğiniz, şahitlerdendir.