Konu: [23.11.2020] Niko_Parker  (Okunma sayısı 342 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.11.2020 13:32
Lütfen artık daha fazla uzatmadan adminin cevabını bekleyelim. Geçmiş karşıma kendini savunamıyorsun diyorsun, kural bilmiyorsun diyorsun. Ben sana düzgünce anlatıyorum şikayetimde sorduklarımı ve burda sorduklarımı cevapla diye. Sen hala konuyu dolandırıyor belli zaten ceza alacaksın diyorsun. Car jack ihlalini sen yaptın aracımı bugdan yararlanıp çaldın, yalan ve eksik bilgiler ile şikayet açtın. Her zaman videoyadayım diyorsun nerde bu videonun öncesi? Kendi ihlalini kesmiş, benim oldukça normal bir hareketimi car jack diyerek şikayet açıyorsun. Araç benim, rolün temeli bugdan yararlanma herşey yanlış bir rolün üstüne kuruluydu, böyle bir rolü kısa geçmek için yapabileceğim en mantıklı hareket buydu. Sen bende yanlış arayacağına önce sorduğumuz sorulara cevap ve @laylaylom @Notiza arkadaşların şahitliklerine cevap vermeni istiyoruz. Ama yine lafı dolandıracağını ve başka birşeyden suç atmaya devam edeceğini biliyoruz ama neyse. Lütfen birdaha kendi hatanı kesip başka bir yeri çekip ihlal diye paylaşma. Milletin hakkına giriyor, boşa zaman harcatıyorsun.  :) (Ayrıca IC ve OOC sicillerininde olması ve hakkında birçok kez şikayet açılması daha önce benzer farklı farklı şeylerden ceza yemeni, ihlaller yaptığını gösterir, yenisin bilmezsin dediğin ben de ise IC ve OOC olarak hiç bir sicil kayıt bulunmamaktadır, SSlerin yanında destekleyici kanıt olarak bu da sunulabilir bir detay. :)  :o )

++  :)
Forum üzerinden kendinize ait olmayan şikayetleri lütfen yanıtlamayın bu yasak bir davranış, bundan ceza almanızı istiyorum. Lütfen kuralları okuyun.

Kendisi yabancı değil, sizin ısrarla gerçek ortaya çıkacak diye reddettiğiniz, şahitlerdendir.
Gerçek orataya çıkacak diye mi, videoda her şey belli zaten neyin doğruluğunu çıkabilir neden bundan korkıyım, gerçekten anlam veremiyorum. Yetkili kararına bırakıyorum.

#11 - 24.11.2020 15:01
Bende sizin bu kese kese bir yerini aldığınız kendi onca ihlalini örttüğünüz videonuzda bir kanıt olduğunu sanmıyorum. Temeli bozuk olan yanlış bir rolü bitirmek için yapılmış bir hareketi delil olarak sunarak şikayet açmanızda ayrı bir olay. Ben de kendi açtığım şikayetteki kanıtlarla beraber, yetkili kararına bırakıyorum.

#12 - 26.11.2020 02:18
Merhaba,

Atılan kanıtların tamamı titizlikle incelendi. Videoda apaçık bir şekilde car jack yapıldığı, herhangi bir emote belirtmeden araç çalındığı görüldü. Eğer ki aracınız çalınıyorsa ve siz mağdur durumdaysanız, bu şikayet için geçerli bir söylem değil, lütfen screenshot alıp oyuncu şikayeti oluşturun. Niko Parker karakteri "Car Jack" kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.