Selamlar arkadaşlar, iletilerinizin hiçbirini okuma gereği duymadım, şikayet konusu da buna dahil. Böyle bir rol sonucunda şikayet açan tarafın ben olmam gerekirken sizin açmanız bana baya bir trajikomik geldi. Her neyse, sanırım "bu adamlar mix yapıyor, dm atıyor, rol bilmiyor" gibi şeyler söylemişsinizdir yine, dün de aynılarını dediniz, hepiniz OOC jail yediniz. Rollerden kaçıyorsunuz, biz size rol imkanı sundukça, IC olarak size iş imkanı sundukça siz bunu ters tepiyorsunuz. (ki yoldan geçen bir adama ters şeritten çarpıp, saçma sapan laflar söyleyip, sizi vurup özür dilemenizden sonra size bu imkanları sağlıyorum) Mekana on kişi aynı kıyafette geldiniz, saçma sapan rollere giriştiniz. Hatırladığım kadarıyla
@EmreSenseii dostumuz IC olarak barın tuvaletinde kız arkadaşıyla ilişki içerisindeydi, siz de sanırım emoteları vesaire görüp hepiniz tuvalete çulladınız, ikiliyi o durumda rahatsız ettiniz. Karakterim dostlarının clubında olay çıkmasından rahatsız oldu, olay mahaline gidip sizi buradan gitmeniz için uyardım, hakaretler savurdunuz. En sonunda oradan biriniz bana saldırdınız, haliyle 10 kişi üstüme vurunca oyunum çöktü, düştüm. Bilgisayarımı resetleyip geldim. Ardından geldiğimde siz düşmüş veya kaçıyordunuz. Eğer /q atıp rolden kaçma gibi bir niyetim olsaydı siz illegal karakterler olarak polise bizi ihbar edip "BU ADAM, BU ADAM" dediğinizde /q atıp silahımı kurtarmaya çalışırdım, bunu yapmayıp rolün akışına bıraktım. Bu olayı çözüme kavuşturduğumuza diğerine geçelim.
Vurulmuşsunuz, yerdesiniz falan. Bir saat sonra benim mekanıma gelip; "Burayı biz alcaz, seni burdan kovcaz" gibi saçma sapan bir rol yapıyorsunuz. Vurulunca da "yauv bu adam dm atior mix yapior rkli adami iki uc kere vuruor" diyorsunuz. Toxicliğiniz ortada arkadaşlar. Şunu da belirtmek isterim, illegal karakterler sadece illegal birliklere girince illegal olmuyor. Sizin kafanızdaki yapı şu, biz hiçbir birliğe üye değiliz, ismimin altında sivil yazıyor, ben legalim, kimse bana karışamaz, silah çekerim, vurulurum polise ihbar ederim. Böyle bir mantık yok, lütfen kuralları baştan okuyun. İyi günler dilerim.