Öncelikle merhaba olayı ap ayrı bir şekilde anlatmışsın ben şimdi olayın doğruluğu ile anlatacağım oraya geliyorum ve seni görüyorum seninle önceden ufak bir brawl rolümüz döndü ve sana doğal bir şekilde çık diyorum
Caps Lock açmamın sebebi bağırmayı belli etmeye çalışıyorum hep
/s ile bağırmak biraz kötü duruyor. Ardından sana çıkmanı söylüyorum ve ufaktan seni kışkırtıyorum karakterimin sarhoşluğuna bırakıyorum bu durumu. Sonra sende saçma bir şekilde küfürler savuruyorsun ve birden bana
Seninle dışarıda görüşeceğiz diyorsun sonra bende kaç kere seni düşürdüm hala akıllanmadın diyorum. İkimizde küfürler ediyoruz birbrimize sen bizi takmıyorsun bizde senin takmadığını gördükten sonra diğer taraftan dönüyoruz.
DÜŞÜRDÜM kelimesini bastıra bastıra söylemişsin onuda şöyle açıklık getiriyim, düşürmek normal bir terim mesela yere düşürmek felan benim bahsettiğim seni normal bir şekilde yere düşürdüm. Nasıl bir şekilde anladın onu bilmiyorum fakat OOC kin tutmuş olabilirsin.

Bu fotoğrafta ilk başta GBİ'de şikayet eden senin olduğu belli oluyor, ilk küfür eden sensin ilk tehtid eden sensin benim tek yaptığım şey kışkırtmak sen bana küfür savurduktan sonra bende sana doğal olarak küfür ediyorum, admin kandırmaktan dolayı zaten adimnler ilgilenir.