Konu: [22.11.2020 - Leonardo Jefferson] GERİ ÇEKİLDİ.  (Okunma sayısı 153 defa)

#0 - 22.11.2020 01:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonardo_Jefferson - @fearwend

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.11.2020, 00:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Rol dışı terim, retardet rp - Etkinlik baltalama, Güvenli bölge ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Malibu'da takılırken arkamda Leonardo Jefferson beliriyor, ve hiç bir diyaloğa girmeden caps lock açık bir şekilde "20 KİLO GHETTO, ÇEKİLSENE" Tabi hiç bir diyaloğa girmeden böyle capslock açarak kışkırtmaya çalışıyor, fakat ben ss'de gözüktüğü gibi deskin dibinde olsam bile saçma sapan olay çıkartmak için gelip böyle diyalog kuruyor, bende ona karşılık vererek küfür ediyorum. Ardından şunu söylüyor; "BEYLER BEN BU OĞLANI ON KERE DÜŞÜRDÜM" diyor, 'düşürdüm' kelimesi rol dışı bir terim. Şahıs bu hareketlerini hep güvenli bölgede ve etkinliklerde yapıyor, fazla ağresif rol yaptığını ve küçük bir kavga rolünü bu kadar uzatarak dm aradığını düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 22.11.2020 03:10 nevzvt »

#1 - 22.11.2020 01:55
Öncelikle merhaba olayı ap ayrı bir şekilde anlatmışsın ben şimdi olayın doğruluğu ile anlatacağım oraya geliyorum ve seni görüyorum seninle önceden ufak bir brawl rolümüz döndü ve sana doğal bir şekilde çık diyorum Caps Lock açmamın sebebi bağırmayı belli etmeye çalışıyorum hep /s ile bağırmak biraz kötü duruyor. Ardından sana çıkmanı söylüyorum ve ufaktan seni kışkırtıyorum karakterimin sarhoşluğuna bırakıyorum bu durumu. Sonra sende saçma bir şekilde küfürler savuruyorsun ve birden bana Seninle dışarıda görüşeceğiz diyorsun sonra bende kaç kere seni düşürdüm hala akıllanmadın diyorum. İkimizde küfürler ediyoruz birbrimize sen bizi takmıyorsun bizde senin takmadığını gördükten sonra diğer taraftan dönüyoruz. DÜŞÜRDÜM kelimesini bastıra bastıra söylemişsin onuda şöyle açıklık getiriyim, düşürmek normal bir terim mesela yere düşürmek felan benim bahsettiğim seni normal bir şekilde yere düşürdüm. Nasıl bir şekilde anladın onu bilmiyorum fakat OOC kin tutmuş olabilirsin.  :)

Bu fotoğrafta ilk başta GBİ'de şikayet eden senin olduğu belli oluyor, ilk küfür eden sensin ilk tehtid eden sensin benim tek yaptığım şey kışkırtmak sen bana küfür savurduktan sonra bende sana doğal olarak küfür ediyorum, admin kandırmaktan dolayı zaten adimnler ilgilenir.

« Son Düzenleme: 22.11.2020 01:59 fearwend »

#2 - 22.11.2020 02:19
"/S" komutu boşuna yok, artı olarak ooc kin tutmam, şikayet açmak hakkım,
hiç bir diyaloğa girmeden Capslock açıp böyle bir rol yapman saçma, sarhoş olsan bile kurallar gereği gb'de kavgaya iticek yada ağresif roller yapamazsın.
Admin falan kandırmıyorum, gerisini yöneticiler karar verir.

#3 - 22.11.2020 02:24
"/S" komutu boşuna yok, artı olarak ooc kin tutmam, şikayet açmak hakkım,
hiç bir diyaloğa girmeden Capslock açıp böyle bir rol yapman saçma, sarhoş olsan bile kurallar gereği gb'de kavgaya iticek yada ağresif roller yapamazsın.
Admin falan kandırmıyorum, gerisini yöneticiler karar verir.
Caps lock olayını sende yapıyorsun, hatta silinmiş fotoğraflarımdan bulursam sana o fotoğrafı atacağım bundan iki üç hafta önce. /soru komudu üzerinden sordum ufak bir kışkırtma konusunda herhangi bir sakınca olmayacağı söylendi eğer burada GB kural ihlali varsa burada sende yapmış oluyorsun beni GB'de kavga çağırıp küfürler savuruyorsun.

#4 - 22.11.2020 02:29
Arkadaşım, benim hakkımda şikayetin varsa oyuncu şikayetlerine konu açabilirsin.

#5 - 22.11.2020 02:54
Arkadaşım, benim hakkımda şikayetin varsa oyuncu şikayetlerine konu açabilirsin.
Forum üzerinden tartışmaya gerek yok ooc kinini başka bir yerde yapabilirsin, yetkili kararı.

#6 - 22.11.2020 03:05
Son olarak şunu söyliyim kışkırtmamın o kadar büyük bir olay olacağını düşünmüyorum seninde küfürle karşılık vermemen gerekirdi. Eğer gerçekten baya rol bozucu bir şeyse özür dilyiorum senden, anlaşılan rahatsız olmuşsun. Eğer gerçekten hatalı bir durum varsa tekrar kusura bakma.

#7 - 22.11.2020 03:10
Arkadaş özür dilediği için Şikayeti geri çekiyorum, sanırsam benim oyunumda kendi karakterim deskin dibinde gözükürken arkadaşın bilgisayarında orta yerde gözükmüş, samp sorunu.

#8 - 22.11.2020 06:32
Şikayetin geri çekilmesiyle K&A.