Konu: Darkriver  (Okunma sayısı 2340 defa)

#30 - 25.11.2020 20:59
Başarılar, uzun soluklu olması dileğiyle.  :o
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Courier,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 25.11.2020 22:19

Darkriver, sadece parayla çalışan bir güvenlik şirketi değildir. Çalışanlarını ve ailelerini de önemseyen, yeri geldiğinde onları koruyan bir şirkettir.

Ancak durum ne olursa olsun, verilen emeğin karşılıksız kalmayacağı yerlerden de birisidir.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 26.11.2020 00:21
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Courier,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 26.11.2020 00:24
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Courier,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 26.11.2020 12:41
OOC AÇIKLAMA VE BİR KAÇ BİLGİLENDİRME

Öncelikle herkese selamlar;
Öncelikle, yaptığınız güzel yorumlar için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Bazı arkadaşlar, yönetimde de olsa, yaptığımız konsepti tutmuyor, sevmiyor ya da gereksiz buluyor olabilir ancak içerisinde bulunduğumuz konsepti oldukça ciddiye alıyoruz ve bu sunucuya, hem hikaye bazında güzel destekler vermek, hem de rol kaliteisini arttırmak istiyoruz.
Bugün itibariyle, Pilot Oluşum başvurusu oluşum adına yapıldı. Aramıza yeni gelecek arkadaşlar için, başlangıç rollerine giriş olacak biçimde; daha öncesinde reklam olarak koyduğum bir form vardı. Elimden geldiğince, yeni arkadaşları zorlamadan oluşturulmuş bir IC form olmakla birlikte; kurulmuş olan Darkriver birliğindeki oyuncular, yaptıkları rolü gerçekten ciddiye alıyor. Konsept içerisinde, amaçları farklı olan arkadaşlarımız olsa da; günün sonunda yapılan rollere ve kurallara gerçekten dikkat ediyoruz.
Bunun haricinde, "Dark State" konsepti adı altında, Deep Web üstünden yasadışı işleri alıyoruz ve gizlilik içerisinde yürütüyoruz. Oyunda sizlerle karşılaşmak ve güzel roller çıkarmak dileğiyle...

Spoiler: GösterGizle

Freelance Security Form

İsim ve Soyisim: **Cevabınızı buraya yazınız**
Doğum Yeriniz ve Tarihiniz: **Cevabınızı buraya yazınız**
Kan Grubunuz: **Cevabınızı buraya yazınız**
Minimum 50 kelime olacak şekilde yazılacak olan özgeçmişiniz, tecrübeleriniz: **Cevabınızı buraya yazınız**
Hangi lisanslara sahipsiniz? (Mümkünse SS görüntüsü atılmasını tercih ederiz): **Cevabınızı buraya yazınız**
Şu anda fiziksel bir yaraya, bir hastalığa sahip misiniz? -> **Cevabınızı buraya yazınız**
Şu anda sinirsel veya psikolojik bir hastalığa sahip misiniz? -> **Cevabınızı buraya yazınız**
Eğitim durumunuz ve şu anki derecenizi belirtiniz. ->: **Cevabınızı buraya yazınız**
Neden Darkriver Şirketiyle birlikte bu pozisyonda çalışmak istiyorsunuz? Minimum 25 kelimelik bir açıklama yazısı yazınız. -> **Cevabınızı buraya yazınız**
Çalışma koşullarının değişkenlik göstereceğini ancak her iş fırsatına çağrılmayacağınızın farkındaysanız, lütfen cevap kısmına "kalın ve eğik" harflerle okudum, anladım ve kabul ediyorum, yazın. -> **Cevabınızı buraya yazınız**
Eklemek istediğiniz: CEVAP

((OOC UYARI))Şu anda bu formu doldurup imzaladığınız ve bize gönderdiğiniz takdirde, birlik içerisine alınacak ancak şirkette sadece "bağımsız çalışan" olarak gözükeceğiniz için, oyun içerisinde bizlerle tam olarak bağınız olmayacaktır. Yapacağınız OOC hatalarda, sizin sorumluluğunuzu kabul etmediğimizi onaylıyorsanız, lütfen cevap olarak "Okudum, anladım ve kabul ediyorum" sözünü, kalın ve eğik harflerle lütfen buraya yazın. -> **Cevabınızı buraya yazınız.**

Kod: [Seç]
[divbox=#]

[center][img width=250 height=295]https://i.hizliresim.com/qDIt2u.gif[/img][/center]
[center][size=18pt][color=black]Freelance Security Form[/color][/size][/center]

[hr]

[b]İsim ve Soyisim:[/b] **Cevabınızı buraya yazınız**
[b]Doğum Yeriniz ve Tarihiniz:[/b] **Cevabınızı buraya yazınız**
[b]Kan Grubunuz:[/b] **Cevabınızı buraya yazınız**
[b]Minimum 50 kelime olacak şekilde yazılacak olan özgeçmişiniz, tecrübeleriniz:[/b] **Cevabınızı buraya yazınız**
[b]Hangi lisanslara sahipsiniz? (Mümkünse SS görüntüsü atılmasını tercih ederiz):[/b] **Cevabınızı buraya yazınız**
[b]Şu anda fiziksel bir yaraya, bir hastalığa sahip misiniz? ->[/b] **Cevabınızı buraya yazınız**
[b]Şu anda sinirsel veya psikolojik bir hastalığa sahip misiniz? ->[/b] **Cevabınızı buraya yazınız**
[b]Eğitim durumunuz ve şu anki derecenizi belirtiniz. ->[/b]: **Cevabınızı buraya yazınız**
[b]Neden Darkriver Şirketiyle birlikte bu pozisyonda çalışmak istiyorsunuz? Minimum 25 kelimelik bir açıklama yazısı yazınız. ->[/b] **Cevabınızı buraya yazınız**
[b]Çalışma koşullarının değişkenlik göstereceğini ancak her iş fırsatına çağrılmayacağınızın farkındaysanız, lütfen cevap kısmına "kalın ve eğik" harflerle okudum, anladım ve kabul ediyorum, yazın. ->[/b] **Cevabınızı buraya yazınız**
[b]Eklemek istediğiniz:[/b] CEVAP

[b]((OOC UYARI))[/b][b][i]Şu anda bu formu doldurup imzaladığınız ve bize gönderdiğiniz takdirde, birlik içerisine alınacak ancak şirkette sadece "bağımsız çalışan" olarak gözükeceğiniz için, oyun içerisinde bizlerle tam olarak bağınız olmayacaktır. Yapacağınız OOC hatalarda, sizin sorumluluğunuzu kabul etmediğimizi onaylıyorsanız, lütfen cevap olarak "Okudum, anladım ve kabul ediyorum" sözünü, kalın ve eğik harflerle lütfen buraya yazın. ->[/i][/b] **Cevabınızı buraya yazınız.**

[hr]

[/divbox]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok