Konu: [21.11-Arsen_Kasparian] DM,İllegal Kural İhlali  (Okunma sayısı 477 defa)

#10 - 21.11.2020 22:21
Dostum öncelikle ben daha dün isim attım, benim kimin yanında takıldığımı, kim olduğumu nereden biliyorsunda gelip ateş ediyorsun? Amacın DM atmak,birazcık dürüstsen, dün İsim atmadan önceki son oynayışlarım o yüzden böyle rahat ateş ediyorum takılıyorum, gibi kurduğun cümleyi ikimizde biliyoruz. Bunu inkar etmezsin.Dün isim attım ve 1 saat önce şehire geldim, attığın videoların ekran görüntülerinin hiçbirinde yokum, IC olarak benim düşmanlarından olduğumu bilmende imkansız.Neye dayanarak ateş ediyorsun, attığın ekran görüntüsünde ne ben varım, nede bana ait somut bir kanıt. Bana benimle düşmanlığını içeren bir kanıt sunmalısın.Bir an önce şikayetin sonuçlanmasını ve cezalandırılmanı talep ediyorum.

https://i.imgyukle.com/2020/11/21/TiMlIb.png Oradasın, onlarla birliktesin. Savunmamı dikkatli okumanı öneririm, teşekkürler.
Dostum bu nasıl bir zihniyet seni anlamıyorum orada duruyorum diye bana sıkacağın anlamına mi geliyor? Orada duran herkese ateş et o zaman zihniyetin tamamen DM içerikli.

Rolü iyi takip etseydin anlardın, Marney Vagabond karakterine göçmenlerimin kan parasını ödemezsen mahalleni ateşe veririm diyorum. Mahallesindesin, o yüzden sanada sıktım. Siz vurunca mübah, biz vurunca günah oluyor dostum..

#11 - 22.11.2020 01:39
Kardeşim benim ve diğerlerinin silahı bile yok hatta diğerlerini geçtim benim silahım yok ve vurunca mübah felan diyorsun.Attigin hangi ekran görüntüsünde beni mahallede vurdun.Rol gidişatı diyorsun, o zaman Xavier_Carvallo diye bir karakter bile yoktu ben daha dün NC attım diyorum. Ceza almamak için daha ne kadar kıvranacaksin bilmiyorum ama yaptığın etik bir davranış değil.Beni mahallede gördün vurdun diyelim, attığım ekran görüntüsünde Jefferson Motelindeyim,yeni hood/mahallemizin Jefferson olduğunu öğrenmiş oldum sayende, teşekkür ederim :D?

#12 - 22.11.2020 02:28
In game olan bir olay için forumdan dayılık taslaman güzel(?) Seni Jefferson'da vurma sebebim Cesar Ramirez ve Marney Vagabond karakterleri ile birlikte olman, onlarla beni karşına alman. Marney Vagabond ile evini paylaştığının kanıtınıda atarım, onların bölgesinde duruyorsun. Bu arada yalanın güzelmiş, videoda olmasam inanacağım(?)

#13 - 22.11.2020 15:25
Ne yalanindan bahsediyorsun.Ben oradayım diye bana ateş etmek mi zorundasın? İlk attigim ekran görüntüsünde NC attıktan sonra beni Jefferson da vuruyorsun.Bu attığın ekran görüntüsü ikinci DM atışın.Yani Jefferson da vurduktan 1 gün sonra.İlk olarak beni Jefferson da vuruyorsun.Daha sonra mahallede evden çıktıktan sonra vuruyorsun,hatta yaptığın ihlal Spawn Kill.Cikar çıkmaz ateş ediyorsun.Jeffersonda vurduğunda daha 1 saat önce NC atmıştım.Jefferson ekran görüntüsü ile bu attığın ekran görüntüsünde ki tarihe bakılırsa her şey apaçık ortada. Ve seninle herhangi bir samimiyetim yok,tanimiyorum burada savunma yaparken üslubuna dikkat et. Beni yalanla suclayamazsin. Bir an önce sikayetin sonuçlanmasıni talep ediyorum.

#14 - 22.11.2020 15:29
In game olan bir olay için forumdan dayılık taslaman güzel(?) Seni Jefferson'da vurma sebebim Cesar Ramirez ve Marney Vagabond karakterleri ile birlikte olman, onlarla beni karşına alman. Marney Vagabond ile evini paylaştığının kanıtınıda atarım, onların bölgesinde duruyorsun. Bu arada yalanın güzelmiş, videoda olmasam inanacağım(?)

Ve Jefferson da orada duruyordum sadece.İn.game yazı bile yazmadım.Sadece orada duruyordum hangi ekran görüntüsünde seni tahrik edici bir şey söylemişim? Tek bir rolumuz bile yok.Nerede karşıma aldım seni?Sadece konuşuyorsun bana somut kanıt at seninle düşman olduğumuz sana kötü sozler söylediğim seni tahrik ettiğim seni karşıma aldığım bir somut kanıt at bana.Savunmanin bittgini belirtirsen şikayet hızlı sonuçlanır.Benimle polemiğe girme.

#15 - 22.11.2020 15:35
https://i.imgyukle.com/2020/11/21/TiMlIb.png Buda Jefferson da gecen savunmaci tarafin attığı rol.Burada sadece orada duruyorum.Herhangi bir şey bile söylememisim.Ve kişi onu karşıma aldığımı söylemekte.Bayagi seni tahrik edip karşıma almışım.Sadece DU RU YOR UM. Herhangi bir sey bile söylemişim

#16 - 22.11.2020 20:59
Söyleyecek bir şey bulamıyorum sana dostum, savunmamı yaptığımın ardından 20 tane ileti yollamışsın. Ben savunmamı yaptım, her şey rol dahilinde oluyor... Yetkili kararı.

#17 - 23.11.2020 11:38
Merhabalar, şahitliğimi onaylıyorum. Kişinin hatası bir değil birden fazla. Yaptığı savunmada kişi sadece DM yapmadığını vurgulamış. Arkadaş oyunda 2000 saatten fazla süre geçirmiş ama hala DM'in birisini vurmaktan ibaret olduğunu savunuyor. Sürekli agresif rollere bürünerek DM yapma arayışında olduğunu düşünüyorum. Kişinin bize karşı bir OOC kininin oluştuğu kanaatindeyim, bizim bu şikayeti açmamızdan sonra boş sebeplerden açtığı iki şikayetin linklerini buraya bırakıyorum.

Bana Mix'ten açtığı şikayeti tam anlamıyla kendisinin yansıttığı açık olarak görülebiliyor. OOC kinini IC'ye dökerek hareket eden bir arkadaşla karşı karşıyayız. Tekrardan belirtiyorum ki karşımızdaki kişi sürekli agresif roller yaparak DM arayışındadır.

48 saat içerisinde bir kez basabileceği bir hoodu, oyun kurallarını çok iyi bilen bu arkadaşımız 48 saat içinde üç kere basmıştır. Kendi attığı ss'leri buraya bırakıyorum, kanıttır.
Spoiler: GösterGizle

Kişinin oyun kurallarını hiçe sayarak role play'e devam ettiği açık ve net ortadadır. Bir ayda oyunda geçirdiğim yaklaşık 700 saate bir tane bile ceza alamamışken bu arkadaşın sicili sürekli kabarmaya devam etmiş. Benim aldığı cezalar arasında en çok ilgimi çeken kısım arkadaşın daha bugün İllegal Kural İhlalinden ceza yemesi. Bu ihlalleri sadece bize karşı yapmadığını da yediği ceza, şikayeti kanıtlar nitelikte. Cezalarının ekran görüntüsünü buraya bırakıyorum.

Arkadaş dün yaptığı hatadan sonra çamura yatmaya çalışmıştır. Bana OOC olarak şikayet açmamam için teklifte bulunmuş, CK hakkını vermeyi teklif etmiştir. Son iki günde yaptığı davranışlarla birliğimizdeki yirmiden fazla kişinin rol zevkini bölmesini yine de hoş görerek hatasını anladığını düşünerek şikayet açmayıp CK rolüne de girmedik. Arkadaşın art arda yaptığı agresif rollerin sonu gelmeyince sonunda arkadaşım şikayet açmış. Log kayıtları kontrol edilirse görülebileceği üzere, arkadaş IC olarak patron dediği kişiye hakaretler yağdırmış sonrasında da OOC olarak birlikten çıktığım aklımdan çıkmış kardeşim diye bir savunmayla bana geri dönüş yapmıştır. Bugünde yenice birliğine geri dönerek OOC sorunlardan dolayı ayrıldım, geri döndüm gibisinden bir açıklama yapmıştır. Her seferinde arkadaşa iyi niyetle yaklaşmamıza rağmen gözlerini bürüyen OOC kinini geçiremedik. Arkadaşın yaptığı suçu kabul ettiği ss'i de buraya bırakıyorum.

En son olarak 48 saatte hood'un bir defa basılacağını hatırlatıyorum, arkadaşın tekrardan mahallemizi basarak bizi düşürdüğü görüntüyü buraya bırakıyorum. Birliğimdeki bir diğer arkadaşımın bu durumdan ne kadar rahatsız olduğu, kaç gündür bize neler yaşattığı da PM'den ettiği feryatla gözüküyor. Bu arkadaş şimdi bir önceki şikayetteki gibi MİX yaptığımızı söyleyecektir eminim ki, burada hiç bir MİX yoktur. Sonrasında attığı PM'de de belli olduğu gibi aramızda dalga geçtiğimiz belli olabilir.

Arkadaşın ağır bir DM'ci olduğunu düşünüyorum. IC olarak kılıfına uydurmaya çok meraklı olduğu da belli. Arkadaşın attığı SS'lerde sıkan kişiler bellidir. Benim bir hamlem olmamasına rağmen arkadaşın yaptığı roller, OOC kiniyle rol zevkimi katletmeye çalışan bir insanın rolüdür.

İyi roller, iyi forumlar dilerim. İyi akşamlar.

Senin yazdığını görmemişim bile, ne kadar kin güdemişseniz habire birileri bir şey yazıyordu. Birlikte OOC sorun yaşadım 15 dakika çıktım daha sonra geri girdim. DM'ci kişilik derken üslubunu koru, siz bu sunucuda yokken rol yapıyorduk biz, burada boş şikayet demişsin yetkili inisiyatifi sayesinde birinden uyarı aldın.
Karşılık verememeniz normal, hood onaylı bir birliğe karşı tek başınıza gelemezsiniz, biraz rolün gidişatına önem verseydiniz teklifimi kabul ederdiniz. İllegal rolden anlayışı köşe tutup uyuşturucu satmak sanan insanlarla illegal rol yapmaya çalışıyorum. Hata ben de, Benim sslerimi kullanarak birkaç şey yazmışsın, fazla umrumda değil savunmam zaten yeterli. 48 saat içerisinde bir hoodu 2 defa basabilir yazmış, ss rollerden kareler için aldığım bir ss fazla bir şey anlamadım(?)
NON-RP'den iki tane jailim var evet, insanlık hali sizin gibi 500 saatim yok 2300 saatim var
Normaldir, illegal kural ihlali jaili hatalı jail, ticket açıp çözdük.

Ne kadar anlatsam az, vurulmanın bir rol olduğunu unutan insanlarla daha fazla münakaşa halinde olmayacağım. Savunmam açık ve net, iyi günler.

#18 - 01.12.2020 19:53
Merhaba,

Atılan kanıtlar ve savunmalar incelendi. Savunan tarafın savunması kabul edildi. Herhangi bir yaptırım uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.