Konu: Caspian Zakhaev-Pablo Provenzano DM-CJ-MİX-OOC NEZAKET  (Okunma sayısı 218 defa)

#10 - 21.11.2020 00:48
Savunmalarımız bitti,şikayet sonuçlanabilir.

#11 - 21.11.2020 00:49

Caspian Zakhaev @Viski1 Pablo Provenzano @Bozkus1 

Saga Nagayuki @Zayt 

20.11.2020 22:10 ve devamı

CJ-DM-MİX-OOC NEZAKET

Öncelikle herkese iyi forumlar,Idlewood Complexteki evime girmeden önce apartman önündeki kişilerin ev hırslzığını yaptığını gördüm hiç bir şeye karışmadan içeri girdim evimden silahımı alıp çıkıcaktım içeride internetim kesildi oyuna tekrar geldiğimde yanımdaki Zayt forumuna sahip olan arkadaşımı kişi fazlalığı oldukları için döverek bayıltmışlar./DO'dan Saga ya bakınca ne görüyorum diye sorduğumda gerekeni anlattılar bende silahı doğrultum kişiler koşarak kaçtı.Sürekli internetim kopuyor LOGlara girilip bakılabilir orada tekrar kesildi internetim oyuna girdim silahımı bagaja koydum giderken internet gitti geldi internet gittiğinde herkes donuyor bunu tüm oyuncular bilir.Tekrar geldiğinde Casperian adlı arkadaş beni aracımdan hiçbir emote vermeden bindi gitti.Saga adlı arkadaşımla Dİscordan konuşuyorduk ne oldu diye sorduğumda benide araçtan attı şuan peşinde polisler var dedi.Admine rapor attım geri kalanı SSlerde mevcut zaten.

: N/A

Durduk yere 250 dakika ceza yedim silah üretmek için aldığım numuneler üstümde odluğu için onlarda gitti + pompalım gitti + aracım çekildi olduda oldu.Yaptıkları suçu kabullenip benimle alay geçermiş gibi konuştular lütfen gerkenin yapılmasını istiyorum.Benim aracımı çalan arkadaş bir kere Trollingden ceza yemiş zaten.:

aracını çalmamda herhangi bir praoblem yok kardeşim çalabilirim trolling le de alakası yok olayın dediğim gibi şöför koltuğu boştu kilit açıktı bende çaldım trolling diyorsun da sen o pompalıyı almak için para kasarken biz bütün büyük rp serverlerinde rol yapmış insanlarız bize burda oyunu anlatmaya çalışma

#12 - 21.11.2020 00:52
Savunmalarımız bitti,şikayet sonuçlanabilir.
avet

#13 - 21.11.2020 01:05
Savunmalar bitti,yetkili kararı bekleniyor.

#14 - 21.11.2020 01:54
Merhaba,

Sunulan kanıtların hepsi titizlikle incelendi. Atılan kanıtlarda(4.screenshot) Caspian karakterinin PM üzerinden kişiye karşı ortak nezaketini bozduğu görülüyor, bu yüzden Caspian Zakhaev karakteri cezalandırılacak. Atılan kanıtlarda ve sunulan savunma kanıtlarında(her ikisinde de son screenshot) Pablo Provenzano karakterinin IC hapishane bölümünde kişiye karşı saldırdığı gözlemlendi. Her ne kadar rolünüzü düzgün yapsanız dahi orası güvenli bölge. Bundan dolayı Pablo karakteri Güvenli Bölge İhlali kapsamında cezalandırılacak.

@Viski1 tutumundan dolayı susturma aldı.

Şikayet kapatıldı.