Konu: Almira Perla, anime kızı. ✿ [Düzenlendi]  (Okunma sayısı 649 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.11.2020 20:28

Anime kızı Perla.

26 Şubat 1997 doğumlu, yaralı bir anime kızı...;

26 Şubat 1997 doğumlu olan Almira Perla hayatı boyunca Almanya'da ailesinin yanında yaşamış bir kızdır. Kendisi konuşmayı pek sevmez, duygularını resimlere döken bir kızdı. Hayattan zevk alarak yaptığı üç şey vardır, matematik sorusu çözmek, çizim yapmak ve OSU OYNAMAK! Perla'nın çizim yeteneği büyüleyicidir, küçüklüğünde sevdiği çizgi film karakterlerini sürekli çizip odasının duvarına asarmış yada onları saklarmış, küçüklüğünden gelen bir yetenek olması gerek. Oynadığı Osu oyununda ise fazlasıyla iyi olan Perla Twitch'te oyun yayını yapıp ara sıra çizim yapıyormuş, fakat bu anlık bir hevesi olduğu için devamını getirmemiş. Perla yaşadığı onca olaydan sonra biraz yurt dışına çıkmak iyi geleceğini düşünmüştür ve kalemlerini, bilgisayarını ah tabi valizide var, bütün eşyalarını toplayıp Vice CİTY ŞEHRİNE GELİR! MERHABA PONÇİK PERLA!

İşte Perla'yı mahveden, onu tamamen değiştiren olay;

Perla lise zamanında arkadaşlarıyla sosyalleşmek yerine telefonundan sanal konuşma programları indirip insanlarla yazışan konuşan birisidir. Bir gün fake bir hesaba dalga geçmek için mesaj atıyor. Perla, gerçek olup olmadığını sorgular ve kendisini inandırması için ses kaydı ister. Anonim şahıs yanında ki bir erkeğe ses kaydı attırır çünkü kendisi kızdır. Perla saf olduğu için biraz da olsun inanıyor ve karşıda ki kişi çizdiği resimleri merak ediyor, Perla attığı zaman o yanında ki erkek anime hayranı çıkıyor ve Perla ile tanışmak istiyor. O gece Perla'nın sosyal medya hesabına bir mesaj geliyor ve o erkek olduğunu anlıyor. Konuşuyorlar zaman geçiyor..

Perla'nın günlüğü;
Tanrım! Karşıma Halsey'i çıkardığın için sana teşekkür ederim, iyi ki Halsey'i tanımışım. Onun yanında kendimi şımarık küçük bir çocuk gibi hissediyorum. Ashly bazen dalga geçiyor benimle 'Aşık anime kızı!' diyerek. Umarım bir gün buluşuruz onunla.

Perla en yakın arkadaşı Ashly ile lise bahçesinde voleybol oynarken arkadaşı bir an yere düşüp bayılıyor bundan çok etkilenen Perla hemen erkek arkadaşı Halsey'i arıyor. Halsey ile hiç yüzyüze görüşmemişlerdi şu zamana kadar. Erkek arkadaşı Halsey'e durumu anlattığı zaman hemen Perla'nın yanına gelmek için okuldan çıkıyor, aynı şehirde yaşadıkları için gelmesi pek sorun olmayacaktı. İşte o zaman bir aşkın tekrar kavruluşu oldu. Perla ve Halsey artık gerçekte görüşmüştü ve birbirlerine dokunabiliyorlardı.

Perla'nın günlüğü;
Günlük, bugün sana gözlerimden akan yaşlarla yazıyorum. En yakın arkadaşım Ashly ile gülerek oyun oynarken kendisi bir anda buz kesilip bayıldı hastaneye kaldırdılar ve ben çok korktuğum için Halsey'i aradım, sesimin titrediğini duyunca Halsey hemen otobüse binerek yanıma geldi. İyi ki aynı şehirdeymişiz ona dokunmaya sarılmaya o kadar ihtiyacım varmış ki bunu anladım. İlk defa ona sarıldım ilk defa onu gördüm. Ah Halsey, yağmurun altında süzülen göz yaşlarımı ne güzel sildin, güzel adam.

Perla'nın en yakın arkadaşı Ashly felçli bir şekilde hayatına devam etmek zorunda kaldı, Perla buna çok üzülüyordu çünkü tek sosyal arkadaşı oydu. Halsey ile son sınıf oldukları için ders çalışıyorlardı sürekli. Ah ah, ama o kafasını veremiyordu çünkü yaşadığı şey gerçekten çok zordu.

Perla'nın günlüğü;
Selam günlük ben sulu göz anime kızı Perla.. Evet evet bugünde sana ağlayarak yazıyorum kızma. Ashly felç olarak hayatına devam edicekmiş artık biliyor musun? Tek arkadaşım sen ve o vardı. Neden diye kızıyorum kendime çünkü sevdiklerim gidiyor Halsey'de gitmez değil mi? Ashly'in yanında hep olacağım felçli kalması onun arkadaşım olduğu gerçeğini değiştiremeyecek hiç bir zaman! Tamam ağlamayacağım ya görüşürüz günlük.

Perla'nın psikolojisi pek iyi olmadığından dolayı Halsey ile çok kavga etmeye başlamışlardı. Bir gün Halsey, Perla'nın yanından çekip gider öylece dona kalır zavallı kız. Halsey aramaz yazmaz çünkü cesareti yoktur, ne kadar sevsede özlesede hiç bir zaman cesaret edemedi yazmaya. Perla ise o kadar ama o kadar kırılmıştı ki kimsesinin olmadığını tekrar anlayınca her şeyden bağlantısını koparıp kendisini odasına kapattı. Ah Halsey, sonunda cesaretini toplayıp haftalar sonra Perla'ya mesaj atar buluşmaları için ortak nokta belirlerler. Halsey ona kocaman sarılacağını ve onu çok özlediğini söyler.

Perla'nın günlüğü;
Halsey ile barıştıktan sonra;
Ih, merhaba günlük üzgünüm üzgünüm.. Seni yalnız bıraktığım için şey ben biraz Halsey ile kavga ettim de, aslında kavga etmemin çok sebebi vardı. Ashly'e üzüntüm sınav telaşı ve galiba psikolojim yok olmuş durumda günlüğüm. Ah Halsey'den umudumu kesmiştim ki bana yazdı biliyor musun? HALSEY YAZDI! İlk defa bir kavgamızdan sonra bana özlüyorum diye mesaj attı onunla buluşmak için sabırsızlanıyorum onu çok seviyorum günlük seninle onu tanıştırmak için buluşmada yanımda götüreceğim.

Ortak noktaya gelmişlerdi, işte Halsey ve Perla karşı karşıya birbirlerine bakıyorlardı! Halsey caddenin karşısından koşarak Perla'ya sarılmaya adımlar atıyordu ki ani bir hızla gelen araba Halsey'e çarpar ve onu orada yere düşürterek hayatını elinden alır evet sadece Halsey'in değil Perla artık yaşayan bir ölüydü...
Son sözü; CANIM YANIYOR HALSEY! Olmuştur.

Perla'nın günlüğü;
Canım yanıyor günlük, hemde hiç olmadığı kadar.
« Son Düzenleme: 20.11.2020 22:07 nefretkusuyorum »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 20.11.2020 20:29

Perla'nın çizdiği birkaç resim;

« Son Düzenleme: 20.11.2020 22:39 Nraxy »
Haha
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Nraxy, hissizleştim,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 20.11.2020 20:30
Perla'nın Osu Oyunundan Bir Kesintisi;

Osu Nedir?
Bir müzik video oyunudur. Programlama dili C#'dır ve .NET Framework altyapısıyla çalışır
« Son Düzenleme: 20.11.2020 22:15 nefretkusuyorum »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok