Konu: [20.11.2020] Cision_Terran Denny_Terran - Car Surfing  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.11.2020 16:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cision_Terran @CisioN  Denny_Terran @tunay55

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Kasalı araçların kasalarında, tekne gibi araçların yüzeyinde bulunmak bu kuralın ihlaline neden olmaz. Bisikletlerde ise sadece bisikleti süren bir kişi bulunabilir, bir bisiklette iki oyuncu seyahat edemez, Car Surfing ihlalinden cezalandırılır.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler East Vice'ta bulunan balık iskelesinden Ganton'a kadar bisiklette iki kişi seyahat ettiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.11.2020 17:04
Bisikletin gidonuna oturmak gerçek hayatta'da mevcut Amerka kültürlerini arkadaş galiba tam anlamıyla hakim değil, amerikada bisikletin gidonunada arkasınada sokak zencileri oturup ya da basıp iki kişi binebiliyorlar, Car surfing dediğimiz durum adı üstünde "CAR" surfing (Araba sörfü) bundan 3 ay önce bir admine rapor atarak bu durumu sormuştum ve admin arkdaşımız bunun suç olmadığını bana dilegetirmişti,  suç olduğunu ve forum açıldığını ilkkez arkadaşdan gördüm beni bu konu hakkında uyaran olmadı sonuçta arabanın üstüne çıkmadı arkadaş bisikletin direksiyonuna bindi nonrp bir durum söz konusu değil gibi tabiki kararı adminler verir ama arkadaş'da sanırsam kin duyupta forum açtı.

#2 - 20.11.2020 17:10
Bisikletin gidonuna oturmak gerçek hayatta'da mevcut Amerka kültürlerini arkadaş galiba tam anlamıyla hakim değil, amerikada bisikletin gidonunada arkasınada sokak zencileri oturup ya da basıp iki kişi binebiliyorlar, Car surfing dediğimiz durum adı üstünde "CAR" surfing (Araba sörfü) bundan 3 ay önce bir admine rapor atarak bu durumu sormuştum ve admin arkdaşımız bunun suç olmadığını bana dilegetirmişti,  suç olduğunu ve forum açıldığını ilkkez arkadaşdan gördüm beni bu konu hakkında uyaran olmadı sonuçta arabanın üstüne çıkmadı arkadaş bisikletin direksiyonuna bindi nonrp bir durum söz konusu değil gibi tabiki kararı adminler verir ama arkadaş'da sanırsam kin duyupta forum açtı.

Seni ne IC ne OOC olarak tanıyorum. Bu sebeple kinlenme gibi bir şey mümkün olamaz. Kafandan tuhaf senaryolar yazmayı acilen bırakmalısın. Amerikan kültürüne hakim olmak zorunda değilim ayrıca birkaç insanın sergilediği hareket kültür öğesi olarak algılanamaz, onu da belirteyim.

Kaldı ki siz "gidona oturma" ile ilgili bir emote de vermediniz, kafanıza göre bisiklete atlayıp sürdünüz. Belli ki bahane uyduruyorsun. Kurallar güncelleniyor. Ekleme, çıkarma veya değiştirme yapılmış olabilir fakat siz bu sunucuda oynadıkça bu kurallardan sorumlusunuz. Ben her güncellemeyi takip edip tane tane okuyorsam diğer oyuncular da okumalı. İhlal ortada. Söyleyeceklerim de bu kadar. İyi oyunlar.

#3 - 20.11.2020 17:20
Car surfing yapan arkadaş ben değilim yapan arkadaşa gerekli uyaralıları söyledim devamı ile adminler ilgilenir iyi oyunlar.

#4 - 21.11.2020 01:10
Denny_Terran car surfing ihlalinden cezalandırılacak.