Konu: 2 vatandaş sebebsiz dm  (Okunma sayısı 272 defa)

#0 - 19.11.2020 01:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   [Leanardo Jefferson      @fearwend       ]          [ William_Walker @furkanalgul  ]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Harry Joe  , Jamaad Davenport

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  19/11/2020 00:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın : Merhabalar geçen tamircinin oradayken bir afk vatandaş gördüm yanında iki kişi ona zarar veriyordu neden zarar verdiğini sordum ikisine bu seni hiç ilgilendirmez diyerek sözlerde bulundu ardından ikisi beraber beni yaraladı ikinci yaralayışlarını çekebildim buyrun ss ler ektedir.

Ek açıklamalar(varsa): - Beni 2 kez DM yaparak sebebsizce yaraladılar ve AFK olan bir adama zarar verdiler, aracımı da gasp etmeye çalıştılar ön tarafında durarak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
ssler  : 
« Son Düzenleme: 19.11.2020 13:32 Jaster »

#1 - 19.11.2020 06:12
Merhaba, @Jaster

On iki(12) saat içerisinde konu başlığı ve içeriğini şikayet kurallarına uygun bir şekilde düzenlemeniz gerekmektedir.
> https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0

#2 - 19.11.2020 13:34
Merhaba, @Jaster

On iki(12) saat içerisinde konu başlığı ve içeriğini şikayet kurallarına uygun bir şekilde düzenlemeniz gerekmektedir.
> https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0

Merhaba @Flexman ,raporum düzenlenmiş olmakta olup siz değerli moderatörlere tekrar sunulmuştur. İyi çalışmalar.

#3 - 19.11.2020 18:22

#4 - 19.11.2020 18:39
Benlik bir olay göremiyorum, neden bu şikayette beni etiketlediniz? @Jaster

#5 - 19.11.2020 18:40
Benlik bir olay göremiyorum, neden bu şikayette beni etiketlediniz? @Jaster
Rolde bulunduğum doğrudur fakat, orada görüyorsunuz AFK'yım ve geldiğim zaman yerdeydiniz. Normal bir şekilde yanına geliyorum herhangi bir emotem bile olmuyor.

#6 - 19.11.2020 18:51
Öncelikle iyi akşamlar, pizzanın önünde rolümüzü döndürüyoduk. Arkadaşla şakalaşırken birden bu arkadaş geldi, sonra neden vurduğumuzu sordu. Bende ona hitaben ''Arkadaşımla benim aramda, seni ilgilendirmez'' dedim ve döndüm. Sonra arkadaş daha fazla üstüme gelince emote'umu verdim ve şahısa vurdum bayılttım.

#7 - 19.11.2020 21:47
Merhaba,

Ekran görüntülerinden de görüldüğü üzere rol bilgisi zayıf bir oyuncu, sizlere karşı ilk başta sakin bir şekilde yaklaşıyor. Sizde bunu kullanarak bile bile onun üzerine gidip gereksiz agresif rol sergiliyorsunuz. En son da o "ne yapcan?" dediğinde saldırma emote'u vererek saldırmaya başlıyorsunuz. Tekrarının olmamasını umuyorum, lütfen her durumda kavga çıkartmaya çalışmayın/gereksiz agresif rollerde bulunmayın.

William Walker karakteri, Retarded-RP sebebiyle cezalandırıldı.
Leonardo Jefferson için ise herhangi bir sorun görülmüyor, olaya pek dahil olmamış.
« Son Düzenleme: 19.11.2020 22:07 Flexman »