Konu: 18.10.2020 Henry Kendall  (Okunma sayısı 251 defa)

#0 - 18.11.2020 23:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Henry Kendall @sensualkidd
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @chivas Riccardo Molinaro
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Birden fazla tarih mevcut sslerde gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  3. parti yazılım.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Wheeler oluşumu baskın atıyor ve hasarlar yazdığımızda bir kaç detay ile karşılaşıyoruz bildiğiniz üzere ''Uzi'' çok seken bir silah fakat arkadaşımız çok sayıda hit atıp ıskalamıyor..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Emin olmamak üzere Aimbot olduğunu düşünüyorum.

#1 - 25.11.2020 13:48
@sensualkidd savunma yapın.

#2 - 25.11.2020 14:48
öncelikle merhabalar yıllardır bu oyunu oynuyorum (vice rp için demiyorum bunu) silahın nasıl kullanılması gerektiğini biliyorum ve orada çok yakından ateş ettiğim için bu hasarlar gayet normal bence ayrıca heyecana kapılmayarak, tarayarak ateş etmiyordum teker teker ateş ediyordum çünkü yanımda birden fazla shotgun kullanan birlik oyuncuları vardı ateş ederken taramaya gerek duymadım dilerseniz gerekli dosyaları gösterebilirim ve artık oyunu pek fazla oynamıyorum üni sınavları vs dolayı kararı adminlere bırakıyorum.

#3 - 01.12.2020 15:44
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi fakat kanıtların yetersiz oldukları gözlemlendi. Eğer kişi size yakınsa mermilerin çoğu size isabet edebilir. Bu yüzden elinizde video vesaire varsa onu kanıt olarak sunup yeni bir şikayet oluşturun.

Şikayet kapatıldı.