Konu: Michael_Giancana Role Uymama  (Okunma sayısı 395 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 18.11.2020 23:00
Madem role uyacaktı - diye emote vereceğine daha mantıklı bir emote verebilirdi bu bir bahane değil ceza almasını bekliyorum.  :-[

#21 - 18.11.2020 23:01
Madem role uyacaktı - diye emote vereceğine daha mantıklı bir emote verebilirdi bu bir bahane değil ceza almasını bekliyorum.  :-[

Kardeşim kibarca susta admin bakar diyorum, inadına yazıyorsun ne çene var sende?

#22 - 18.11.2020 23:18

Kardeşim kibarca susta admin bakar diyorum, inadına yazıyorsun ne çene var sende?

Neden bu kadar gerginsiniz?

#23 - 19.11.2020 04:05
Merhaba,

@thedaimonn @Downtown forum üzerindeki üslubu, @lowrander ise şikayette adı geçmemesine rağmen yorum yaptığı için uyarı puanı aldı, tekrarı halinde daha ağır yaptırımlar uygulanabilir.

Kanıt olarak sunulan ekran görüntüsünde görüldüğü üzere araca bindirme emote'u verip ardından kişinin bagajda olduğunu belirtmişsiniz. Verdiğiniz emoteları biraz detaylandırmanız ve karakterinizin tam olarak ne yaptığını yansıtmanız gerekiyor. /me kanalından Michael Giancana'ın bagajda olduğunu belirttiğinizde o da eksi koyarak reddetmiş.

Michael Gianaca'ın eklediği ekran görüntüsünde ise görüldüğü üzere emotelardan sonra PM konuşmaları mevcut. " Bagaj rolleri yasak " denmiş fakat değil, karakterinizi aracın bagajına rolsel bırakabilirler ancak sistemsel araca binmeniz gerekiyor. Yani aracın üstünde bagaj konumuna gelerek role devam edemezsiniz. Rolsel bagajda, sistemsel araçta olmanız gerekmektedir.

Saniyeyi beklemek yerine /rapor komutunu kullanarak karakterinizin kaçırıldığını belirtip canlandırılmasını sağlayabilirdiniz. Role uyum sağlayıp bunu direkt vurulan karakter sahibinin yapması gerekiyordu.

Bu neticede Michael Giancana karakteri, role uymadığı için cezalandırılacak.