Konu: Michael_Giancana Role Uymama  (Okunma sayısı 394 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.11.2020 22:44
Dostum senin gerçekten gözlerin kararmış sinirden, bana pm falan atmadın?

#11 - 18.11.2020 22:46
Verdiğiniz emoteler ne böyle? MSG ile mi mesajlaşıyorsunuz tabii kabul etmez doğru düzgün emote vermeniz gerekiyor.
Ve giydiği skin ise incecik cılız bir şey nasıl kaldırıp bagaja KAPIYI açmadan koyabiliyor nasıl yürütüyor düşmüş adam ağırlıklı olur ve bu yaptığı PowerGame ihlali.

#12 - 18.11.2020 22:47

Kardeşim sen bir şey mi içtin attığım sste ingiltere prens ile mi konuşuyorum acaba?

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 18.11.2020 22:49 Downtown »

#13 - 18.11.2020 22:48
Arkadaşının parmakları yok galiba senin rolle bi alakan yok yorum yapıyorsun?

#14 - 18.11.2020 22:49

Kardeşim sen bir şey mi içtin attığım sste ingiltere prens ile mi konuşuyorum acaba?

Gerçekten üzülerek söylüyorum... daha fazla seninle tartışamayacağım çok kafa açıyorsun gerekenin yapılmasını bekleyelim en iyisi  :P

#15 - 18.11.2020 22:50

Gerçekten üzülerek söylüyorum... daha fazla seninle tartışamayacağım çok kafa açıyorsun gerekenin yapılmasını bekleyelim en iyisi  :P

Bence sizin toxic DMci ekibinizden kaynaklanan bir durum yapmadığınız ihlal kalmadı, sunucunun rol dengesini bozan tiplerdensiniz. Yöneticiyi bekleyelim uzatma.

#16 - 18.11.2020 22:51

Kurallar gereği algı ve iletişim, giydiği skinden ve verdiği emoteden dolayı ihlal yaparak araca almış, ve sunucu kuralları gereği 200 saniye kuralını sabırsızca ihlal etmiş direk PM'den bin diyor.

#17 - 18.11.2020 22:54
Kusura bakma ama sistemsel olarak 200 saniye düşüyor sistem böyle sonuçta IC olarak biz o adamı alıp arabaya bindiriyoruz, o adamın role uyması gerekiyor 200 saniye kimse birinin başında bekleyemez aktif rol bölgesinde bu saçma olur. (UMARIM TEK SEFERDE ALGILAYABİLİRSİNİZ ÇOK ZOR BİLİYORUM AMA UMUYORUM İŞTE)

#18 - 18.11.2020 22:58
Kusura bakma ama sistemsel olarak 200 saniye düşüyor sistem böyle sonuçta IC olarak biz o adamı alıp arabaya bindiriyoruz, o adamın role uyması gerekiyor 200 saniye kimse birinin başında bekleyemez aktif rol bölgesinde bu saçma olur. (UMARIM TEK SEFERDE ALGILAYABİLİRSİNİZ ÇOK ZOR BİLİYORUM AMA UMUYORUM İŞTE)
200 Saniye beklemeli, sunucu kuralları gereği beklemeli oyuncunun bir suçu olmadığını varsayıyorum 200 saniye olmasaydı bekleyemezdi ve taşıyıp elinde pompalı tüfek olup hangi eliyle açıyor da bindiriyor?

#19 - 18.11.2020 22:59

Bıktırdınız vallahi tamam kardeşim, admin bakar susta baksın.