Konu: [13.11.2020 - Leonzio_Panarella] 3. Parti Eklenti  (Okunma sayısı 462 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.11.2020 18:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonzio_Panarella @Cezzard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.11.20 01:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3. Parti Eklentiler

Alıntı
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi karakterin altında sprint(depar) barı görülüyor. Yapılan koşu sırasında karakterin ne kadar daha koşabileceğini gösteren bir bar. Kişi bir sonraki eylemini buradaki koşu barına göre planlayabiliyor bu bağlamda karşıdaki oyuncunun üzerine bir üstünlük elde etmiş oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

« Son Düzenleme: 18.11.2020 18:18 performa24 »

#1 - 18.11.2020 18:21

Bu cleo modunu bizzat Vice Squad dcsinden aldım ve yasak olduğunu bilmiyorum yasak olsaydı orada paylaşılmazdı diye düşünüp kullanmaya başlamıştım sonrasında gereksiz olduğunu düşünüp sildim zaten. Daha fazla bir savunmaya gerek duymuyorum yönetim kararını bekleyebiliriz.

#2 - 18.11.2020 18:31
Herhangi bir moderatör filtrasyonundan geçmeyen, normal bir üyenin mod paylaşımı yapabileceği bir kanal. Bu, eklentinin temiz olduğunu kanıtlamıyor. Paylaşan kişinin yönetim ile herhangi bir ilişiği de yok zaten.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 18.11.2020 18:33
Söylediğim gibi bilmiyordum ve gereksiz olduğunu düşünerek silmiştim, Vice Squad Discordunda paylaşıldığı için bir sorun çıkartacağını sanmıyordum. Admin kararı bekleyebiliriz.

#4 - 18.11.2020 19:25
Şikayetle alakam yok ama uyarı puanı almayı göze alarak bunu yazıyorum, neden her gördüğün şeyi ss alarak veya açık arayarak şikayet açıyorsun? Hani profiline falanda bakıyorum alakan yok, sadece vurduğun kişilerin ssini alıp çatışıyorsun ve şikayet açıyorsun. Bu toxic tavrını bırakmalısın, hoş değil...

Spoiler: GösterGizle
Ayrıca kullanılan cleo yasak değil.
« Son Düzenleme: 18.11.2020 19:26 Serenity_ »

#5 - 18.11.2020 19:32
performa 24,

sana toxic diyincede şikayet açıyorsun, ne boş herifsin oğlum.

#6 - 18.11.2020 22:13
Şikayet ile alakası olmayan kişiler lütfen müdahil olmasın.

#7 - 23.11.2020 14:57
Şikayetle alakam yok, savunmacı kişiyi tanımıyorum. Sizi de tanımıyorum ama yazmadan edemeyeceğim. Çok gereksiz, kin beslenilerek açılmış bir şikayet bence. Her şeyinizi gerçek hayatınıza uyarlı yapacaksanız, -yapacaksak- can barı kalksın, ne kadar canımız var göremeyelim /karakter'den can barı kalksın. Gerçekten gereksiz bir şikayet. Bir kişi çatışmada can barına bakabilir, canı azsa geri kaçar, hasar almamışsa devam eder. Sonuçta düşene kadar herkes çatışmıyor mu?

#8 - 23.11.2020 16:56
Bu muhteşem tablo s ve j nin kadim dostluğunu mu anlatıyor? Bu arada ben acıktım ezbırçime

#9 - 26.11.2020 12:34
Merhaba,

Herhangi bir üstünlük sağlayan mod/cleo yok, bu yüzden yaptırım uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.