Konu: [18.11.2020] Arnaldo Vespucci - Fear RP ihlali  (Okunma sayısı 282 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.11.2020 03:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arnaldo Vespucci @AllMighty

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Danny Lopes - Sean Verone

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP kural ihlali ve PowerGaming.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ocean Bar'da sözlü dalaşa giriyoruz ve şahısı arkadan peşleyip yakalıyoruz, kaçacak yeri kalmıyor hepimiz arabadan inip KONUŞUYORUZ. Biz üç kişiyiz, konuşmayı tercih ediyoruz fakat adam İÇ CEBİNDEN sopa çıkartıp biz üç kişiyken bize vurmaya kalkışıyor, savunmaya geçiyoruz ve arkadaşı düşürüyoruz. Arkadaş ayağa kalktıktan sonra Fear RP kural ihlalini sergilemeye devam ediyor, Sorduğumuz sorulara ters ters cevaplar vermeye devam ediyor, VCN'de çalıştığını söylüyor ve "/do" dan cebimizde silahımızın olmadığını savunuyor. Olsa bile ne fark edecek anlamıyorum, üç kişiyiz ve tek başına İÇ CEBİNDEN sopa çıkartıp saldırıyorsun, yere düşmüşsün ve yerdeyken "TEK TEK GELİN" yazıyorsun...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin "Fear RP Kural İhlalinden" dolayı ceza almasnı talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 20.11.2020 16:37 göktuğolmayangöktürk »

#1 - 18.11.2020 03:30
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 18.11.2020 04:04
Öncelikle selamlar, savunmamı yapayım. Sen kimsin? diye sorulduğunda yayıncı olduğumu söylüyorum, VCN'deyim demiyorum, ayrıca Ocean Bar'da bardesk'in olduğu yere arabayla girişiyorsunuz, korna basıyorsunuz, Requan Jennings adlı şahıs ne yaptığınızı sorguladığında Güvenli Bölge alanında illegal rol sergilemeye başlıyorsunuz, agresif cevaplar veriyorsunuz.  Olayın detayına inecek olursak Ocean'dan gittikten sonra olayı uzatıyorsunuz, araca çarpıyorsunuz, patlayacak hale getiriyorsunuz, inmek zorunda kalıyorum. 3 kişisiniz zaten ben dalma emotesi vermesem siz verecektiniz, sopa ceketin iç cebine sığabilecek boyutta. Ayrıca rol esnasında hiçbir kesici/delici alet veyahutta silah göstermediğiniz için Fear RP yapmama gerek olmadığını düşünüyorum.  Ek olarak, bayıldıktan sonra fark ettiyseniz rolü daha fazla uzatmıyorum, gidişatı bozmamak adına role uyuyorum, yumrukla dövdüğünüz için baygınlık durumu söz konusu olmuyor, Tek tek dalsaydınız alırdım tarzı bir cümle kullanıyorum, neyse. İyi forumlar.  :)

#3 - 18.11.2020 04:41
Aracımız lowrider, Ocean Bar'ın ahşap zeminine arabayla çıktık ve araba lowrider olduğu için hidrolikle oynadığınızda ister istemez korna sesi çıkıyor. Requan karakteri gelip; "Ne yapıyorsunuz orospu çocukları" cümlesi kullandığı için arabadan inip "Bize mi dedin onu?" cümlesi kuruyoruz, güvenli bölge diyorsun ve tehdit edip bizi oradan çıkartıyorsunuz. Bizim istediğimiz de seni güvenli bölgeden çıkartmak olduğu için seni takipliyoruz, geçmemen için yolunu kesiyoruz ve geçiyorsun, ileride de kendin çarpıyorsun ve araç duruyor.

Seninle birlikte biz de iniyoruz ve kavgaya dair hiç bir emote vermiyoruz. Üç kişimize karşı tek başına iç cebinden sopa çıkartıp bizi dövmeye çalışıyorsun. SS'lerde görünüyor, başına toplanmışız, yerde yatıyorsun ve "Tek tek gelin" cümlesi kuruyorsun. Sunucuda "/incele" diye bir sistem var ve karakterlerimizin statlarını görebiliyorsun. Biz senin statına baktığımızda görüyoruz ki hepimizle eşit. Hepimizin vücut durumu "3-2" üç kişiyle çarparsan "9-6" yapar. Biz Ocean'da kavga çıkartırdık fakat yanınızdaki arkadaşın vücut seviyesi "20-16" olduğu için ister istemez fear durumunda kaldık ve Ocean'dan
ayrıldık.

Ek olarak, İlk attığım kanıtta "Sorana" karakterinin uzaktan gelen "Yolda kalacağız" yazısı görünüyor ve sonrasında isi "Dövün bunu" diyor. Bu da senin aracına bizim çarpmadığımızı, aracı senin bozduğunu kanıtlıyor. Yetkili beklenebilir.
« Son Düzenleme: 18.11.2020 04:50 göktuğolmayangöktürk »

#4 - 18.11.2020 04:59
Burada bana açmışsınız şikayeti,  ben sadece olayın detayını anlatmak adına Requan detayını ekledim, sonuç olarak karşılık verdiniz, ben hariç herkes tehditvari konuştu fakat ben size en ufak tehditte bulunmadım Ocean'da. Bu da Ocean önünde kullandığınız cümleler:

[02:51:19] Marvin Vyaceslav: Pembe arabaya mı biniyo'sun erkek?

[02:51:20] Sean Verone: Gel bende kalitali bir muz var.

[02:51:21] Danny Lopes: Sana istersen muz getirirm.

[02:51:29] Sean Verone: Yarına da kalır.

[02:51:31] Danny Lopes: Yala yala doyamazsın.

[02:51:36] Danny Lopes: Lolipop gibi emersin.

[02:51:55] Danny Lopes: Ne oldu? Kaldın öyle?

Daha sonrasında aracı kullanmaya başladım, siz kesmeye çalııştınız, aracı sarstınız, hasarladınız, ben hareket halinde Unity Station kavşağına sürecekken araç Elegy olduğundan fazla hızlandı freni alamadığımdan bariyerlere çarptım, ardından siz çarpmaya devam ettiğinizde araç kendiliğinden stop etti. Araç zaten benim değildi, Sorana karakterinindi, ona IC fısıldadım ve aracın motorunu açıp yan koltuğa geçmesini söyledim, ardından sürmeye başladım. Olay bu. Açtığın şikayet Fear RP İhlali ama neredeyse ceza alabilmem için her konuya değindin, konuyu saptırıyorsun sadece.

#5 - 18.11.2020 05:15
Chatlog SS'lerinin pek fazla işe yarayacağını sanmıyorum, bizim söylediklerimiz dışında senin ve sizin söylediğiniz şeyler de var ve onları kendi leyhine kullanmak için buraya koymamışsın bile. Eğer senin aracını biz çarparak durdursaydık emin ol "Sorana" karakteri "Dövün bunu" diye bi' cümle kullanmazdı. Varsayımda bulunarak aklanmaya çalışıyorsun, o zaman ben de bi' varsayımda bulunayım; senin karakterin bize ana bacı küfretti. Konuya atanmış yetkili ss lerde olan rollere mi inanacak yoksa benim bulunduğum varsayıma mı? Daha fazla cevaplamayacağım.

#6 - 18.11.2020 06:37
Ben söylediğim şey yok demiyorum ben de küfür ettim ama ben Otopark mı burası? dediğimde ilk siz terslediniz ben şikayet oluşturmayacağım için SS almadım ki aynı zamanda neredeyse 2 aya yakındır sunucuda oynuyorum bir kere bile olsun şikayet açmadım, sırf ceza almam için açtığın konudan saptırdın, ben cezamı alırım sorun yok sizin gibi açık arayan insanlar devam eder böyle rollere.

#7 - 18.11.2020 13:21
"2 aya yakındır sunucuda oynuyorum bir kere bile olsun şikayet açmadım"

Bizi ilgilendirmiyor, yaptığın rol o kadar hatalı ki açık aramaya bile fırsat vermedin, çok bariz belli ihlal yaptığın

#8 - 18.11.2020 19:21
Şunu belirtmek istiyorum, Arnaldo Vespucci karakteri "Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?" tarzı cümleler kullanıyor.
Ayrıca; "Aradığımda telefonunuzu açın." diyor. Bu açıkça bir tehdit ifadesi. Daha fazla uzatmadan yetkili kararını bekleyelim.

#9 - 18.11.2020 23:08
''Sen kimsin?'' diyorsun, ne diyeyim? Ben de yayıncıyım, yarın telefonuna bak. Diyorum ki /yayinlar yazdığında yayını telefondan izleyebiliyorsun, kastettiğim şey budur. Bakalım daha ne araştıracaksınız? İyi forumlar.  :)