Konu: [17.11.2020 - Giovanni_Korolev] - Hız hilesi  (Okunma sayısı 313 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.11.2020 17:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Giovanni_Korolev @OkanBeys

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.11.2020 saat 17:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu içerisinde resmi oluşuma üye olan tüm üyeler tarafından kullanılabilir.
— Camhack - CamHunt gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhabalar, iyi çalışmalar; ben yaklaşık 2 saat boyunca trucker mesleğini yapıyordum, Giovanni'yi /truckerkod kısmına kadar geldiğini görmemiştim, arkamda değildi en azından,.. şüphelendim videoya almaya başladım, videoyu izlerken tam olarak kanaat getirebileceğiniz 0:55 'ten 1:18 'e kadar olan süreç olacaktır, yokuş çıkarken ben hız kesmiyorum, rampa çıktığım için hızım düşüyor; yönetim ekibide akılda mahal kalmaması bakımından deneyebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videoyu en başından detaylıcada izleyebilirsiniz, arkamda olan araç beni hız kesmediğim halde geçebiliyor, benden daha hızlı bitiriyor
« Son Düzenleme: 19.11.2020 12:01 KMarshall »

#1 - 17.11.2020 18:07
Merhaba adminlerim ben Okan, bu sunucuya daha bugün başladım ama bu kadar hızlı açık arancağını düşünmüyordum. Videoyu baştan sona izledim ve savunmam şu şekildedir. Arkadaşın baştan beri hep beni aradığını görüyorsunuz yani videodayken hep kamera açısıyla beni izlemeye çalışıyor. Sebebi şudur ki kişi bana 2 kere car raming yapmaya çalıştı ve başarısız olup 1 keresinde aracı patladı ve görevi iptal oldu. Burada bir kin tutma mevcut olduğunu düşünüyorum. Seni geçtiğim kısma gelirsem de laptop özelliklerim iyi olduğu için ve daha 1 aylık laptop olduğu için oyunum fazlasıyla akıcı. Sen video aldığının için bende o sıra takılıyordun fakat bu videoda belli olmuyor. Lütfen daha yeterli bir kanıt verseydin. Orada fps drop yediğin için geçiyorum. Ben de orada aynı hızı alıyordum. İsteyen admine teamviwer verebilirim, tüm dosyalarımı kontrol edebilirler. Bu sunucuda hile sokulabildiğini bile bilmiyordum. İyi günler.

#2 - 17.11.2020 18:08
Aynı zamanda discordda #Emre1 ile konuşuyordum.Her şeyime şahitlik edebilir.Ben yazılım sokmayı bile bilmiyorum.

#3 - 17.11.2020 18:08
Konu "Hileci/Bugger Bildirimi" bölümüne taşındı.

#4 - 17.11.2020 18:11
Aynı zamanda discordda #Emre1 ile konuşuyordum.Her şeyime şahitlik edebilir.Ben yazılım sokmayı bile bilmiyorum.
Arkadaşımı vice roleplaye ben başlattım, her şeyine kefil olabilirim. Bu taşımacılığı da ben tavsiye ettim, arkadaşım daha önce gta5'den buraya geldiği için samp ile fivem ortamı fazlasıyla farklı. Hile ve yazılım ile ilgilenmiyor bile ve kinlenme olayına şahidim. O sırada discordda sana baya bir gülmüştük, ekran paylaşıyordu ve önüne P.İ.T. atmaya çalışırken kendin uçtun ve oradan sonra kin tuttuğu düşünerek videoda hep arkadaşımı arıyordun. FPS drop yediğin dışarıdan çok belli oluyordu, kanıtlığım bu kadardır.

#5 - 17.11.2020 18:14

Alıntı
Arkadaşın baştan beri hep beni aradığını görüyorsunuz yani videodayken hep kamera açısıyla beni izlemeye çalışıyor.
Sizin, isminizi yapacağınız ihlali kayıt altına almak, tespit edilmesini kolaylaştırmak için yapıyorum.

Alıntı
Sebebi şudur ki kişi bana 2 kere car raming yapmaya çalıştı ve başarısız olup 1 keresinde aracı patladı ve görevi iptal oldu. Burada bir kin tutma mevcut olduğunu düşünüyorum.
Böyle bir olay yaşanmadı, şuan kendinizi savunmak yerine iftira atıyorsunuz, size böyle bir şey yaptıysam kanıtınız varsa lütfen atın. Ben bu şikayeti açarken bir iyi niyet çerçevesinde YouTube'a attığım videonun başlığında 'hız hilesi şüphesi' yazdım. Bu tamamen sizin durumunuzun farkında olduğumu gösteren bir işaretti, fakat siz ve arkadaşınız bana mesnetsiz iddialar ederek, hiç yaşanmamış bir olayı bana yığmaya çalışıyorsunuz.

Alıntı
Seni geçtiğim kısma gelirsem de laptop özelliklerim iyi olduğu için ve daha 1 aylık laptop olduğu için oyunum fazlasıyla akıcı. Sen video aldığının için bende o sıra takılıyordun fakat bu videoda belli olmuyor. Lütfen daha yeterli bir kanıt verseydin. Orada fps drop yediğin için geçiyorum. Ben de orada aynı hızı alıyordum.
Uzun yıllardan beri profesyonel DD oyuncusuyum(MTA)/(Youtube kanalımda ispat edebilecek videolar mevcut), araç tepkilerini, bugları ve diğer her türlü durumu bu topluluktaki oyunculardan daha iyi biliyorum.

FPS drop yediğimi iddia ediyorsunuz, fakat oyunumun hiç bir saniyesinde drop olmadığı hem videoda anlaşılıyor, hem de siz drop yediğimi iddia ediyorsunuz /videoda en ufak bir fps dropu yok, olsa belli olurdu/

Videoyu biraz dikkatli incelediğimde, 1:09-1:10 saniyesi arasında sizin aracınızda bir tepki oluyor, ve ne hikmetse bir anda rampa çıkarken arkamda olan siz beni geçiyorsunuz, bu durumun izahı oyununuz akıcı olmasıyla alaksızdır, fps'iniz kaç olursa olsun hızınız ne artar ne düşer, ayrıca sunucuda her araç için bir hız limiti bulunmakta siz zaten beni orada çok yüksek bir hızla geçerek belli ediyorsunuz. /Büyük ihtimalle manuel olarak bir tuş'a atanmış bir script ile bunu yapıyorsunuz/

Ek olarak dikkate alınması istiyorum, yeniden baktığımda gözüme takılan bir şey daha var; videonun başından-0:55'nci saniyeye kadar dikkat edilirse, aramızda o kadar mesafe var iken; 0:30'ta Mule model bir araçla çarpışıyor ve hız değeriniz 0/kmh inmişken, rampayı hızlı bir şekilde tırmanmanız ve arkamda bitmeniz durumu kanıtlar vaziyette olduğuna inanıyorum.

Yönetici kararı bekleniyor.
« Son Düzenleme: 17.11.2020 20:02 KMarshall »

#6 - 17.11.2020 18:15
Kanıtımız yok, açık arayan biri değiliz. Amacımız para kasmak ve sonrasında bir rol konsepti düşünmek. Zaten videoda 1.15 sonrasında farkettiysen mesafe hep aynı, discordda bunu çoğu kişiye izlettik ve sonuç aynı oldu. Lütfen bir dahakine daha iyi açık arayın. İyi forumlar. Yönetici bekleniyor.
« Son Düzenleme: 17.11.2020 18:17 Emre1 »

#7 - 25.11.2020 13:44
Merhaba,

Pony oldukça yavaş giden, rampaları dahi çok zor çıkan bir araç. Kişi drop yese dahi onu bu şekilde geçmeniz neredeyse imkansıza yakın. 0.30 saniyede bir araç ile çarpışıyorsunuz ve rampayı sanki hiçbir şey olmamışcasına çıkıyorsunuz. Bu olanaksız bir şey. 1.08'den itibaren izlendiği zamanda görülüyor ki hile kullanımı. Giovanni_Korolev karakteri yasaklanacak. Yeni bir karakter açarak devam edebilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.