Konu: Soygunu 10 Araç Basmak - İşsiz Polis Problemi  (Okunma sayısı 1488 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 16.11.2020 12:18

boşver, güzel legal roller de var...
Haha
8
100
4
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Ihsan, balvenie, TQD, Cobblestonedd, Vigilante, XUTUR, Demolished, kinginthenorth,
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
balvenie, Ihsan, kinginthenorth, Flexman,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 16.11.2020 12:24
Öneri konusundan daha çok iç dökme, kızgınlıkları aktarma konusu olmuş. Başlıkta biraz absürt duruyor sanki.

Kendi fikrimi belirteyim,

O attığın videodaki polisler videonun çekildiği şehirde ki-eyalette ki tüm polisler ya da %90 ı 80 i falan değil yalnız farkında mısın?? Oyunda 10 araç demek ağır çoğunluk demek?

Rolsel olarak polis departmanında sistemsel birlik sayısının(62 kişinin) aksine, binlerce hatta on binlerce çalışan polis memuru var. Eğer bu mantıkla düşünüyorsan, binlerce polis memuru arasından on ekip aracının gelmesi bence çok normal bir sayı.

Hırsızlık yeteneği tam olarak bunun için var aslında. Deneyimli bir hırsız ile, yeni başlayan, toy, amatör bir hırsızın arasında belli başlı farklar olması gerekiyor. Gelen önerilere olan tavrın çok ironik, bana da kızmazsın umarım.

Ayrıca zaten 5-10 tane hırsızlıktan siciliniz var, bir kez dosya açılırsa en ufak parmak izinden direkt olarak karakterinizin ismini cismini tespit edebiliyorlar. Bu yüzden eğer soygun sonrası yakalanmıyor olsanız, bu daha saçma olacak.

Evet hocam daha çok iç dökme ve çözüm talebi , başka bir yer varmı sorunları dile getirip çözüm talep edebileceğimiz , bildiğim kadarıyla yok?

Rolsel olarak binlerce polisin olduğunu düşünüp tüm reel polis karakterinin gelmesini normal karşılamak pek normal değil sanki? Böyle düşünürsek rolsel olarak ben de çok iyi saklanıyorum çok iyi gizleniyorum hiç yakalanmıyorum diyebilirim ama sistemsel olarak mümkün değil. Rolsel olarak herşeyi iddia edebilmek mümkün çünkü. Nitekim , suç mahali sokaklarda sorun çıktığında , Idle birbirine girdiğinde ,kasparov martelliye pompalıyla ölüm yağdırırken rolsel polisler müdehale edemiyor doğru muyum?

Hırsızlık yeteneği yüksek olsa dahi saniye farkı çok az , bu yine düzgün bir olanak vermeyecektir belki bunun düzeltilmesi çözüm olabilir.

Hırsızık sicilimin olması benim kendimi gizleyemeyeceğim anlamına gelmez ki ,elektronik kelepçe ile dolaşmıyorum çünkü , ancak yakalandıktan sonra bu sicilim ceza alırken önüme çıkıyor ki 90 dklık ceza yerine 580 dakika yedim.

Benim düzgün eleştiri yapanlara kızgınlıgım ya da ironik , kinayeli yaklaşımım olmaz , aynı şekilde cevap vermeye çalışırım herkese.
« Son Düzenleme: 16.11.2020 12:35 Dmitri »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 16.11.2020 12:28
Hırsızlık yeteneği yüksek olsa da ihbar süresi çok az. Arkadaşın dediği gibi 180 olduğunu hiç bir zaman görmedim ya da yanlış hatırlıyorum. Cumartesi günü soygun yapmıştım ve ihbar 80 saniye sonra gitti. 80 saniye bence aşırı az bir vakit zaten soygun yapana kadar polis evin önünde seni tutuklamak için bekliyor. Başka sorun ise şehir dışındaki evlerin neredeyse tümünün içinde çalabilecek eşya olmaması. Kaç defa şehir dışına gittim tüm evlere baktım San Fierro Las Venturas civarlardaki kasabalar fakat soyulabilen bir tane bile ev yok. Bu zamana kadar yaptığım tüm soygunları şehir içinde yaptım.
« Son Düzenleme: 16.11.2020 16:46 Finisss »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 16.11.2020 12:32
Başka sorun ise şehir dışındaki evlerin neredeyse tümünün içinde çalabilecek eşya olmaması. Kaç defa şehir dışına gittim tüm evlere baktım San Fierro Las Venturas civarlardaki kasabalar fakat soyulabilen bir tane bile ev yok. Bu zamana kadar yaptığım tüm soygunları şehir içinde yaptım.
Kilit kırmayı deneyebilirsin, kilitli evlerin çoğunda eşya bulunuyor
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 16.11.2020 12:35

Hırsızık sicilimin olması benim kendimi gizleyemeyeceğim anlamına gelmez ki ,elektronik kelepçe ile dolaşmıyorum çünkü , ancak yakalandıktan sonra bu sicilim ceza alırken önüme çıkıyor ki 90 dklık ceza yerine 580 dakika yedim.

Eğer ki bir suçu 2 veya daha fazla yaptıysanız sizi tutuklayan memur arttırımlı bir şekilde gönderebilir.  İl-legal rol yapıyorsunuz ve bildirimin gittiğinin farkındasınız, daha temkinli davranmak yerine sanki hiçbir şey olmamış, polisler nasıl olsa ihbarlara bakmıyorken(!) gidip bir ev soyayım fikrindeyseniz bu tamamen yanlış. Sunucu içerisindeki polislerin geneli, neredeyse tamamı eğer boştaysa ve yapacak herhangi başka bir şey yoksa ihbarların tamamını yanıtlıyor, yanıtlamakta zorunda. Sonuç olarak ihbar yanıtlanıyor ve polis ekipleri bölgeye yöneliyor. Rolsel olarak bilgi verildiği zaman hareket ederler. Herhangi bir mixing durumunda zaten sunucu adminleri, PD yetkilileri bu durumu hızlıca hallediyorlar. Operatör çağrısı, olaya tanıklık eden şahitler ihbar attıklarında role dahil olmaya hazır duruma geliyorlar ya da gözüyle gördükleri zaman. Dağdaki bir çatışmayı herhangi bir ihbar olmadan gidip bulursa o polis hakkında şikayet açılır. Sen evi soyarken polis ekiplerinin çoğu işini hallettiği için çoğu memur o bölgeye yönelmiş. Bölgeye geldiklerinde bir Sadler araç, evin içerisinde seni yakalıyorlar ve yakalandığın zaman elinde bir çuval ile yakalanıyorsun. Şimdi lütfen tek taraflı bakmadan hareket etmeni isterim. Rollerinde, özellikle illegal olanlarda, daha dikkatli olmanı, her şeyi göze alman gerekir. Sicili yüksek birisiysen en başta da dediğim gibi suç süren arttırıma gidilebilir.
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
TQD, Ihsan, Vigilante,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 16.11.2020 12:41

Eğer ki bir suçu 2 veya daha fazla yaptıysanız sizi tutuklayan memur arttırımlı bir şekilde gönderebilir.  İl-legal rol yapıyorsunuz ve bildirimin gittiğinin farkındasınız, daha temkinli davranmak yerine sanki hiçbir şey olmamış, polisler nasıl olsa ihbarlara bakmıyorken(!) gidip bir ev soyayım fikrindeyseniz bu tamamen yanlış. Sunucu içerisindeki polislerin geneli, neredeyse tamamı eğer boştaysa ve yapacak herhangi başka bir şey yoksa ihbarların tamamını yanıtlıyor, yanıtlamakta zorunda. Sonuç olarak ihbar yanıtlanıyor ve polis ekipleri bölgeye yöneliyor. Rolsel olarak bilgi verildiği zaman hareket ederler. Herhangi bir mixing durumunda zaten sunucu adminleri, PD yetkilileri bu durumu hızlıca hallediyorlar. Operatör çağrısı, olaya tanıklık eden şahitler ihbar attıklarında role dahil olmaya hazır duruma geliyorlar ya da gözüyle gördükleri zaman. Dağdaki bir çatışmayı herhangi bir ihbar olmadan gidip bulursa o polis hakkında şikayet açılır. Sen evi soyarken polis ekiplerinin çoğu işini hallettiği için çoğu memur o bölgeye yönelmiş. Bölgeye geldiklerinde bir Sadler araç, evin içerisinde seni yakalıyorlar ve yakalandığın zaman elinde bir çuval ile yakalanıyorsun. Şimdi lütfen tek taraflı bakmadan hareket etmeni isterim. Rollerinde, özellikle illegal olanlarda, daha dikkatli olmanı, her şeyi göze alman gerekir. Sicili yüksek birisiysen en başta da dediğim gibi suç süren arttırıma gidilebilir.

Evet daha dikkatli olmak gerek fakat ihbar 60 saniye sonra gidiyor, mesela herhangi birinin hırsızlık seviyesi 3 23 ya da 25 saniye de eşya çalabiliyor sanırım.  Yani en fazla 2 ya da zorlarsa 3 eşya. Çalıp sattığın eşyalar 300 veriyor genelde, 900 para kazanıyorsun o da eğer yakalanmassan. İhbar süresinin daha fazla olması ya da bir kişinin" ihbar gitme olasılığı %70  olabilir" fikri bana mantıklı geliyor.
« Son Düzenleme: 16.11.2020 12:45 Finisss »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 16.11.2020 12:45
Teknik açıdan söylüyorum, şehrin göbeğinde bir yeri soyar ve nefsinize yenik düşüp çok eşya almayı denerseniz yakalanma konusunda riskinizi yükseltirsiniz. Ayarını bilip soyup kaçarsanız bir sıkıntı çıkmaz ki zaten her hırsızlık yapan yakalanmıyor. Mesela gidip Ocean View otelin yanındaki müstakil evleri vs. soymaya kalkarsanız polis tak diye gelir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 16.11.2020 12:47
Teknik açıdan söylüyorum, şehrin göbeğinde bir yeri soyar ve nefsinize yenik düşüp çok eşya almayı denerseniz yakalanma konusunda riskinizi yükseltirsiniz. Ayarını bilip soyup kaçarsanız bir sıkıntı çıkmaz ki zaten biz her hırsızlık yapan yakalanmıyor. Mesela gidip Ocean View otelin yanındaki müstakil evleri vs. soymaya kalkarsanız polis tak diye gelir.

Şehir içinde soymamızın nedeni şehir dışındaki hiç bir yerin soyulamaması. Zaten herkes düşünür onu şehirin göbeğinde soyarsan bir yeri polisler hemen gelir fakat uzakta senin planlama yapabilecek bir şekilde polislerin gelemeyeceği ya da uzun zaman sonra geleceği bir yer yok. Hepsinin içi boş.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 16.11.2020 12:49
Teknik açıdan söylüyorum, şehrin göbeğinde bir yeri soyar ve nefsinize yenik düşüp çok eşya almayı denerseniz yakalanma konusunda riskinizi yükseltirsiniz. Ayarını bilip soyup kaçarsanız bir sıkıntı çıkmaz ki zaten biz her hırsızlık yapan yakalanmıyor. Mesela gidip Ocean View otelin yanındaki müstakil evleri vs. soymaya kalkarsanız polis tak diye gelir.

Şehir içinde soymamızın nedeni şehir dışındaki hiç bir yerin soyulamaması. Zaten herkes düşünür onu şehirin göbeğinde soyarsan bir yeri polisler hemen gelir fakat uzakta senin planlama yapabilecek bir şekilde polislerin gelemeyeceği ya da uzun zaman sonra geleceği bir yer yok. Hepsinin içi boş.

O halde planlamayı doğru yapmanızda fayda var. Bu planlamaya dahil edilebilecek çok şey var fakat benim burada söylemem olayın anlamını kaçırır, onu da sizin bulmanız gerekiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 16.11.2020 12:51

O halde planlamayı doğru yapmanızda fayda var. Bu planlamaya dahil edilebilecek çok şey var fakat benim burada söylemem olayın anlamını kaçırır, onu da sizin bulmanız gerekiyor.

Dostum zaten şehir dışındaki evleri araştırıp ondan sonra yapacağız planı fakat ev yok. Soyulamayan evin neden planını yapayım? Gidip baktım kaç kere hemde tek tük değil hepsine baktım fakat ev yok. Bundan sonra sadece şehir içindeki evleri soyabiliyorsun ve şehir içindeki soygunlarda ne kadar plan yaparsan yap polis eninde sonunda buluyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok