Konu: [15.11.2020-Guerriero_Corrado,Charlie_Vaccarelli]Şikayet Geri Çekildi  (Okunma sayısı 136 defa)

#0 - 16.11.2020 00:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Guerriero_Corrado @PorsukBey  , Charlie_Vaccarelli @incryz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Kurallarda bulamadım ama yönetimi kandırmaya yönelik davranış sergilediler.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir rol esnasında çatışmadan kaçarken Carlos_Clay ile denize girdik ve ardından minik bir iskeleye çıktık.Biz iskeleye ulaştıktan 4,5 dakika sonra kişiler birden arkamızdan geldi ve bizi vurdular. Charlie'nin bana açtığı şikayette Charles'in ifadelerine göre "Biz Corrado ile Sam ve diğerlerinin denizdeki yüzme efektlerini görüp farkettik,  onları vurmaya gittik çünkü birlikteki üst yetkilimizi kaçırmışlardı. " Charlie_Vaccarelli bana açtığı şikayette efektten görüp bizi bulduklarını söylüyor. Ancak rol esnasında /b'den sorduğumuzda (/b şikayetini açtılar) Guerriero_Corrado koşa koşa takip ettiklerini söylüyor. Bariz olmamakla birlikte ya mixing ile ya da hile ile yerimizi bulup bizi vurdular. Ancak kesin olan tek bir şey var iki şikayettede bizim yerimizi bulmaları konusunda yalan söylüyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 16.11.2020 00:58 Forza »

#1 - 16.11.2020 00:58

@PorsukBey 'in hakkımdaki şikayete attığı cevap ssine göre beni gördükleri bariz, şikayetimi geri çekiyorum. Üzerinizde bıraktığım bir süreli zan için özür dilerim, iyi eğlenceler.

#2 - 16.11.2020 01:01
Sorun değil, sizede iyi eğlenceler

#3 - 17.11.2020 01:14
Şikayetin geri çekilmesiyle K&A.