Ben sadece fikrin geliştirilmesi adına, referans olacak şekilde, şuraya ufak bir şey koyup kaçıyorum. 
Video ve yapılan iş, bana ait değildir.
Evet, videodaki gibi bir sistem gelebilir, trucker kasmaktansa rollü para kazanmak inanın legal role daha çok imkan tanıyacak, umarım kabul edilir ve destekler için çok teşekkür ederim.

Destekliyorum: Ciddiye alınarak titizlikle yapılırsa güzel rol ortamlarının oluşacağına ve güzel roller çıkacağına inanıyorum. Eğer üzerine düşülürse sistemsel olarak da yenilikler getirilerek geliştirilebilir bir dal olabilir.
İnsanlar tırcılıkta saatlerini harcıyorlar bir 10k yapabilmek için trucker olacaktı üzgünüm. Rollere girdiklerinde bence fazla zevklerinin kalmadığı yaptığı rollerde anlaşılıyor ki Realistik düşünürsek Amerika'nın Flo rida- Miami Beach caddeleri çok hareketli ve ister istemez etraf kirleniyor, yolların bakım zamanı gelebiliyor, kumsalların temizlenmesi gerekiyor yani varda var. Aslında bu belirttiğim sistemi rollü bir şekilde yaparlarsa hem legal yaşayıp para kazanırlar ve kimse kolay kolay illegale artık eskisi gibi girmez emin olun. VCPD gibi Vice Belediyesi gibi bir birlik açılsın, herkes ayrı ayrı yerde görevlendirilsin o zaman zaten insanlar yavaş yavaş oraya gider ve o rolü yapan insanlara rol çıkar sıkılmazlar rol yapıp para kazanırlar. Umarım gelir, desteğin için teşekkürler.