Konu: 12.11.2020[Rashid_Dovanisian,Klauz_Meyer,Fernando_Gaviria,Aaron_Khalil]  (Okunma sayısı 305 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.11.2020 23:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Rashid_Dovanisian @Laurenn , Klauz_Meyer  @OpreuS    ,  Fernando_Gaviria  @anarşik ,Aaron_Khalil @starlegend

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pablo_Wheeler @Hükümsüz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler bizi hoodumuzda vurduktan sonra kaçırdılar, daha sonra ise San Fierro'ya götürdüler. Roller zaten açık bir şekilde gözüküyor. Bir otoparka götürdüler ve daha sonra bunlar buraya gelirler şimdi diyip başka bir mekana geçtiler. İhlalde tam o sırada oldu. Yolda dikkat ederseniz (1:34'te) bir yerde olduğum araç diğer aracı kaybediyor herhangi bir iletişim kurmadan veyahut konum atmadan eliyle koymuş gibi diğer aracın yanına gidiyor. Daha önce ilk otoparkta da şuraya geçelim tarzında bir konuşma geçmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 13.11.2020 23:35
Çok kısa özet  geçeyim. Pablo Wheelerı aldığımda ben farklı yerden Rashid ve diğerleri farklı yerden ayrıldığı için ben Rashidi aradım ve nereye geçmeniz gerektiğini biliyorsunuz tarzı bir konuşma yaptık, birlik olarak vurduğumuz adamları götürdüğümüz otopark. Pablo Wheeler karakteri yanımdaydı, rolü takip ettiyse eğer buna şahitlik yapabilir. Otopark daha önce ifşalandığı için başka yere gidelim diyorum ve gittiğim yer de aynı şekilde otopark gibi kaldırdığımız adamları götürdüğümüz yer, zaten mevcut iki yer vardı. Birisi otopark diğeri ise sizleri götürdüğümüz yer.

#2 - 13.11.2020 23:40
Videoyu izlerseniz zaten sürekli aktif rol yaptığımızı görebilirsiniz. Sadece mix olmadığını anlamanız için küçük bir özet de ben geçeyim. Aaron karakteri ile görüşüyoruz beni arıyor ve otoparkta buluşmamızı istiyor. Otoparka gidiyoruz ve burada bizi bulurlar başka yere geçelim diyor ve onu takip ediyorum. Bir süre sonra gözden kaçırıyorum fakat bizim zaten adamları genelde götürdüğümüz yer o bölgede bir o otopark bir de o kapalı alan. Gözden kaçırınca oraya sürüyorum, orada olacağını biliyordum zaten. Umarım yeterli olmuştur, iyi forumlar.

#3 - 13.11.2020 23:42
KARDEŞ, metagaming olduğu açık. Bilakis, rol esnasında "diğer mahale geçelim" tarzı bir bezme geçmedi. İhlal olduğu ortada vesselam. :)

#4 - 13.11.2020 23:45
KARDEŞ, metagaming olduğu açık. Bilakis, rol esnasında "diğer mahale geçelim" tarzı bir bezme geçmedi. İhlal olduğu ortada vesselam. :)

KARDEŞ, takip ediyoruz diyoruz görmüyor musun? Gözden kaçırdığımda bizim her zaman kullandığımız yere götürdüm. Buna mg diyebiliyorsan da senin bileceğin iş, daha fazla yanıt gelmeyecek yetkili kararı bekleyebiliriz.

#5 - 13.11.2020 23:48

KARDEŞ, takip ediyoruz diyoruz görmüyor musun? Gözden kaçırdığımda bizim her zaman kullandığımız yere götürdüm. Buna mg diyebiliyorsan da senin bileceğin iş, daha fazla yanıt gelmeyecek yetkili kararı bekleyebiliriz.

Pekala dostum. Neden kızıyorsun? yetkili kararı bekleyelim.

#6 - 13.11.2020 23:50

Pekala dostum. Neden kızıyorsun? yetkili kararı bekleyelim.

Estağfirullah, kızmıyorum. Beni yanlış anlıyorsun. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

#7 - 14.11.2020 00:50
Videoda saniye 0.56 da Aaron_Khalil karakteri "Başka bir yere geçiyoruz" dediği görülüyor. Eğer San Fierro'da en sık kullandıkları iki konumdan birine geçeceğini bilecek kadar çok sık kullanılsaydı, diğer yere geçiyoruz gibi bir tabir olurdu ki burada görülmüyor.

#8 - 14.11.2020 08:49
Şahitliğimi onaylıyorum

#9 - 14.11.2020 19:12
Merhaba,

Videonun tamamı izlendi. Kaçıran kişilerin savunmaları üzerinde de belirttikleri gibi iki götürme noktası olabilir. Daha önceden planlanmış bir rol olabilir, anlık gelişme olsa dahi daha önceden hep götürdükleri yerse videoda da ve sizlerinde savunmada bahsettiği gibi "Başka bir yere geçiyoruz" lafından oraya gideceklerini anlamış olabilirler. Kaçıran kişilerin bir sonrakinde mümkün derecede şüpheye yer vermeyerek ilerlemelerini temenni ederiz.  Savunan tarafın savunması kabul edildi. Sorun gözükmüyor. İyi Forumlar.