Konu: [12.11.2020] Adalwen Kunz  (Okunma sayısı 314 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.11.2020 03:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adalwen Kunz @Jigsew

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ElnombreLatino @frozenemotions

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: rol esnasında /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerin birliğinin mekanına saldırı düzenledik arkaya kaçıp /q attı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Birlik rütbesi outsider olupta belinde deagle ile mekana baskın düzenlenmesi de ayrı bir komik, arkadaşların birliğinin desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum Outsider rütbesinin ne olduğunu bilmediklerini bariz belli.
« Son Düzenleme: 12.11.2020 03:23 stepfather »

#1 - 12.11.2020 03:18
Bariz belli. : (

#2 - 12.11.2020 03:30
Selam, emin olun bir outsider olarak birliğinizin r20'sinden daha bilgiliyim. Desteğe ihtiyacı olan sizlersiniz, bunu bilmeyen de yoktur sanırım.

Savunmama geçeyim. Seni orada görmedim, hesabı afk bırakmıştım ve Ctrl+Del yaparak aşağıdan kapattım. AFK bir hesaba ateş açmak zaten suç, siz en iyisi bir kuralları okuyun.

#3 - 12.11.2020 03:34
Arkadaş OOC yalana başvurmuş bizi bizzat gördü koşarak kaçtı, bunu şu şekilde temin edebilirim ki farkındaysanız mekanın önünde değiliz baskın düzenlediğimiz mekanın neden önünde olmayalımda dışardan soluna doğru koşalım kişiyi kovaladık ve ss de gözüken araya girer girmez /Q attı şikayetti değerlendiren yetkilinin OOC yalanı da göz önüne alarak şikayeti değerlendirmesini rica ediyorum şahitlerde koşarak kaçtığını onaylayabilir.

(Outsider ailenin illegal kısmına girmemiş kişidir, üzgünüm biliyor olsanız outsiderlar ile savaşmaya gelmezsiniz :()
« Son Düzenleme: 12.11.2020 03:36 stepfather »

#4 - 12.11.2020 03:38
Dostum selamlar,

Yalanın lüzümu yok, deagleli arkadaşın yukarı koştu sen aşağı koşup /q attın. Oyun içinde yalan söylemezsin(!)

#5 - 12.11.2020 03:38
Karıştırıyorsun, orada peşinde olduğunuz karakter Rashid karakteri. Hatta aranızda bir çatışma olmuş, sizlerin çatışma esnasında PigPen'e girip defalarca can basıp, kuralları ihlal ederek 3v1 atıp kaçmanız da cabası.

#6 - 12.11.2020 03:40
Daha fazla cevap vermeyeceğim, ekran görüntüsü ortada, yönetim isterse loglara bakabilir. Bu kişinin ayrıyetten OOC KİN kapsamında cezalandırılmasını talep ediyorum. İyi geceler diliyorum.
« Son Düzenleme: 12.11.2020 03:49 ElnombreLatino »

#7 - 12.11.2020 03:43
Loglara bakılabilir, hatta incelenmesini talep ediyorum. Rashid karakteri ile çatışmaya girip canlarınız azaldığında işletmeden can satın alıp çatışmaya devam ettiğiniz kanıtlansın.

Alıntı
(Outsider ailenin illegal kısmına girmemiş kişidir, üzgünüm biliyor olsanız outsiderlar ile savaşmaya gelmezsiniz :()

Ailenin kadınlarına silah verip, onlara adamlarım diye seslenmekten daha mantıklı geliyor.

#8 - 12.11.2020 04:40
Merhaba,

@stepfather & @Jigsew, forum üzerindeki üslubu nedeniyle uyarı puanı aldı. Şikayeti inceleyecek olan yetkilinin işini zorlaştırmamak adına savunmanız bittiyse lütfen belirtin, ikili tartışmalarda bulunmamaya özen gösterin. Tekrarında daha ağır bir yaptırım uygulanabilir.
« Son Düzenleme: 12.11.2020 04:42 Flexman »

#9 - 12.11.2020 09:43
Normal de olaya dahil değilim fakat OOC KİN, olduğunu benim alakam olmamasına rağmen iki şikayette bile adım geçmesinden anlaşılıyor kararı verecek olan adminlerdir iyi oyunlar keyifli roller dilerim herkese.