Dostum sanırım yeni başladınız roleplay'e beni kaçırdınız ve mekanımı istediniz bunu zorla imzalattınız ve yaptırdınız FEAR RP kuralı kapsamı içerisinde bende imzaladım, imzalamak zorunda kaldım. Sonra /do dan imzaladığımı onaylamak için sordunuz ve bende rolsel olarak imzaladığım için + verdim. Bir kişiyi kaçırıp zorla imzalatıp mekanını sistemsel olarak alamazsın bu yasak ki bana (/do sistemsel olarak vermeyi kabul ediyor musun) gibi bir soru yöneltmediniz bende + vermezdim zaten.
Roleplay kavramına eski misiniz yeni misiniz pek bir bilgim yok fakat konuyu tam olarak idrak edemediğinizi düşünüyorum.
Organize suç ailesi rolü yapıyorsunuz, ailenizin bir adet bossu iki adet underbossu üç adet caposu üç adet soldierı var. (?) sslerinizi çok fazla inceleyemedim, gördüğüm kadarı ile Türkçe yazarken dahi zorluk yaşıyorsunuz. Kadınlarınızın patron rolü yapması, göğüsüme baktın, bacağıma baktın gibi sebeplerden oluşum savaşları çıkarmanız maalesef ortadoğu rollerini andırıyor. İki bin yirmi yılında elinizde silahlar ile şehirde gezebiliyorsunuz, tanımadığınız herkese ben Wheeler ailesinin boss'uyum demeniz bile gülünç bir durum.;') Öncelikle birisine oyunu öğretmeden önce tam olarak oyunu anladığımızı idrak etmemiz gerekiyor.Asıl konu ise her ne kadar oyun oynasak da gerçekçiliği yansıtmaya çalışıyoruz, bir senet imzaladınız ve bunun karşılığında da mekanı devir etmeniz gerekiyordu. Çünkü rolün senaryosu, gidişatı bunu gösteriyordu. Belki sunucuda böyle bir olay yasak olabilir, fakat şahsi olarak bize karşı yapılsaydı aynı rol, gerçekçiliği yansıtabilmek adına verecektik tabii ki. Ayrıca IC olarak seneti imzaladınız, OOG olarak da tekrarladık bunu yaptığınızı doğruluyor musunuz anlamında, siz de onayladınız. Peki tam olarak sorun nerede burada?