Değerli yorumlarınız için teşekürler arkadaşlar, merak edenler olmuş bu süreçte çok fazla mesaj aldım onlara da teşekkürlerimi sunuyorum iyi ki varlar.
Ailecek korona ile mücadele ettik, doktorların bize bahsettiği türden anlatayım bize kesin İngiltere mutasyonlu korona olduğumuzu söylemişlerdi. Yaklaşık 1-1.5 ay sürdü bu süreç, hastaneye yatmaya kadar ilerledi yani ama yoğun bakımlık olmadık. Kimimiz evde ağır geçirdi, kimimiz hastanede. Sanırım kuzenlerime/teyzemlere de biz bulaştırmıştık, bir de o olay var çok şükür onlar da atlattı. Bu süreçte maalesef pasif kaldım, yavaş yavaş düzene giriyor her şey...tabi bir de koronayı ağır geçirirsen hayattan soğuyorsun, zevk filan kalmıyor. Merak edenlere ufaktan bahsetmek istedim fakat eğer adminlik konusunda bir içinizde çelişki yaşadıysanız, bu yüzden oyuna giremedim. Yapmam gereken şeyleri yapamadım. Umarım koronaya tekrar bulaşmadan bu salgını atlatırız.
Hepinizin Ramazan Bayramınızı kutlarım, bir aksilik çıkmaz ise bayramdan sonra sahalara geri döneceğim,
samp ve vice/vice topluluğu bırakılmaz.