Uzun zamandır bu âlemdeyim.Çok insan tanıdım, çok rol yaptım.8 seneyi devirdim geçtiğimiz yaz.Değerlilerin olduğu ufak bir liste bırakacağım.Belki kendisi ya da başka bir tanıyan görür isimleri;
-Genel olarak Volkoff ailesini arayıştayım ancak Archer Hardwin isimli karakterle çok güzel rol döndürürdük, Feltzer'ine az ceza yedirmedim onun.
-Agrigento ekibi
-Wahkan ekibi; özellikle @Ogulcanko - Default - @Esesli22 - OsuranPanda - Kappa - Titanius - @ballantine - ambreyn - ibougur - @Almeuys - Zak4141
- BrainIsFree
- AhVal
- Mokoko
- Selo123 ve yuri231
- ESGGSM tayfası
- 424 Copse Blocks Farley DeMar'ın tayfa
- Idlewood Drug Trafficking tayfa (Idlewood Pizza Stack çaprazı köşedeki evin sahibi)
- David Goldberg
- Casper kod adlı Jasper_Clifford'un Idlewood mavi bloklar tayfası
- Luppertazzi ekibi
- Bellucci ekibi
liste uzar gider bu part-1'i olsun şimdilik, genellikle 2016 öncesini yazmaya çalıştım bakalım çıkıcak mı?
Merhaba, Volkoff birliğinin kurucu üyelerinden biriyim, selamlar. Maxim_Volkoff karakteri ile bulunuyordum. Kurucu Marko_Volkoff (aka PortRoyale) ile kuzen rolü yapıyorduk ve öncesinde tüm kurucu ekip PD'den ayrılıp varını yoğunu 'liman'ın kuruluşuna harcamıştık. Maxim Volkoff limandaki güvenlik personeline hayat kadını ısmarlamasıyla bilinen bir karakterdi. Aah ah. Güzel günlerdi.
@Rodos Yine Volkoff Family ile bağlantılı olmak üzere, Atakan isimli bir arkadaşım vardı. Soyadı Öztürk gibi bir şey olmalı. 2014 yılında tanışmıştık. Kısa zamanda çok sıkı arkadaş olmuştuk, sürekli birlikte takılırdık. Sonra bir alacak verecek davası oldu, Atakan ile aramız açıldı. Nerelerdesin Atakan'ım?
2015-2016 senelerinde MELO nickli bir arkadaşımız vardı, benden yaşça büyüktü. Gerçek ismi Melehat/Melike tarzı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Onun NRG-500 model bir motoru vardı, sağda solda offroad sürüp stunt yapar, Skype'da muhabbetin ve kahkahanın dibine vururduk. Yıllar geçti, birbirimizi kaybettik.
2016 yıllarında başka bir sunucu bünyesinde polis rolü yapıyordum, Ward Michigan isimli efsane karakterimle. Bilen bilir, Brando'nun meşhur Jimmy's Bar'ı vardı. Ve orada çalışan barmaid rolü yapan Maia_Ferrell (coo). Maia tüm sunucunun rol yapmak istediği bir kadın karakterdi, Jimmy's Bar'a uğrayan herkes ona yazardı. Bir gün şansımı ben de denedim, ve Maia karakteriyle Ward'ın inanılmaz aşk hikayesine tanık olduk. Kısa süre sonra Ward onu aldatmıştı tabii, ama olsundu. coo kaliteli bir rolcüydü. Buralardaysan ses ver.