Corona döneminde farklı platformda yönettiğim birlikte David Lizman diye ufak yaşta bir kardeşimiz vardı. Yüzümüzü baya güldürürdü. Sesli sohbete girip heyecanlı bir üslupla; "PATROOOON BENİ GASP ETTİLER HEPSİNİ VURMANI İSTİYORUM" gibi cümleler kurup yerlere yatırırdı bizi. Ha birde arabasını, evini satan oyuncuları Ic'den arayıp;
"Ben Kaida Noa'nın adamıyım, şu saatte şu işyerine gelip tapuları bana devret yoksa o anneni bilmem ne yapar, şu şekle sokarım." Gibi rollere başvurup kaç defa milletle başımızı belaya soktuğunu anlatamam bile. Çok cana yakın bir çocuktu, tatlı bir kardeşimizdi. Haliyle biz oralardan ban yiyince bir daha ulaşamadık. Discord sunucusunda bulunuyordu fakat pat diye ortadan kayboldu. İlk sesli sohbete geldiğinde ciddi bir tavırla; "Patron ben David Lizman seni tanımak benim için bir şeref." Gibi cümleler kullanırdı. Başta dalga geçtiğini düşündük fakat çocuğun ciddi ciddi böyle tavırları vardı. /lay gibi saçma sapan animler yazıp hoodun, sokağın ortasında afk bırakmalarını saymıyorum bile. Bir ara polis peşimizdeyken birkaç gün önce ki çatışmadan ötürü verdiğim Colt 45'le teğmene ateş açıp dikkatini dağıtarak kaçmamızı sağlamıştı. (Farkında olmadan birliğin kaderini değiştirdi amk, üstümüzde bi' dünya silah vardı) kısacası bu kardeşimiz eğer roleplay kariyerine devam ediyorsa bana ulaşmasını istiyorum. Tanıyanınız edeniniz varsa bilgilendirsin lütfen. Nick name: David_Lizman