Konu: Yefrem Zaytsev - Refuse Rp - Non-Rp -/b  (Okunma sayısı 90 defa)

#0 - 07.11.2020 15:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yefrem Zaytsev @Omer060

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse Rp , Non-Rp , /b

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs brawl sonrası sistemsel bayıldı , bayılınca gereksizce /b den rolü böldü, bayılmış olmasına rağmen yerden tehdit etmeye devam etti. Kafasına bayıltıcı düzeyde tekme atılmasına ve rolü reddedemeyecek durumda olmasına rağmen do dan - vererek rolü reddetti, sistemsel baygınlık süresi bittikten sonra baygın do su vermeme rağmen konuşmaya devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): Takdirinize.

#1 - 07.11.2020 16:22
Bu rolden ceza alacağımı düşünmüyorum çünkü kafaya tekme attım bayılman muhtemel diyorsun bende olumsuz veriyorum gerçekten polisler yakalayınca bana uyuz olup mu attın bunu iyi forumlar?

#2 - 07.11.2020 16:32
Bu rolden ceza alacağımı düşünmüyorum çünkü kafaya tekme attım bayılman muhtemel diyorsun bende olumsuz veriyorum gerçekten polisler yakalayınca bana uyuz olup mu attın bunu iyi forumlar?

"Kafaya tekme attım bayılman -muhtemel-" gibi bir şey yok dostum orada, kavga sonrası yerden kalkamayacak düzeydesin kafana sert sert tekme atılıyor kaç defa reelde bayılmama ihtimalin kaç? Orda muhtemel gibi bir söz kullanmıyorum direkt baygın olduğunu söylüyorum , - verecek bir durumun yok yani orada. Polisle veya yakalanmam ile ilgili bir durum yok , iyi günler.

#3 - 07.11.2020 16:33
Yerden kalkamayacak düzeydeyim zaten ve kalkmadımda orayı yanlış telafüz etmişsin yetkililer yanlış anlayabilir bu arada inkar ettim diye saldırıyorsun?
« Son Düzenleme: 07.11.2020 16:44 Omer060 »

#4 - 07.11.2020 16:56
Yerden kalkamayacak düzeydeyim zaten ve kalkmadımda orayı yanlış telafüz etmişsin yetkililer yanlış anlayabilir bu arada inkar ettim diye saldırıyorsun?

"İşine bakmazsan seni tek telefonda burada kötü yaparım" , bu sözü reelde kullanmayı dene dostum karşılığını görmek için , özellikle sicili bozuk agresif birine. İyi forumlar , gereksiz uzatmaya gerek yok ssler açık savunmanı yaptıysan karara bırakalım.

#5 - 14.11.2020 04:36
Yefrem karakteri yere düştükten sonra yaptığı tehditler ve kural ihlalleri kapsamında cezalandırılacak.