Amerikada bulunmadım ama bildiğim şeyleri sana iletmek isterim. Öncelikle ek iş olarak lyft veya uber yapma çünkü sen ancak bununla günlük paranı çıkarırsın. Ne kadar ırkçı bir hareket olsada siyahilere karşı biraz mesafeli ol, başına ne gelecek bilemezsin. Yemek yiyecek olursan Küçük ama hoş gözüken italyan restorantlarına gitmeni tavsiye ederim güler yüzlü ve işini severek yapan insanlar oluyor. (Yine de internetten restorant oylamasına bakmanı tavsiye ederim)
Marketten bir şey alırken tasaruf etmeye çalış, 1 şişe suya $3.49 vereceğine 30 lu tam paketlerine $2.99 vermeni tavsiye ederim. (Bu kadar suyu depolayacak bir yerin varsa tabii, ayrıca bu fiyatlar marketlere göre değişiyor çoğu marketin kendi ürünü olduğu için normal markalara göre daha ucuz olabiliyor.)
Orada bu tür şeyler ile karşılaşacağını düşünmüyorum fakat Amerika'nın güney bölgelerinde bulunursan (Arkansas, Mississippi Tennesse, Louisianna vb. ırkçılığın 1700 yılından beridir hüküm sürdüğü topraklarda) kendini motorcu, kasabalılardan (Redneck), Konfedere plakalı Ford Ranger süren sakallı dayılardan veya kovboy şapkası takıp **HOWDY** diye dolaşan honky tonky blues dinleyen orta yaşlı dayılardan uzak durmanı şiddetle tavsiye derim çünkü TÜRKİYE hakkında bilgi sahibi olmadıkları için muhtemelen ya arap ya da terörist damgası yiyeceksin bunun sonu ortamdan aşağılanarak kovulman olur.
Onun dışında eklemek istediğim belki seninde bu konuda bilginin olduğunu varsayarak yazıyorum, Sorunlu şehirlerde bulunursan (Amerika'nın bir çok yeri sorunlu aslında) kendini kaptırıp banliyölere kaymaya çalışma. Olduda kaydın ve ön bahçede Barbekü bira ve müzik üçlüsünü yapan cumartesi çetelerine denk gelirsen ve oradan geçmek zorunda kalırsan göze batmamaya çalış, muhtemelen fark edileceksin ve sana sesleneceklerdir (Bir ihtimal ile şeylerinde olmayacaksın) eğer seslenirseler burada 3 seçeneği bulunuyor ya yanlarına gidip diyeceği şeyi dinlersin ya duymamazlıktan gelirsin (ki bu başına bela getirir) ya da koşmaya başlayacaksın. banliyö (suburban) ve ya tenha yerlerde fazla telefon ve çanta ile dolaşma mümkünse dışarı çıkınca üstünde 20 dolardan fazla taşıma.
Benden bu kadar, eklemek istediğim başka şeyler olursa tekrar bir yanıt oluştururum. Ayrıca tekrar belirteyim Amerikada bulunmadım o yüzden "O zaman ne bilmişlik yapıyorsun dallama" sorunuza yanıt olarak araştırdığım şeylerden, haberlerde, videolarda veya filmlerde gördüğüm şeyleri buraya aktarmak istedim

bu arada Amerika da hayat kuracaksan (Vatandaşlık vs.) sağlam bir işin olması gerekiyor çünkü vergiler sigortalar derken cebinde fazla para kalmaz.