Konu: [05.11.2020] Connor Murphy - Dolandırıcılık.  (Okunma sayısı 159 defa)

#0 - 05.11.2020 22:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Connor Murphy @meikaN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @spectre @StormCrow

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.11.2020 - 20 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: IC dolandırıcılık (level farkı)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi yanımdaki arkadaşım ile zar oynadı kaybetti, bunun üzerine ben de 20 bin dolar girmek istediğimi söyledim tamam dedi attı ve kaybetti. Paramı vermedi, ben diğer arkadaşınla oynadım ona kaybettim dedi. Böyle bir şey söz konusu değil benimle de oynadı ve paramı iade etmiyor. Cevad'ı da dolandırmaya kalktı. Olay gerçekleştiğinde 4 leveldim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sonradan Cevad'ın parasını ödemiş benim param hala ödenmedi, paramın iadesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 05.11.2020 22:10 newrealsoldier »

#1 - 05.11.2020 22:08
Şahitliğimi onaylamaktayım.

#2 - 05.11.2020 22:08
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 05.11.2020 22:12
Kişiler 3ü arkadaş ss'le yönetimi kandırmaya çalışıyor  SS'de görüyorsunuz ki Cevad karakteri /b 'den tartışıyor cünkü onunla zar atıyorduk, ben Tyrone karakteri ile attığımı düşünüyordum, Ancak Cevad benle atıyorsun dediler loglardan her şey kontrol edilebilir, At dediler attım, ve Cevada 20.000$ ödemesini Premier araç vererek yaptım Sonra görüyorsunuz Tyrone karakteri ssi almış ve benim attığım tek zarla ikiside kazanmaya calışıyor, bu sohbetin ss'ini almadım, ve bu kişilere böyle bir kandırıcı ekran görüntüsü ile ödeme yapmam, logların kontrol edilmesini istiyorum, teşekkürler.

#4 - 05.11.2020 22:16
Kişiler 3ü arkadaş ss'le yönetimi kandırmaya çalışıyor  SS'de görüyorsunuz ki Cevad karakteri /b 'den tartışıyor cünkü onunla zar atıyorduk, ben Tyrone karakteri ile attığımı düşünüyordum, Ancak Cevad benle atıyorsun dediler loglardan her şey kontrol edilebilir, At dediler attım, ve Cevada 20.000$ ödemesini Premier araç vererek yaptım Sonra görüyorsunuz Tyrone karakteri ssi almış ve benim attığım tek zarla ikiside kazanmaya calışıyor, bu sohbetin ss'ini almadım, ve bu kişilere böyle bir kandırıcı ekran görüntüsü ile ödeme yapmam, logların kontrol edilmesini istiyorum, teşekkürler.

Yönetimi falan kandırdığım yok güzel kardeşim benim, ben sana 20 binlik at diyorum ve bunun üstüne atıyosun. Nasıl benimle attığını sanarak Cevad ile atıyorsun? Böyle bir şey mi var? Asıl sen yönetimi kandırıyorsun. 20 bin doların iadesi gerçekleştiğinde şikayeti geri çekerim.

#5 - 08.11.2020 02:59
Olay yaşandığında 4 leveldim, gerekli ekran görüntülerim mevcut.

#6 - 14.11.2020 04:39
Rol geçersiz. Tek yaptığınız şey /b'den konuşmak ve /zar komutu olmuş, böyle rolleri kabul etmiyoruz, geçerli saymayıp takibini yapmıyoruz. Hatta böyle rollerin tekrarı gelirse ceza alacaksınız. K&A.