Konu: Geri çekildi  (Okunma sayısı 125 defa)

#0 - 03.11.2020 12:18
Geri çekiyorum.
« Son Düzenleme: 03.11.2020 17:24 Stopper »

#1 - 03.11.2020 12:22
Seninle sadece yumruklaşmalı bir kavgaya giriştik, yaptığın powergaming-rol imkanı tanımaman ile yere düşürüp hızlıca tekmelediğin için yaralandım. Yumruklaşmalı-tekmelemeli bir kavgada ağır hasar alıp almadığımı, ne durumda olduğumu belirtmedin, sadece aracıma biniyordun. Ufak bir hamleyle kitledim, yaralı süresine düşmüş olabilirim, ölümcül dayak yemedim ya da ölümcül bir darbe almadım, böyle bir şey belirtmedin. Sunucuda yeniyim, bu tarz olaylara yeni alışıyorum, kurallara yeni alışıyorum. Yaptığım hatalıysa kusuruma bakmayın, savunmam sadece bu kadar, teşekkürler.

#2 - 03.11.2020 12:24
Yeni olman birşeyi değiştireceğini sanmıyorum, kavgada bile bir süre kendinden geçmiş şekilde yerde duruyorsun ki bu sistem yapılmış yaralı süresi diye birşey çıkıyor ekranında .

#3 - 03.11.2020 12:27
Yeni olman birşeyi değiştireceğini sanmıyorum, kavgada bile bir süre kendinden geçmiş şekilde yerde duruyorsun ki bu sistem yapılmış yaralı süresi diye birşey çıkıyor ekranında .
Çok güzel söyledin, sistem yapmışlar. Evet bu sistem yapılırken yaralı olduğumuzda /arac kilit /akilit komutları engellenebilirdi, sistem bunu bana engellememiş, hakkım olarak kullandım. Ek olarak bunları tekrarlıyorum.
Seninle sadece yumruklaşmalı bir kavgaya giriştik, yaptığın powergaming-rol imkanı tanımaman ile yere düşürüp hızlıca tekmelediğin için yaralandım. Yumruklaşmalı-tekmelemeli bir kavgada ağır hasar alıp almadığımı, ne durumda olduğumu belirtmedin, sadece aracıma biniyordun. Ufak bir hamleyle kitledim, yaralı süresine düşmüş olabilirim, ölümcül dayak yemedim ya da ölümcül bir darbe almadım, böyle bir şey belirtmedin. Sunucuda yeniyim, bu tarz olaylara yeni alışıyorum, kurallara yeni alışıyorum. Yaptığım hatalıysa kusuruma bakmayın, savunmam sadece bu kadar, teşekkürler.

#4 - 03.11.2020 12:31
güzel bir arge açıp bunu yetkililere bildirebilirsin yetkiliyi beklesek güzel olur.

#5 - 03.11.2020 12:39
şikayet olumlu sonuçlanır, ceza alırsam arge açarak bu durumun kapatılmasını isteyeceğim, fakat kilitlememde problem yoksa bunu arge'de dillendirmeyeceğim, daha fazla ileti atmam gerektiğini düşünmüyorum iyi forumlar.

#6 - 03.11.2020 17:24
anlaştık barıştık, dostluk kazansın

#7 - 03.11.2020 21:22
K&A