Konu: [Çekildi.] Ludovico Kalashnikov - Rodnell Murphy - OOC Kin + DM + Yetersiz RP  (Okunma sayısı 125 defa)

#0 - 02.11.2020 23:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ludovico Kalashnikov @Rick_Balloni - Rodnell Murphy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tyrone McCaffrey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: (Video)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC Kin + DM + Yetersiz roleplay bilgisi,

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu şahısları ooc tanımıyorum, bize dm yapmışlardı. Youtube'a atıp "Eddie kalk yerine yat oğlum, Ludovico'nun Eddie'ye yumruk vurması." falan demişler, Zaten Rodnell banlandı, Ludovico'nun yani Carl Morris'in bir an önce banlanmasını istiyorum. Yaptığı ihlaller ap açık ortada adam günde 100 tane şikayet yiyor, bir günde 3ten fazla jail yiyor, her şey ortada ve açık bu arkadaşlar dm için oynuyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin kalıcı olarak banlanmasını istiyorum, para aktarımı falan yapabilir kontrol edilsin.

« Son Düzenleme: 03.11.2020 16:50 spectre »

#1 - 03.11.2020 00:00
şahidim

#2 - 03.11.2020 10:33
Rodnell Murph adına konuşuyorum;

Rodnell Murphy suanlık oyunu bıraktığı için forumuna ban talebi attı. Şikayet ettiğiniz oyuncunun zaten süresiz forum banı var, buna rağmen şikayet açıyorsunuz anlamadım biraz gülmüş olabilirim buna :D. Yorumu yazan Rodnell Murphy. Artı olarak videoda Ludovico'nun yumruk atmasına zaten şikayet açmışsınız, DM lik bir olay yok oyunda IC düşmanlığınız var. Oyunla artık bir alakası olmayan oyuncuya şikayet açmanız gereksiz bir şikayet olmuş iyi forumlar.

#3 - 03.11.2020 12:13
Kanka rodnell zaten foruma ban talebi attı + olarak oyunuda saldı ve bende oluşan bunun gibi bir şikayetten jail yedim ve sizin arkadaşınız bana o videonun yorumlarında ooc hakaret etti ve ben o yorumları sildim neden gelip şimdi şikayet açıyorsunuz?

#4 - 03.11.2020 16:50
Şikayet çekildi.

#5 - 03.11.2020 21:37
K&A