Konu: Silah birleştirmenin aşırı derecede uzun sürmesi.  (Okunma sayısı 349 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.12.2020 19:49
KESİNLİKLE DESTEKLEMİYORUM Şuan bile sunucuda aşırı fazla silahlanma var,sivil ve legal rol yapanlar hiçe sayılıyor,en ufak kazada silah çekip "/do CK izni?" yazıları görüyoruz. Silah bulmak/sahip olmak çok daha zorlaştırılmalı,eskisi gibi Cpt.Vice nadiren sunucuya gelmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 14.12.2020 16:34
İllegaller silahın 1 ayda gelmesini sıkıcı bulmak yerine, CPT Vice'in kalıcı olduğuna şükretmeli.

Şuan iyi gidiyor, bozmaya gerek yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 15.12.2020 13:10
ABD'de bireysel silahlanma çok fazla olduğu için destekliyorum. 4 hafta ise o süre çok uzunmuş. AFK olmadan geçen zamanla 5 gün falan olabilir. Hem böylece insanlar rol yapar o süre zarfında.
KESİNLİKLE DESTEKLEMİYORUM Şuan bile sunucuda aşırı fazla silahlanma var,sivil ve legal rol yapanlar hiçe sayılıyor,en ufak kazada silah çekip "/do CK izni?" yazıları görüyoruz. Silah bulmak/sahip olmak çok daha zorlaştırılmalı,eskisi gibi Cpt.Vice nadiren sunucuya gelmeli.
Böyle bir durumla hiç karşılaşmadım ve bu kural ihlali zaten trafik kaza rollerinde silah çekmek falan yasak. Ayrıca o tarz rol yapan insanları Retarted-RP'den şikayet edebilirsiniz. Yapılan her rolün bir mantığı olmalı sonuçta.
« Son Düzenleme: 15.12.2020 13:12 darkangel07 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 15.12.2020 13:14
Sunucuda silah bulmak oldukça kolay durumda zaten. Bu süre düşürülmemeli. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 16.12.2020 05:13
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 17.12.2020 02:18
Parça yapımının yetenek leveli açısından uzun bir süreç olduğunu düşünüyorum. Craft üzerinde parça yaparken zaten parçalar arası bekleme süresi de var. Bunların üzerine bir de 4 hafta gibi bir sürenin çok uzun olduğunu düşünüyorum. En azından 2-3 haftalara çekilebilir veya payday saatine bağlanabilir. (36 payday alma şartı gibi.)
Herkesin level kasıp crafta basması, olmaması gereken bir şey. Sunucuda metalaşma hoş değil bence "Craft leveli kasmak çok uzun yaa" demek yerine "Parca tedarik edebileceğim insanları nereden bulurum?" diye düşünmelisin çünkü bunun rollerini yapan insanlar var. Parçaları üretimi 10-8 arası sunucuda 1 senedir duran biri olarak 10 saat çokta uzun değil dostum. Ben desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok