Konu: [31.10.2020 - Carl_Morris] Bağlantı kopartmak (/q)  (Okunma sayısı 121 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.10.2020 19:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carl Morris @Rick_Balloni

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.10.2020 18:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vaka üzerine yönelim sağladık. Şahıs daha önceden benden Fast istemişti. Fast vermek istemeyip rolümü yapmayı tercih ettim. Daha sonra oyundan çıktı üstüne 5 dakika bekledim oyuna girmedi. Şikayet açmayı uygun gördüm. Olayların hepsi vaka bölgesinde (Ocean Docks) gerçekleşti, ekran görüntüsünü hastanede aldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

/q attığının ekran görüntüsü

Karakter ile role girdiğimin ekran görüntüsü

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 31.10.2020 19:26 Petrus »

#1 - 31.10.2020 20:50
Şahıs benüm arkadaşım /q atmadı discord da 7 24 aktif normalde yazdık fakat internetinin kesildiğini bize yazmayınca anladık. Hapislik bi durum yok zaten o rol ile ilgili şikayet açıcaz bizi vuran adam 3 lvl olduğundan illegal rol yapması yasak o rol sanırım dellenicek yani kısaca q atmadı interneti cidden kesildi.

#2 - 31.10.2020 22:31
Şikayette isminiz hiçbir yerde geçmiyor neden yazıyorsunuz?

#3 - 01.11.2020 04:34
Sana kaç kere PM den dedim ki acil çıkmam gerek fast geçelim ne yazik ki sen hala bana olmaz olmaz dedin ben daha yeni işimi hallettim gece saat 4:30 da lütfen biraz anlayışlı olun boş yere şikayet açmayın iyi günler iyi roller..

#4 - 01.11.2020 05:23
Acil demedin fast dedin sadece acil deseydin zaten müsaade ederdim.

#5 - 02.11.2020 00:30
Bu yaptığınız aktif rolde izinsiz oyundan çıkış sağlamaya giriyor. Bunu yapmak için öncelikle karşı taraftan izin almalı, sonrasında çıkış yapmalısınız. Karakter cezalandırılacak.