Konu: [30.10.2020] Ludovico Kalashnikov - Alian Parker  (Okunma sayısı 224 defa)

#0 - 30.10.2020 12:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ludovico Kalashnikov @Rick_Balloni  - Alian Parker @MARRYLEX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Irina Petrova @HandoLeNN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.10.2020 11:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

2-) NON RP

3-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 911 ihbar hattına gelen ihbar doğrultusunda bölgeye geldik, kişiler sultandaydı, Alian Parker ve Rodnell Murphy karakteri Ludovico Kalashnikov karakterini bırakıp kaçtı, Ludovico'yu yakaladık, araca yaslayıp üstünü aradık ardından Alian Parker karakteri farklı bir araçla bölgeye geldi, Ludovico Kalashnikov karakteri arkasından kelepçeliyken bir anda ben kenara geldiğimde araca atladı, araca binerken beanbag ile ateş ettim ancak sistemsel olarak düşmediği için role uymayıp arkadaşının aracına binip kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 30.10.2020 12:19
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 30.10.2020 20:04
Bakın arkadaşlar ellerim arkadan kelepçeli beni almaya gelen arkadaşımın aracının üstü açık ve bineceğim yerin kapısı açık o sıra adam geldi diye ona silah doğrulttunuz ve ardından bende araca atlama emotu verdim kaçtık gittik kaç kere anlattım niye şikayet açılıyor non rp felan hiç bir şey yok burda?

#3 - 30.10.2020 21:08
Arabanın üstü açık olduğu için kelepçeli olsa bile Ludovico karakteri araca giriş yapabilir zaten atlar emotesini vermiş artı olarak Ludovico'yu tutmuyorsunuz sadece araca yaslanmış biçimde duruyor, siz başka tarafa odaklandığınızda fırsattan yararlanıp kaçıyor.

#4 - 30.10.2020 21:28
Savunmalar yapıldığına göre yetkili kararı beklenebilir.

#5 - 30.10.2020 22:16
Rodnell Murphy olarak eklemek istediğim birkaç şey var;

Beanbeg ile belirli bir mesafeden isabetli atış yapıldığında otomatikman vurulan kişi düşüyor diye biliyorum yanlış biliyorsam kusura bakmayın. Ludovico sistemsel olarak düşmemiş yani isabetli atış yapamamışsınız, bu yüzden Ludovico'nun vurulma rolu yapmasına gerek kalmıyor.

#6 - 30.10.2020 22:31
Rodnell Murphy olarak eklemek istediğim birkaç şey var;

Beanbeg ile belirli bir mesafeden isabetli atış yapıldığında otomatikman vurulan kişi düşüyor diye biliyorum yanlış biliyorsam kusura bakmayın. Ludovico sistemsel olarak düşmemiş yani isabetli atış yapamamışsınız, bu yüzden Ludovico'nun vurulma rolu yapmasına gerek kalmıyor.

Spoiler: GösterGizle

Spoiler içerisindeki ekran görüntüsünde Ludovico'nun emotesinden önceki, otomatik emote, zaman ve yerdeki kana bakarsanız vurmuş olduğumu görürsünüz.
« Son Düzenleme: 30.10.2020 22:36 Berkay1309# »

#7 - 31.10.2020 21:05
Sistem damage'i yazmadıysa? Yani algılamadıysa ne olucak arkadaşımın  canı full idi araçla kaçırdıktan sonrada full idi.

#8 - 06.11.2020 09:50
Merhaba, incelendi.

Emote yetersiz, polis tarafından araca yaslanmış vaziyetteyken basit bir araca atlar emote'u vermek uygun değil, polisten sıyrılma kısmı, özellikle de kelepçeliyken ve araca yaslıyken bu kadar kolay değil, PG. Ek olarak; aracın üstü açık olduğu belirtilmiş lakin araç Sultan marka araç yani üzeri açık değil. Ludovico Kalashnikov'n cezası yeni karakterine aktarılacak. Diğer sürücü karakterler için cezai bir durum mevcut değil. K&A