Selam dostum, öncelikle savunmama şöyle başlamak istiyorum. Etiket kısmından kimseye bildiri gitmemiş, silip elinle yazmanı öneriyorum. Mention uyarısı yok.
Orada bulunan hiçbir arkadaşla ne ooc ne ic hiçbir yakınlığım yok, tek tanıdığım karakter Dotya karakteri, zaten o da işin içinde değil. Öncelikle yırtık çorap gibi söylemler gerçekten üslubuma uygun değil ve iyi bir kelime seçimi değil. Olayı bir de benim gözümden anlatayım.
Benle beraber arka tarafta rol çeviren üç beş kişi daha vardı ve o kişiler de sanırım rolsel olarak sevgili rolü yapıyordu. Ben de orada GYM kasıyordum. Arkadaki sevgili rolü yapanlardan biri de "Ne gereksiz kavga, gerçekten şuna birisi müdahale etse?" tarzı bir şey söylemişti, ben de oraya gittim ve olaya direkt olarak müdahale ettim. Sonrasında da gidip "Harbi salın kafa ***" tarzında bir şeyler söyledim, olayla hala alakam yok. Sadece laf kalabalığından rahatsız bir grup olarak olayın bitmsesine destek olmaya çalışıyorum ki, benle rol çeviren arkadaşlar bilir. Karakterim ağzı bozuk, bol sokak ağızı kullanan resmiyetten bir haber bağnaz kaba bir zenci. Bunu şehirde rol yapığım herkes çok çok iyi bilir. Lafımı da ortaya söylüyorum orada alınan ve içine yer eden tek kişi sensin. Bu arada, /ado komutuyla da GYM'deyken birçok kez karakterimin sinirli ve gergin olduğunu belirtiyorum, çünkü karakterim ic olarak yapmak istemediği bir şeyi yapmak zorunda kalmıştı. Kingpin üyeleri de bu rolü biliyor. Sen de birden bire çıkıştın ve "Hepinizin derdini biliyorum" diyorsun ancak benim hala rolle bir alakam yok. Sonrasında ünlem işareti koyduğun için karakterim senin bağırdığını varsayıyor ve agresif yapıyor. Dotya karakteri geliyor ve fısıldayarak, "Bunların derdi ne?" Tarzında bir şeyler söylüyor, ben de sokak ağzıyla beraber çoğul konuşuyorum. "Kafasında delik aççaz'."bunu söylememin sebebi ise, senin haliyle beni fazlasyla kışkırtman ve küçük görmenden dolayı (sokak ağzı diye belirtmemin sebebi, burada çoğul kullanıyorum ancak sokak ağzı itibari ile tekil kişiye yöneltiyorum) Tabi buraları koymamışsın, sadece tek bir talebim var Log'lar adminler tarafından kontrol edilsin, tek isteğim bu sadece. Daha sonra ben bu arkadaşa /do Kanalından GBİ izni için soru yöneltiyorum ve izin vermiyor, daha sonrasında arkadan bir karakter de, "GBİ desin diye Fear RP ihlali yapmak ne kadar doğru?" diye soruyor ve sen de /do kanalından "Fear RP'ye gerek yok GBİ'de iznim olmadan bana dokunamazsınız" diyorsun. Ben de rolümü devam ettiriyorum ve sen de bizi kışkırtmaya haliyle devam ediyorsun. Ben de /do kanalından "GBİ sığınıyorsun" yazıyorum, sen ise dümdüz bir şekikde /do dan yaptığın role kadar anlatıyorsun, orada beş kişi "OLAYA DAHİL OLMAYAN KARAKTERLER DE DAHİL" sana /do do'dan rol yapmayalım yazıyoruz ve sen ısrarla hala /do kanalını meşgul ediyorsun. Sonrasında sen de hala kışkırtıyorsun ve karakterim seni itiyor, olayların hepsi bu. SS'im yok bir şeyim yok, size bunları kanıtlayamam, Log'lara bakılırsa rahat bir şekilde anlayabilirsiniz ki, karşımızdaki kişi, çok net bir şekilde GBİ'ye sığınıyor ve Fear RP yapmayarak bizi GBİ içi kışkırtıyor. Yine ve yine söylüyorum, Log'lar kontrol edilirse eğer, ne bir PM ne bir şey göremezler, ben sadece olayın bitirmeye gidip, boş tavırlarla karşılaşan bir karakterim. Şikayeti açan arkadaşımdan tek isteğim var. Lütfen /do ile rolü baltaladığın kısımları da atar mısın? Bakalım GBİ'ye sığınmış mısın? GBİ'de olsan bile Gerçekçilik açısından Fear RP yapman gerekir, Fear RP'nin F'sini bile göremedim maalesef. Eğer yaptığım bir hata varsa üzgünüm, oyunuma daha da dikkat edeceğim, şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.