Herkese merhaba, bu bir revizyon duyurusudur.
1 aydır birlik açık ve aktif olarak bir şeyler için uğraşıyorum. Ekip sıkıntısını iliklerime kadar hissettim. Bunu, tanıtımı 1 ayda 15. sayfaya anca getirebildiğimden anlarsınız zaten. Sağlam bir ekiple şimdi birlik çok daha farklı yerlerde olabilirdi ama sorun değil. Hırsımı gram kaybetmedim, her oyuna girdiğimde birlik için farklı planlar ve rol üretmeye devam ettim/edeceğim. Şimdi, konumuza dönecek olursak;
Hood onayıyla beraber geçmeyi düşündüğüm konsepte mecburi olarak yukarıda gördüğünüz yapılan rol sonucu gerçekçiliği korumak amacıyla şimdiden geçmek zorunda hissettim.
Öncelikle böyle bir rol tarafımızca tasarlanmadı, bizim için de sürpriz oldu.
Ülkesine geri dönmek zorunda olan Alexandr Shatsky (
@LifeAnDeath ) karakteri şehirdeki bağlantısı ve dostu olan Cesar'a geçici olarak işlerini devretti.
İkilinin arasında statü olarak dağlar kadar fark var, böyle bir rol nasıl olur? Derseniz;
Sıfırıncı sokak yani Calle X-X evsiz ve göçmen yoğunluklu bir mahalle doğru. Fakat Cesar ve ekibi algınızdaki çete konseptiyle alakasız bir yapılanma. Evet, çete faaliyetleri var, sonuna kadar var ama tamamen gelişmeye açık. Ita-ame Crew'leri gibi. Bağdaşlaştırmak isterseniz, Lucky Luciano'nun gençlik dönemleri ya da Narcos'taki Escobar'ın ilk bölümlerindeki hali gibi. Yani, Cesar ve ekibi sonuna kadar bu mahalleyi kullanıyor. Kendilerinin de paraları yoktu ama 90'lardaki sokak çeteleri gibi tek amaçları uyuşturucu işine girip mahallelerini sahiplenmek değil, daha geniş bir trafiğe sahip olma çabaları var. Aslında bu konuyla ilgili sesli bir birlik tanıtımı hazırlayacaktık, ses kayıtları alındı, video kısmen çekildi ama edit bilen arkadaşın Vize dönemine girmesiyle aktifliğini yitirdi. Eğer video edit konusunda yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa borçlanırız. Benimle iletişime geçebilir. Tekrardan konumuza dönelim. Bazı detayları diğer postta vereceğim.
Tek bir birlikte 2 oluşum dönemine geçiyoruz.
1- Sıfırıncı Sokak Çetesi (Pandilla De La Calle X-X) varlığını aynı şekilde sürdürüyor. Faaliyetler kaldığı yerden devam ediyor. Yakın zamanda mahalleye yeni bir Elebaşı (Cabecilla) ya da diğer diyişle Shotcaller atanacak. Cesar önceden Kartel üyesi Miguel'e hesap veriyordu, artık sokak çetesi Cesar'a hesap verecek. Crew'in yönettiği kol olarak düşünebilirsiniz.
2- Crew kısmı:
Gözünüzde büyütmeyin, bu yeni yapılanma henüz çok taze olduğu için pek bir baskınlığı ya da ayrımı yok. Cesar artık işleri bir üst mertebeye çıkartmış. Bir kumarhane işletiyor. Kumarhanenin yanı sıra hem sıfırıncı sokak hem de şehir için çeşitli yollardan bağlantı kurma ve kaçakçılık trafiğine atılma peşinde. Crew'le mahallenin bağlantısı kopuk değil. Crew üyesi de mahallede, karargahta takılabilir. Sadece sorumlulukları daha farklı. Artık basit suçlarla uğraşmıyorlar. (Hırsızlık, gasp). Cesar bu kısımda Miguel'e hesap vermeye devam ediyor.