Konu: Federico Caravella & Ciro Cafarelli & Santino Vertucci  (Okunma sayısı 229 defa)

#10 - 23.10.2020 16:20
eveet santine dietrich adlı arkadaşı düşürüyor, fakat Allahın işine bak dietrich onu esir alıp rol yapıyor RK RK RK diyorsun ya O bir kral bune şimdi.

Savunmanı yap kardeşim, burası dalga geçilecek yer değil. Ciddiye al biraz.

#11 - 23.10.2020 16:21
Dostum size ben ve calux silahla sıkmadı, silahımız da yok zaten bunlar ne biçim ss? Santino sizi silahla düşürüyor, o da RK'lı değil?

Rk ve yaralı kuralı ihlali var. Kolun kırık, yaralı rolü yapman gerek. Gelmiş adama "Orrrrospu çocuğu." diyorsun. Senin kolun kırık değil mi kardeş? Rolünü yapacaksın. Birlik liderin adam vurduğunda "Orrrospu çocuğu" diyeceğine yaralını yapsaydın.

Savunmanı yaptıysan, yetkili kararı.
ben zaten kolumun kırık olmasını belirttim, "Orrrrrospu çocuğu" ile kolumun ne alakası var şimdi, tek oynadım bunuda belirttim /do dan

#12 - 23.10.2020 16:22
Dostum size ben ve calux silahla sıkmadı, silahımız da yok zaten bunlar ne biçim ss? Santino sizi silahla düşürüyor, o da RK'lı değil?

Rk ve yaralı kuralı ihlali var. Kolun kırık, yaralı rolü yapman gerek. Gelmiş adama "Orrrrospu çocuğu." diyorsun. Senin kolun kırık değil mi kardeş? Rolünü yapacaksın. Birlik liderin adam vurduğunda "Orrrospu çocuğu" diyeceğine yaralını yapsaydın.

ben zaten kolumun kırık olmasını belirttim, "Orrrrrospu çocuğu" ile kolumun ne alakası var şimdi, tek oynadım bunuda belirttim /do dan

Kanıtın varsa atarsın, yoksa oturur admini beklersin.

Yönetici kararı.

#13 - 23.10.2020 16:43
eveet santine dietrich adlı arkadaşı düşürüyor, fakat Allahın işine bak dietrich onu esir alıp rol yapıyor RK RK RK diyorsun ya O bir kral bune şimdi.

eveet allahın işine bak.

#14 - 23.10.2020 16:53
Aradan daha 2-3 saat geçmiş daha.. kuralda diyor 8 saat süre geçmesi gerekli.Bak ne kadar düz anlattım artık anlamanız için.

#15 - 23.10.2020 22:11

Anlamadım, sen kolun kırıkken "Orospu çocuğu" diye bağıramıyor musun? SEN DE DİYORSUN KOLUM KIRIK, ÖLÜ DEĞİLİM DEMİ, ARKADAŞIN ATMIŞ ZATEN ORADA KOLUMU KIRDILAR DİYE BAĞIRIYORUM?

« Son Düzenleme: 23.10.2020 22:16 TERSO »

#16 - 14.11.2020 03:59
Taraflardan yasaklananlar mevcut. Ek olarak çeşitli savunmalar yapılmış, ekran görüntülerinde belirsizlikler mevcut. K&A