Konu: [23.10.2020 - Gwendon Rashad] Geniş kapsam.  (Okunma sayısı 246 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.10.2020 13:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gwendon Rashad  @Aexora

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Crenshaw birlik üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.10.2020

Alıntı
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

2-) METAGAMING, 6-) DEATHMATCH, 15-) SİLAH KURALLARI

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bize karşı İC etkileşimi olmayan şahıs Jefferson'un adını kullanarak Crenshaw'a karşı amaçsız bir şekilde silah sıktı(tam olarak ne amaçla sıktığını bilmiyoruz), sonrasında ise Crenshaw'ın üyesi olduğumuzu nereden biliyorsa arabam ile mahalleme giderken çatıda bekler bir vaziyette şahıs emotesuz bir şekilde ben ve birlik üyeme karşı silah sıktı. Şahıs tam olarak bir saat önce NC hakkı kullanmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): - Şahısın caydırıcı bir ceza almasını talep ediyorum, arkadaşın sürekli olarak mahallenin önünden geçip rollerimizi baltalaması durumu da söz konusu bir durum. İkinci screenshotta maske takmış , kendisi Gwendon Rashad log kayıtlarından bakılabilir.

« Son Düzenleme: 23.10.2020 13:52 Zaharyas »

#1 - 23.10.2020 13:48
şahitliğimi onaylıyorum. arkadaş tek başına baskın atıyor ve de bu baskınlar 20dkda bir gerçekleşiyor rahatlığa bak :D

#2 - 23.10.2020 13:51
Emote ss lerimi yoluyorum + olarak CALISTAL adlı birlikte olduğumun kanıtını atıyorum

calıstal adlı birlikte olduğumun kanıtı

emote ssim sizi orada çatıda bekliyorum

#3 - 23.10.2020 13:52
Şahitliğimi onaylıyorum bu tip oyuncuların böyle bi elit sunucuda barınması bence kötü izlenim bırakır,1 saat içinde 4 defa baskın atıyor hoodumuza kişiyle aramızda atışma ,tartışma,v.b olay olmadı 30 dk önce NC atıp mahalleye gelip rollerimizi baltaladı

#4 - 23.10.2020 13:54
Emote ss lerimi yoluyorum + olarak CALISTAL adlı birlikte olduğumun kanıtını atıyorum

Olay 12:43 de oluyor sen 13:48 de oluşuma dahil oluyorsun.

#5 - 23.10.2020 13:54
Arkadaş şikayet açıldıktan sonra birliğe geçiş sağlamış.

#6 - 23.10.2020 13:57

#7 - 23.10.2020 13:57

birliğe dahil olduğu zamana ve çatışma saatlerine bakmanızı rica ediyorum ve önemle 20 dalikada bi tek başına hood basmaya geldiğini vurguluyorum

#8 - 23.10.2020 14:07
Şahitliğimi onaylıyorum. 1 saat önce NC atıp altını çiziyorum tek başına mahallemizi basıyor. Saçma rollerde bilhassa. Rolümüzün baltalanmasından sıkıldık, yorulduk artık. Rollerimizi baltalamaktan başka birşey de yapmıyor. 1 saat içerisinde 3-4 kere mahallemizi de basıyor. Kural ihlalleri bi' yerden sıkılıp diğer yerden yalanıyor. Lütfen caydırıcı bir işlem uygulansın. Şimdiden ilgilenen yetkililerimize sonsuz teşekkürler <3

#9 - 29.10.2020 23:18
sonuçlansın